Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Petra5 napisal/-a:Sm pozabla napisat, jaz obdarja domače, pa najtabolše prijatle. Kake malenkosti, tolk da se spomniš. Nekaj daril mam že nabavljenih ampak nebom nič napisala kaj, ker me eni ludleki tu gor osebno poznajo pa so darila za njih hihi .
Papa
eh, kak ti nisi fajn hahaha, pa sem ze misla, da bom zvedla kaj dobim joke, sweety... koga obdarujem? hja...kr dosti ljudi no...familija & friends (teh pa ni ravno malo...pa se eni majo rojstni dan decembra )
I love SISLEY& RW
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Hehe, ja to bomo še vidli, smejh
To je res bad pol, da nebo dal mira ponoči...Pol bi pa se špilal na tisti koli, jima še ki vse živce požere
Si bo treba drugi načrt sestavit
To je res bad pol, da nebo dal mira ponoči...Pol bi pa se špilal na tisti koli, jima še ki vse živce požere
Si bo treba drugi načrt sestavit
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Mark - Kofetarica
Haha, ne jas sn mislo onega Puščavskega Skakača al kak se reče ne...Hehe, ko mu daš cajtnge not za strani not, pa jih cele sfreza Hujši je ko kafe mlinček
Da bi pa celo familijo, to pa je že malo kriza...Tak hudobn pa nisn Te bi šele bil wik pa krik
Da bi pa celo familijo, to pa je že malo kriza...Tak hudobn pa nisn Te bi šele bil wik pa krik
-
Mark - Kofetarica
smejh
Saj če je taka kletka, ko ma bolj na gosto one štangice...Te nea more vun smuknit Veš kaki smehi bi bli, da bi jo še mogla pol lovit po sobi Dokler mi mojega sira ne poje, ko jem špagete ni panike Ne nisem egoist
Ja odločitev bo padla kmalu Lahko še predlagam kakega paličnjaka? Oni so ful neškodljivi okolju
Saj če je taka kletka, ko ma bolj na gosto one štangice...Te nea more vun smuknit Veš kaki smehi bi bli, da bi jo še mogla pol lovit po sobi Dokler mi mojega sira ne poje, ko jem špagete ni panike Ne nisem egoist
Ja odločitev bo padla kmalu Lahko še predlagam kakega paličnjaka? Oni so ful neškodljivi okolju
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Mark napisal/-a: Lahko še predlagam kakega paličnjaka? Oni so ful neškodljivi okolju
jaz ga nebi predlagala, na tvojem mestu te bos ti leto s palicnjakom vred vun z bajte... boge zivalce, niso lepi ampak...noben jih noce met
a) miš
b) hrček
c) skakač
tak...usmilte se naju
I love SISLEY& RW
-
Mark - Kofetarica
Bomo vidli, kaj bo Petra rekla...Če bo to brala, mi lahko spet kluko zlama Hahahaha Z mesom se ni za špilat, jaz ti nebom letal po MB, ko v španiji oni norci pred bikami
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Jaz predlagam kako zlato ribico, ali pa kakega pajka.sAdie napisal/-a:a) miš
b) hrček
c) skakač
Ne resno, najbolj všeč mi je ideja z hrčkom (pod pogojem, da bo gonil svojo kolo, da bo lahko lastnik / lastnica komot čičal / čičala pred računalnikom )
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov