Pesmi, za katere vas je sram, da jih poslušate
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nextGIRL - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2011
V tem je fora:
Zagotovo obstaja pesem, ki je proti vsem vašim kriterijem glasbe, vašemu stilu in jo še vedno poslušate kot nore čeprav je ''narobe''
Postavimo bolj na simple: Katera je vaša pesem - pregreha?
Upam, da ni ta tema že odprta
Zagotovo obstaja pesem, ki je proti vsem vašim kriterijem glasbe, vašemu stilu in jo še vedno poslušate kot nore čeprav je ''narobe''

Postavimo bolj na simple: Katera je vaša pesem - pregreha?
Upam, da ni ta tema že odprta
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Nobena pesem ni moja "pregreha". Poslušam, kar mi paše in to seže od metala do srbskih komadov. Za absolutno nič me ni sram, ker se sama sebe ne sramujem. Ljudje, ki pa so takšnega mišljenja, da si "debil", ker poslušaš bodisi komercialo, black metal, slo ali srbski turbofolk, whatever...so pa pri meni odpisani.
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Bumerang - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Men je ful huda Hana Montana in vsi njeni komadi iz nanizanke
Ampak žal se najde cel trop ljudi, ki take scene nikakor ne prebavlja, zato te glasbe ne nabijam glih v avtu, ko se vozim čez center Ljubljane
(To je pač samo za štiri stene... haha).

Ampak žal se najde cel trop ljudi, ki take scene nikakor ne prebavlja, zato te glasbe ne nabijam glih v avtu, ko se vozim čez center Ljubljane

-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz pa priznam, da mi je baby od bibera fajn

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ja men je tud no, pa kaj
matr!

-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Katy Perry - Fireworks ,
Najprej sem bil sarkastičen do uvodne rime:
Do you ever feel like a plastic bag - ammm NE
Ampak ima krasno melodijo, pa pozitivna je
Najprej sem bil sarkastičen do uvodne rime:
Do you ever feel like a plastic bag - ammm NE
Ampak ima krasno melodijo, pa pozitivna je

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Malo se najdem v tej temi... oz sem se našla v opisu, da pač poslušam samo med štirimi stenami, da nihče ne sliši
Ok, zraven housa itd mi včasih na lestvico uide kakšna Oj jarane, jarane ali pa Put me zove...to je nekaj takšnega, kar ne bi poslušala zraven nikooogar 

The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
Men je blo zmeri ful nerodno, če sem poslušala kakšne boy-bande. Prou spomnim se tistega obdobja iz 90' let, ko so bli na sceni razni Backstreet boysi, N'Sync, Caught in the act itd. Sicer so bli takrat ful popularni, ampak men je blo zmeri toook nerodno, če je kdo izvedel, da jih poslušam
Smotka!! Enako velja za razne ženske skupine ala Spice girls, No angels... skratka, ni mi blo glih do tega, da bi odprla okno in nabila zvočnike do konca
No, dandanes mi je pa čist mičken nerodno za razne balade od Enrique Iglesiasa. Men so namreč ful všeč tiste res "osladne" izpred desetih let ("Hero" ipd)... pol me pa frendi zmeri zafrkavajo, češ kako lahko tega "dripca" poslušam
Pa Justin Bieberja si tud dostikrat zavrtim... ampak on je krepko mlajši od mene in posledično mi je samo zaradi tega mal nerodno, da poslušam deset let mlajšega mulčka

No, dandanes mi je pa čist mičken nerodno za razne balade od Enrique Iglesiasa. Men so namreč ful všeč tiste res "osladne" izpred desetih let ("Hero" ipd)... pol me pa frendi zmeri zafrkavajo, češ kako lahko tega "dripca" poslušam

Pa Justin Bieberja si tud dostikrat zavrtim... ampak on je krepko mlajši od mene in posledično mi je samo zaradi tega mal nerodno, da poslušam deset let mlajšega mulčka

-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
Še nekaj bi omenila... Jaz sem si (iz meni neznanega razloga) ful dostikrat zavrtela komad od Rebecce Black - Friday !!
Ne vem zakaj, ampak ta komad mi je šel tok hitro v uho, da adijo pamet! Pol sem si še nekaj časa nonstop prepevala v mislih "it's friday... friday..."
Bruke!!!

Ne vem zakaj, ampak ta komad mi je šel tok hitro v uho, da adijo pamet! Pol sem si še nekaj časa nonstop prepevala v mislih "it's friday... friday..."
Bruke!!!

-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Pismo pa res..tud men ta komad kr ni šel iz glave..in to s tistim piskajočim glasom fak, samo sebe sm iritirala 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov