Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mene tud čaka ta tedn shooping. Ampak nimam pojma kaj;)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
ložica - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 5. 2005
- Kraj: na poti do sonca..
js sm za babici nardila taki lepi vazi..hmm..oz vazi sta od vina flaši(sam sta ful kjut k je blo not sam 0,375l)..pol sm pa narisala z unimi barvami za na steklo neki in gor prlepla..in je ful lpo
say it right..
-
Saša_26 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Letos sem se jaz oz. oba s pikijem spravila delat teranov likerček in z njim napolnila različne velikosti in oblike stekleničk, tam malo čez 20 jih je,tudi popisala sva jih ročno, tko da jih malo podariva prijateljem in domačim.
Vsa ostala darila so že zrihtana, meni edino manjka še za mojga pikija ma niti malo se mi ne sanja kaj bi mu lahko kupila....uro je rekel da bo imel za rojstni dan, to je pa vse. Tako me jutri popoldan čaka živa groza po štacunah!
Vsa ostala darila so že zrihtana, meni edino manjka še za mojga pikija ma niti malo se mi ne sanja kaj bi mu lahko kupila....uro je rekel da bo imel za rojstni dan, to je pa vse. Tako me jutri popoldan čaka živa groza po štacunah!
Don`t regret something that you did, because at one time...you wanted it!
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
A ma še kdo največ težav z darili za familijo? Jst ful lažje najdem kej za prjatlce+prjatle, kot pa za družino (pa nimam pojma, zakaj). Mogoče je to en pritisk oziroma moja glupa fora, da je treba za domače res neki posebnga najdet ... al kaj, sej ne vem
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
-
Blooma - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2005
- Kraj: nekje...med oblaki
krfjolca napisal/-a:Jaz sem pa danes izdelovala darilca:
Sem naredla domači jajčni liker, nalila v lepe steklene flaškice in jih lastnoročno poslikala. Okol vratu dobijo še kako božično mašnjo, zraven pa še kakšno škatlico domačih piškotkov, samo te bom pekla tik pred zdajci.
to je pa res dobra ideja! prav kulska!
jaz sem kupla darila že konc novembra....sej vem, frik sem
samo v tistem trenutko je blo nekaj denarja, pa sem bla očitno na pravem mestu v pravem trenutku, tako da sem dobila stvari ki sem si jih zamišljala za svoje bližnje, kr poceni
najboljše darilo je pa to...ok no, najboljše, ne pretiravajmo zdej : staršema sem kupla nov kaseljc za pošto
ona dva sta govorila celo leto da bosta novega kupla, ker je ta čist bogi ki ga imamo doma, tako da sem se jaz odločla da ga bom kupla......in je že zavit pa pod smrekco leži
za ostale sem pa ne morem povedat, ker mislim da obiskujejo malo tale forumček
tako da....po božiču lahko razkrijem
se la vita non ti sorride...falle il solletico!
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
joj, vi že razmišljate o novoletnih darilih, jst moram dat pa še par rojstnih dnevov pred dat tem čez
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Ja to je pa vedno tko, sam še neki malga za zravn ... pol pa skor bankrotiram ... sej mene je kr groza it jutr naokol ... Ker vem, da bom pol spet čist bankrot, pa že zdej sm
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
HAHAHHA pol nism jst edina, k tut samaseb kupi darilo za božička Hja sej vem kako je to ja ... jst tut ponavad največ zapravim zase ... hahah ja tko pač je ... cunce gor, cunce dol, pa čevlčki pa jadi jadi ja ... čeprou letos bom kr počakala do razprodaj ... pa bol kupvala za ostale, če mi bo ratal
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Ja če mi bo ratal ja , to je zdej vprašanje , ker ponavad mi ne rata
Ja tut men je fullll lepo, k se vsi zberemo in tko, sam letos bo pol familije oz. tri moje najdražje bojo v Londonu, tko da ... jih bom vidla šele 29. oz. 30
Najbolj mi je itak važno da sm s svojo familijo in pol še z mojim dragim, k božič je men res tist wwwiiiiiii Že zdej vidm kok se bomo napokal, da bomo pol komi darila odpiral ...
Ja tut men je fullll lepo, k se vsi zberemo in tko, sam letos bo pol familije oz. tri moje najdražje bojo v Londonu, tko da ... jih bom vidla šele 29. oz. 30
Najbolj mi je itak važno da sm s svojo familijo in pol še z mojim dragim, k božič je men res tist wwwiiiiiii Že zdej vidm kok se bomo napokal, da bomo pol komi darila odpiral ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
http://www.croart.com/cdinfo.php?kataloski_broj=14412
razmisljam, da bi bozicek dekletu prinesel tole v linku...
kaksen komentar?
razmisljam, da bi bozicek dekletu prinesel tole v linku...
kaksen komentar?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
gibonni in oliver sta zanjo edina cro izvajalca, ki sta vredna, da se kupi original CD.
tjaska, kaj pa je zate izvirno darilo? od fanta, s katerim si skupaj 3 tedne???
no, razmisljam, da bi bil tale gibonni le del darila, drugi del bi bil DVD player... na morju ga namrec se nima...
tjaska, kaj pa je zate izvirno darilo? od fanta, s katerim si skupaj 3 tedne???
no, razmisljam, da bi bil tale gibonni le del darila, drugi del bi bil DVD player... na morju ga namrec se nima...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov