Petarde
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jochie napisal/-a:tip, ki sicer dela s plini, je z nekim plinom napolnil veliko, črno vrečo za smeti, montiral vžigalno vrvico...pa to poči huje kot bomba, hiša se strese!
Nič takega. Bi moral slišat kako poči 300l bojler poln acetilena...šipe garant letijo iz oken...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Kok jih sovražiiiiim!! Res bi se že lahko naveličali
in najhuj od vsega je to, da so živali tako prestrašene.. Že ko samo gledam našga kužija, ko se ob vsakem poku tako prestraši, bi res najraj sla do tistih kretenov pa jim povedala svoje!
Zadni čas bi bil da ukinejo te butaste pitarde, ker ne prinesejo prav nič dobrega.
In res ne vem kakšno zadovoljstvo lahko ima en človek ob tem ko prižge, čaka res do ZADNJEGA momenta (seveda mora izpasti frajer ), in potem sledi tisti svinjski pok..
Mislim res me zanima kaj je tko hudga na tem????
in najhuj od vsega je to, da so živali tako prestrašene.. Že ko samo gledam našga kužija, ko se ob vsakem poku tako prestraši, bi res najraj sla do tistih kretenov pa jim povedala svoje!
Zadni čas bi bil da ukinejo te butaste pitarde, ker ne prinesejo prav nič dobrega.
In res ne vem kakšno zadovoljstvo lahko ima en človek ob tem ko prižge, čaka res do ZADNJEGA momenta (seveda mora izpasti frajer ), in potem sledi tisti svinjski pok..
Mislim res me zanima kaj je tko hudga na tem????
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Lamia - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 12. 2009
- Kraj: Ljubljana
Človek, ki vrže petardo je zabit in upam, da jim enkrat eksplodira v roki, da ostanejo brez 3eh prstou. U primeru pa, da dejansko starši kupijo petarde otrokom, pa
In tistia, k je rekla, da ji je kul ker spominja na vojno. WTF je narobe s tabo?
In tistia, k je rekla, da ji je kul ker spominja na vojno. WTF je narobe s tabo?
And I'd give up forever to touch you.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Lamia napisal/-a:In tistia, k je rekla, da ji je kul ker spominja na vojno. WTF je narobe s tabo?
kok sem se nasmejala tej izjavi
Ampak je seveda
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
včeraj v kranju je moral imeti folk ene nove čudne zadeve, ker je ene parkrat tako udarilo, kot bi en bombo vrgel.. prizadeti..
zdele sem pa hotla it spat in ene 300 metrov stran en že dve ure meče izmenično petarde in rakete. Upam, da mu jo v gobcu raznese.. majmun
zdele sem pa hotla it spat in ene 300 metrov stran en že dve ure meče izmenično petarde in rakete. Upam, da mu jo v gobcu raznese.. majmun
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jochie napisal/-a:no, hotel sem apelirati na vse skupaj, naj se vzdrzijo metanja petard...med nami so namrec tudi zivali, ki se tega pocetja bojijo... pa tudi marsikateremu cloveku ta dejanja niso pogodu...
hvala za razumevanje....
Pametna izjava! Samo eni žal ne znajo misliti, ne nase, ne na druge.
Res sovražim petarde.
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Sama tudi ne prenašam petard, ki so tudi letos "veselo" donele, res pa ne razumem, kaj je sploh tak cool v tem pokanju?!
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov