Petarde
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 192 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je ful bedno npr. za novo leto če smo kje na prostem, pa povsod te preklete petarde pokajo. Pred dvema letoma smo bli s kolegi v Celju pa tk stojimo zuni, ravno je bil ognjemet in mi je en direkt pod noge vrgu eno petardo, pa taka ful vlka je bla (se ne spoznam sicer, ampak ni bla tista navadna), pa sploh nism vidla in me je pol en kolega tk stran potegnu. Mislim!! Tak da potem ko smo bli lani v LJ tud na prostem, sm sam gledla pod noge in skoz me je blo strah! Preklete budale res ne štekam v čem je fora! Nej se zajebavajo s tem če majo veselje, sam naj pa ne ogrožajo drugih!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Tud js jih sovražm...res so me zanč razjezil eni mulci k sm trolo čakala..aaaaaaa najprej so metal tiste petarde eni gospe s kužkm in se jim je tok fajn zdel k sta bla oba čist prestrašena..jeeej pa jim je en tip reku da nj se umirijo,pa so začel men gnjavt,metat zravn mene petarde,v koš petarde,na streho od tistga postajališča petarde..ja pi*** no,meč si jih doma v bajti če maš tak veselje to mi pa res pritisk dvigne in njim je to tok smešno d je za dol past.Pa sm rekla če ne dajo mir,da jim bom v rit stlačla tisto petardo..in si nato drzne 12letn mulc rečt umir se deklica..
ah mogla sm...
ah mogla sm...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ah, to je prov dibilno.Jst nevem zakaj tega ne morjo prepovedat, ker petarde niso nč druzga kot morilsko orožje Pa dobro se ve, kaj se dela in kako mularija prfuknena folku pod noge meče petarde.To ej absolutno za prepovedat Ok, ne rečem rakete, sam rakete so pa tud ena vrsta pirotehnike, ki te lahko poškoduje.sem bla zraven ko je v Bovcu dve leti anzaj enemu dekletu raketa priletela v glavo, ker jo je en pacient zapiču v sveže zapadel sneg in se je prevrnla Mislm nevem no, a je tega treba?a ni že dost da en malo morje flaš po luftu za nov let leti, morjo pa po tleh še petarde al kaj.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst sm tut proti petardam. Brezveze so mi..Sploh na javnih krajih,kjer metalci ogrožajo use ostale, ne sam sebe..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Pr nas je pa problem, da se kužika boji raket, petard pa dost manj...tko da je letos na polno nastradala... od 7h zvečer pa do 1h zutri je bla čist panična kljub pomirjevalom, ki mi jih je dal veterinar... ...tko da zdej pa res sovražm vsa pirotehnična sredstva .
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, fantov pes je tudi takrat čisto preč se mi smilijo vse živali.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jochie napisal/-a:tole je spet aktualno...
NE PETARDAM!!!
Se strinjam!!!
Pri nas že zdele na polno poka na vsakih 10 min. mislm res ne vem kaj majo od tega...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
sinoči smo bili na žuru pri prijateljih, ki ima 10 let starega ovčarja...kako se mi je ta pes zasmilil...ima prostoren pesjak, brez strehe ter prostorno hišico...pa vendar je revež ves čas po največjem nalivu z metalno posodo za vodo v gobcu cvileče hodil po pesjaku...
edino potem ob polnoči, ko je najbolj pokalo, se je skril v hišico...
da ne govorim, kaj ti nori hrvati delajo...petarda ni nič...tip, ki sicer dela s plini, je z nekim plinom napolnil veliko, črno vrečo za smeti, montiral vžigalno vrvico...pa to poči huje kot bomba, hiša se strese!
edino potem ob polnoči, ko je najbolj pokalo, se je skril v hišico...
da ne govorim, kaj ti nori hrvati delajo...petarda ni nič...tip, ki sicer dela s plini, je z nekim plinom napolnil veliko, črno vrečo za smeti, montiral vžigalno vrvico...pa to poči huje kot bomba, hiša se strese!
Prvi neprebran prispevek • 192 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov