Petarde
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
sam jst ne štekam zakaj se to sploh prodaja takole, ker petarde lahko ka hitro postanejo orožje, in kaj hitro lahko koga zelo poškodujejo potem naj še puške začnejo prodajat v prosti prodaji, pa bomo kar streljal v zrak pa še mal po ljudeh
Mislm fak no, sovražm petarde in vse tiste k jih mečejo.In še vedno ne razmem zakaj kreteni mečejo pod noge, a ni še noben slišal da lahko kdo brez noge ostane?Budale ene.
sicer pa je danes že v delu, prva raztrgana roka od tistega ki je hotu vržt petardo.Me zanima če jo bo še kdaj.
Mislm fak no, sovražm petarde in vse tiste k jih mečejo.In še vedno ne razmem zakaj kreteni mečejo pod noge, a ni še noben slišal da lahko kdo brez noge ostane?Budale ene.
sicer pa je danes že v delu, prva raztrgana roka od tistega ki je hotu vržt petardo.Me zanima če jo bo še kdaj.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Noben ne sil ljudi, da kupjo heroin pa je dilanje ravno tako obsojanja vredno.~NIA~ napisal/-a:spermij napisal/-a:Me zanima, kako bi gledala na ta "posel", če bi tebe ali pa bližnjega poškodovala petarda ali pa kakšna druga "pokalica".
jah sej ga nism podpirala, sicer pa ni nobenga silu naj kup petarde, vsak jih je kupu na lastno odgovornost.
Sicer se (na srečo) še nikomur ni nč zgodil, se mi je pa pred par leti, ko sm bla mahnena na te petarde (cca 3 leta nazaj), zgodil da mi jih je enepar počl v rok in sm mela pol čist gluho roko.. na srečo nč hujšga
pa tud s krbidom smo počel neumnosti, kjer so pa res večje možnosti da bi se komu kj nardil!
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
~NIA~, dam roko v ogenj, da je tvoj ex folk spodbuju, naj kupijo petarde, češ, kok so oh in sploh dobre, pa da so pocen, pa jih prepričeval, da bodo kul, če jih bodo metal naokol.
Ja, kaj takega upam trditi za vsakogar, ki se ukvarja z dilanjem, vedno in povsod.
Ja, kaj takega upam trditi za vsakogar, ki se ukvarja z dilanjem, vedno in povsod.
- spermij
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 7. 2007
Do tebe je (bil) pač pristranski.
Kaj ti živiš v pravljici? Marsikje je folk prisiljen, da kupi in naprej preprodaja robo, ker sicer pade v nemilost raznih džankijev, mafijozov in ostale drhali.
noben mi ne bo reku da ni druge rešitve kot droge, v katere dvomim da kdo koga prisili, če je le-ta proti
Kaj ti živiš v pravljici? Marsikje je folk prisiljen, da kupi in naprej preprodaja robo, ker sicer pade v nemilost raznih džankijev, mafijozov in ostale drhali.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Se strinjam s Spermijem: Kje ti živiš?!
Ne vem, tvoja slika sveta je včasih zelo... Idealizirana? Tako da se jst s tabo sploh ne morem pogovarjat.
Anyway, a kdo ve, kdaj je uradno dovoljeno metat petarde - med katerimi datumi?
Ne vem, tvoja slika sveta je včasih zelo... Idealizirana? Tako da se jst s tabo sploh ne morem pogovarjat.
Anyway, a kdo ve, kdaj je uradno dovoljeno metat petarde - med katerimi datumi?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
spermij napisal/-a:Do tebe je (bil) pač pristranski.noben mi ne bo reku da ni druge rešitve kot droge, v katere dvomim da kdo koga prisili, če je le-ta proti
delat naj gredo, ne pa dilat fak no
Nia, preverjene ali ne, petarda je nevarna in tle se gre za sekunde in metanje ostalim ljudem pod noge.In zame bi to moglo bit nelegalno in se ne prodajat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov