Petarde
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sQo`` - Debatorica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Under your bed
nas blok je tko.. okrogle oblike, na sredini je pa dvorisce.. in tm skoz mečejo.. VESTE KOK SE TO SLIŠ!? kokr da bi bla u prvi svetovni in da se strelajo tm dol pod mojim oknom...
mommy says i'm a special person no matter what the other kids say!
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Tut men grejo petrade na živce. Pri nas jih sosed (cela familja no, s fotrom vred, razen mami pomoje ne) mečejo odkar je december. Grejo tu na travnik in spuščajo rakete, petarde. in to poka kakšne 2 uri, pol grejo pa spat. Sj bi jih prijavlja, pa nočm met problemov, sicer pa od jutri naprej je pa itak dovoljeno.
-
matea - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2004
- Kraj: PrImOrSkA
hehe nekateri ste prau smešni kolkr se jezite
sicer pa vam dam prau, tud meni grejo na žiuce te petarde. ognjemeti pa tisto k se zasveti k vržeš mi je fejst, sam uno k vržejo pa poči.... in pol še usi srečni, ku je lepo k je počlo...prow idiotsko
drgač pa ne želim nobenmu da se mu kj slabga zgodi...
sicer pa vam dam prau, tud meni grejo na žiuce te petarde. ognjemeti pa tisto k se zasveti k vržeš mi je fejst, sam uno k vržejo pa poči.... in pol še usi srečni, ku je lepo k je počlo...prow idiotsko
drgač pa ne želim nobenmu da se mu kj slabga zgodi...
This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
-
lynee - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2005
Jst ne prenesem petard in ne razumem folka, ki jih meče. kaj je tok zabavnega če poč??! Ok, ognjemet, to je tut men všeč, ampak petarde?? Jst bi jih prepovedala, predvsem pa bi prepovedala, da jih uporabljajo mladoletni osebki, k kšni mulci jih dejansko mečejo folku pod noge sj, posledic se tko ne zavedajo al jim je pa vseen...
drgač mam pa tut jst mejhnga kužka, in ga po cele dneve nosim v naročju, da ne omenjam ponoč, ker se tok trese vsakič k petarda poč...
drgač mam pa tut jst mejhnga kužka, in ga po cele dneve nosim v naročju, da ne omenjam ponoč, ker se tok trese vsakič k petarda poč...
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
jst nevem u čem je fora petard sploh ...ok razumem kšn ognjemet pa vulkančk k so une iskrce pa je kej za vidt ...
učeri (mislm d se sploh še nebi smel metat petard) so ceu dan pokal...
nš kuža se tega pokanja ful boji in skos hoče potem u hišo...čist prestrašen je ...usak pok ga prestraš tut če ni od petard...
najbol grozn je pa ko greš u mesto in ti mečejo petarde pod noge
učeri (mislm d se sploh še nebi smel metat petard) so ceu dan pokal...
nš kuža se tega pokanja ful boji in skos hoče potem u hišo...čist prestrašen je ...usak pok ga prestraš tut če ni od petard...
najbol grozn je pa ko greš u mesto in ti mečejo petarde pod noge
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Sovražim jih!!!!Ful so mi všeč kake baterije,k majo sam svetlobni učinek...Petrde pa sovražim.Sploh pa jih noče marsikdo prodajat.In men je prav tako.splo pa se lahk piotehnična sredtva uporabljajo po 26.12,..
In kazni niso majhne če jih kdo zaloti,...
In kazni niso majhne če jih kdo zaloti,...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
Pri nas jih je oči včasih metu, ko sm bla mejhna, pol je pa nehu Sam letos se mu je pa očitno zmešal, ker jih je spet nabavu...
HASTA LUEGO
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Petarde so čist BZ sam pokajo pa nič nimaš od njih.Meni je veliko lepše vidit lep ognjemet kot pa tisto bedno pokanje. Pa se spomnim na mojo pikico psičko ko je čist prestrašena, me kar stisne pr srčku. Pa ne samo za mojo lubico, tudi za vse ostale živali, prav smilijo se mi.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov