Petarde

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 24. Dec. 2007 16:01

Ledenaa napisal/-a:
Lejla86 napisal/-a:Sovražm petarde... :?

Sva že dve :roll:

tri, č smo natančni :wink:

n srečo bom letos dost odmaknjena za nov let, pa še vsi so mi oblubl d noben n bo mel petard s sabo... :D :D :D
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 24. Dec. 2007 19:09

^^4 :D
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 24. Dec. 2007 19:22

Men je ful bedno npr. za novo leto če smo kje na prostem, pa povsod te preklete petarde pokajo. :evil: Pred dvema letoma smo bli s kolegi v Celju pa tk stojimo zuni, ravno je bil ognjemet in mi je en direkt pod noge vrgu eno petardo, pa taka ful vlka je bla (se ne spoznam sicer, ampak ni bla tista navadna), pa sploh nism vidla in me je pol en kolega tk stran potegnu. Mislim!! Tak da potem ko smo bli lani v LJ tud na prostem, sm sam gledla pod noge in skoz me je blo strah! Preklete budale res ne štekam v čem je fora! Nej se zajebavajo s tem če majo veselje, sam naj pa ne ogrožajo drugih! :roll:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 25. Dec. 2007 14:23

sovražim jih... mečejo jih s terase naše stolpnice, tako da nam jih raznese direktno pred okni... če že hočejo nah kupujejo rakete, je vsaj kaj za videti :D
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *daddy's girl* » 25. Dec. 2007 23:50

Tud js jih sovražm...res so me zanč razjezil eni mulci k sm trolo čakala..aaaaaaa :evil: najprej so metal tiste petarde eni gospe s kužkm in se jim je tok fajn zdel k sta bla oba čist prestrašena..jeeej :roll: pa jim je en tip reku da nj se umirijo,pa so začel men gnjavt,metat zravn mene petarde,v koš petarde,na streho od tistga postajališča petarde..ja pi*** no,meč si jih doma v bajti če maš tak veselje :evil: to mi pa res pritisk dvigne in njim je to tok smešno d je za dol past.Pa sm rekla če ne dajo mir,da jim bom v rit stlačla tisto petardo..in si nato drzne 12letn mulc rečt umir se deklica.. :evil:
ah mogla sm... :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Dec. 2007 23:59

ah, to je prov dibilno.Jst nevem zakaj tega ne morjo prepovedat, ker petarde niso nč druzga kot morilsko orožje :? Pa dobro se ve, kaj se dela in kako mularija prfuknena folku pod noge meče petarde.To ej absolutno za prepovedat :roll: Ok, ne rečem rakete, sam rakete so pa tud ena vrsta pirotehnike, ki te lahko poškoduje.sem bla zraven ko je v Bovcu dve leti anzaj enemu dekletu raketa priletela v glavo, ker jo je en pacient zapiču v sveže zapadel sneg in se je prevrnla :? Mislm nevem no, a je tega treba?a ni že dost da en malo morje flaš po luftu za nov let leti, morjo pa po tleh še petarde al kaj. :roll:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 26. Dec. 2007 0:03

Jst sm tut proti petardam. Brezveze so mi..Sploh na javnih krajih,kjer metalci ogrožajo use ostale, ne sam sebe..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 07. Jan. 2009 21:25

...
Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 01. Jan. 2010 19:02, skupaj popravljeno 1 krat.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 07. Jan. 2009 22:41

Pr nas je pa problem, da se kužika boji raket, petard pa dost manj...tko da je letos na polno nastradala... od 7h zvečer pa do 1h zutri je bla čist panična kljub pomirjevalom, ki mi jih je dal veterinar... :roll: ...tko da zdej pa res sovražm vsa pirotehnična sredstva :? .
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 07. Jan. 2009 22:55

ja, fantov pes je tudi takrat čisto preč :roll: se mi smilijo vse živali.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Dec. 2009 18:07

tole je spet aktualno...

NE PETARDAM!!! :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 31. Dec. 2009 18:41

Jochie napisal/-a:tole je spet aktualno...

NE PETARDAM!!! :)

Se strinjam!!!

Pri nas že zdele na polno poka na vsakih 10 min. mislm res ne vem kaj majo od tega...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Dec. 2009 18:48

jaz sem na Hrvaškem, tukaj je vojno stanje.... :?
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a barbkaa » 31. Dec. 2009 19:04

pri nas neprestano poka. :/ je pa ful drugače kot prejšnja leta, ko je pokalo vse tudi že teden dni pred božičem pa vse do novega leta... letos pa se dosti bolj držijo in ni take krize. je bolj omejeno na danes. :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Jan. 2010 11:36

sinoči smo bili na žuru pri prijateljih, ki ima 10 let starega ovčarja...kako se mi je ta pes zasmilil...ima prostoren pesjak, brez strehe ter prostorno hišico...pa vendar je revež ves čas po največjem nalivu z metalno posodo za vodo v gobcu cvileče hodil po pesjaku... :? :? :?

edino potem ob polnoči, ko je najbolj pokalo, se je skril v hišico...

da ne govorim, kaj ti nori hrvati delajo...petarda ni nič...tip, ki sicer dela s plini, je z nekim plinom napolnil veliko, črno vrečo za smeti, montiral vžigalno vrvico...pa to poči huje kot bomba, hiša se strese! :eek:

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov