Petarde
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Jaz petard videt ne morem Mojemu bratecu je en kreten, ko je bil star 8 let, vrgel petardo v žep na jakni. K sreči je imel oblečeno smučarsko jakno, ki je bila iz ful trepežnega materiala, tak da so samo šivi malo popokali, njemu pa ni blo nič, razen da se je vstrašil ful. Sej nevem v čem je sploh smisel tega, ko vsako leto poročajo kako je nevarno, koliko se jih poškoduje in koliko je poškodovanih,.... Brezveze.
Lahko imam vse.
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
tudi jaz jih ne trpim. Preprosto mi gre na živce vse v zvezi z njimi, zaradi njih posledično trpita moja psa in lani je prijatelj sicer po lastni krivdi in neumnosti mel razfukano roko čist, sicer eno leto po tem razn majhin sledi ki opominjajo na dogodek ni drugih posledic...vseeno kaj bi lahko bilo...če bi...
sicer pa če komu paše pokanje na gre v iraq pa tam uživa, me zanima če mu bo kasneje tudi tako zabavno.
sicer pa če komu paše pokanje na gre v iraq pa tam uživa, me zanima če mu bo kasneje tudi tako zabavno.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Meni gre najbolj na živce, da se nekateri delajo frajerje s tem ko mečejo petarde pod noge oz. v bližino ljudi. Res ne vem kaj imajo od tega, razen da lahko nekoga ranijo..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
dokler ni tega pokanja v moji bližini, me ne moti. sovražim pa to metanje pod noge in podobne čarolije. Moji kolegici je enkrat priletela petarda v glavo oz. v ovratnik plašča, ki je potem bil samo še za smeti lahko bi se slabše končalo
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Sovražim petarde in to prekleto pokanje, pa zraven še to nevzgojeno mularijo, ki se najbolj počuti, ko ti meče direkt pod noge. In to starim mamam na avtobusni postaji. Take bi pa zminirala
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
bambina x napisal/-a:jaz jih pa mečem. . .včasih.. . . okol teh praznikov . mam pa že eno škatlo menda 4 leta. . . tak da si lahko predsavljate, kak jih mečem.. . včasih pa kero vržem, ko se spravijo potepuški psi na našega, ki je na ketni in se ne more tak branit, ko ga oni napadejo. takrat pa jo vržem, ker drugače ne moremo spravit teh psov narazen. na srečo se pa pri nas to ne dogaja, da bi froci metali petarde ljudem pod noge. . ampak. . kak že pravijo.. ne hvali dneva pred nočjo. . . bomo vidli, kak bo letos. . . .
lp
psu s tem ko mu vržeš petardo narediš blazno škodo...ker njega to full boli, ko poči...tako svojemu kot drugim...meni se to ne zdi pravi način...raje psu boks nardite..ne pa ga matrat na verigi...bogi kuža...
drugače pa sama petard ne prenesem...sploh ne enih kretenov, ki mečejo pod noge pa v množici...zato se izogibam raznih praznovanj na odprtem...itak nisem pristaš gneče in mraza...pol pa še taki debili zraven...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Še ena k jih sovraž... Js bi to prepovedala pa konc! Pol pa namest da bi opozarjal pred njimi pa pravjo, da nej jih otroci mečejo v spremstvu staršev... Wtf?? Zame je vsak tak starš dobeseden prf... k sploh kup kej tacga otroku... Oz. mu da dnar za to... Zame je to isto kt če mu kr sami prste odsekajo!
Always look on the bright side of life!
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
oh jz tut sovražm petarde!!!!!! uf kok mi gre to brezvezno pokanje na živece!
in mam dost razlogov za to!
nek mulo je vrgu moji sestri petardo pod noge, ni je videla tako da je počilo v njeni bližini, telesnih poškodb ni utrpela... no ja dobila pa je šum na srcu! (malo po tem je imela zdravniški pregled kjer so ji to ugotovili da ga je dobila ker se je preveč nečesa prestrašila, no opcija je tudi da bi ga dobila ker naj bi se preveč sekirala, ampak mislim da se takrat pri 7h letih ni imela kaj veliko za sekirat)
pa še naš pes se jih tako boji :runningdog:
pa to je kr neki... buuum, buuum, buuuuuuuuuuuum mislm... res u čem je poanta????????
najbol debilni so pa itak tisti ki to drugim mečejo pod noge, takim bi pa najraje tisti petardo v rit natlačla pa nej jo tam raznese
se opravičujem če sm koga z mojimi besedami prizadela ampak tut če bi hotla nebi mogla najdt normalne besede za te stvari in njihove uporabnike (kaj šele kakšno lepo besedo)
in mam dost razlogov za to!
nek mulo je vrgu moji sestri petardo pod noge, ni je videla tako da je počilo v njeni bližini, telesnih poškodb ni utrpela... no ja dobila pa je šum na srcu! (malo po tem je imela zdravniški pregled kjer so ji to ugotovili da ga je dobila ker se je preveč nečesa prestrašila, no opcija je tudi da bi ga dobila ker naj bi se preveč sekirala, ampak mislim da se takrat pri 7h letih ni imela kaj veliko za sekirat)
pa še naš pes se jih tako boji :runningdog:
pa to je kr neki... buuum, buuum, buuuuuuuuuuuum mislm... res u čem je poanta????????
najbol debilni so pa itak tisti ki to drugim mečejo pod noge, takim bi pa najraje tisti petardo v rit natlačla pa nej jo tam raznese
se opravičujem če sm koga z mojimi besedami prizadela ampak tut če bi hotla nebi mogla najdt normalne besede za te stvari in njihove uporabnike (kaj šele kakšno lepo besedo)
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Sovražim petarde, sploh pa tiste ki so namerno vržene pod noge. A za take mulce res ne obstajajo nobene kazni? Če že morjo, naj jih grejo metat na kakšen travnik kjer ni žive duše, ampak neee seveda ni isti filing vržt v travo kot nekomu pod noge.
Da mi sam en mulc letos vrže kaj pod noge, ma grem osebno do njega pa ga vlečem za ušesa dokler mu ne odpadejo. Bumbarji nevzgojeni.
Da mi sam en mulc letos vrže kaj pod noge, ma grem osebno do njega pa ga vlečem za ušesa dokler mu ne odpadejo. Bumbarji nevzgojeni.
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
moj pes je čist znoret že od teh petard. skoro je znoro včeri, komi sm ga umirila, boge živali. na žalost pa je to še sam začetek, metat bojo začeli najbolj zadnji teden v decembru, kaj še naš čaka.... men grejo tak na živce te petarde.
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
barbi napisal/-a:moj pes je čist znoret že od teh petard. skoro je znoro včeri, komi sm ga umirila, boge živali. na žalost pa je to še sam začetek, metat bojo začeli najbolj zadnji teden v decembru, kaj še naš čaka.... men grejo tak na živce te petarde.
Mi moramo dat za novo leto psu pomirjevala zaradi tega neznosnega pokanja
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
petarde... ena izmed najbol bednih stvari ki obstajajo. Me prime da bi vse pobila..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov