Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
no angel napisal/-a:če bi npr. mela fanta, pol bi mu že kej kupla, ampak drugmu pa nobenmu še nikdar nč nism. Niti od nobenga nč ne dobim, razn od staršev.
Niti staršem nič ne kupiš?
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
jaz sem kupila za mami 3 pare štumfkov od polzele,pa bomboniero
Fotr:gel za tuširanje od adidasa pa bonboniero
tamala:najljubša čokolada,labela
fant:skodelica taka enobarvna za kosmiče(ker vedno je iz talarjev za juho mislije), poslikala jo bom sama, napisala mu bom pesem,zraven pa dobi še lučko (ledico) k se prklopn na usb vmesnik,ker je brez luči ob mizi...+ cumputer freak je
Fotr:gel za tuširanje od adidasa pa bonboniero
tamala:najljubša čokolada,labela
fant:skodelica taka enobarvna za kosmiče(ker vedno je iz talarjev za juho mislije), poslikala jo bom sama, napisala mu bom pesem,zraven pa dobi še lučko (ledico) k se prklopn na usb vmesnik,ker je brez luči ob mizi...+ cumputer freak je
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Da še js napišem, kaj sem kupila za moje najbližje:
- mami: uhani, svečnik za na steno
- oči: začimbe + serveta za v kuhno (ker zlo rad kuha)
- brat: Werther's bonbone v kanglici, lučka za na ključe
- dedi: knjiga Neprijetna resnica (ki sm jo dobla kot nagrado od Cosmota )
- oma: Ricola švicarski čaj
- mama od mojega fanta: namizni svečnik
- ata od mojga fanta: šparovc za cente (tak velki roza pujsek )
- brat od fanta: snežena kugla (ona ko jo streseš, pa pada sneg notr), bonboni Smarties
- moj lubi: sm včeri norela po Mb-ju, pa sm našla v H&M eno tako fajno črno malo torbico. Sej sm jo že prej enkrat gledala, zdj sm jo pa le kupla. Ker za b-day sm mu že kupla tako bol veliko za na fax in v službo, zdj ma pa še malo. Pa ene ful dobre Kinder bonbone (oni v obliki jajčk).
Najtabolš bo pa to, ko se bom na božični večer oblekla v nov korzetek in tangice, oblekla samostoječe nogavičke, si dala torbo okoli ramen in se ulegla na postlo (v soju svečk)... Kak bo fajn, sam upam, da ne bom mela menze več takrat.
- mami: uhani, svečnik za na steno
- oči: začimbe + serveta za v kuhno (ker zlo rad kuha)
- brat: Werther's bonbone v kanglici, lučka za na ključe
- dedi: knjiga Neprijetna resnica (ki sm jo dobla kot nagrado od Cosmota )
- oma: Ricola švicarski čaj
- mama od mojega fanta: namizni svečnik
- ata od mojga fanta: šparovc za cente (tak velki roza pujsek )
- brat od fanta: snežena kugla (ona ko jo streseš, pa pada sneg notr), bonboni Smarties
- moj lubi: sm včeri norela po Mb-ju, pa sm našla v H&M eno tako fajno črno malo torbico. Sej sm jo že prej enkrat gledala, zdj sm jo pa le kupla. Ker za b-day sm mu že kupla tako bol veliko za na fax in v službo, zdj ma pa še malo. Pa ene ful dobre Kinder bonbone (oni v obliki jajčk).
Najtabolš bo pa to, ko se bom na božični večer oblekla v nov korzetek in tangice, oblekla samostoječe nogavičke, si dala torbo okoli ramen in se ulegla na postlo (v soju svečk)... Kak bo fajn, sam upam, da ne bom mela menze več takrat.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
no še moje:
sestrica: koledar od green day, parfum naomi cambell, senčilo, obesek za na smrekco v obliki medvedka, ful sladkarij
sestrica od fanta: copati v obliki živali, obesek za ključe, obesek za smrekco, sladkarije
fant: šal od acroni jesenic, svečo v barvi ognja, ki na ful zanimiv način gori
mami: obesek za na smrekco, mogoče nogavice-še nimam
oči: isto obesek in če dobim strgalo za led z rokavico.
za božič je mal več ker mi za miklavža bl sladkarije.
neki sm že zavila, tko da sm škatle za čevle oblekla v rdeč ali zlat papir, pa mašnico, pol sm pa na netu najdla kkšne slikce, ki predstavljajo vsakega od njih, za fanta naprimer gasilca, za njegovo sestrico balerino, nardila kartico in noter vsakemu neki napisala.
sestrica: koledar od green day, parfum naomi cambell, senčilo, obesek za na smrekco v obliki medvedka, ful sladkarij
sestrica od fanta: copati v obliki živali, obesek za ključe, obesek za smrekco, sladkarije
fant: šal od acroni jesenic, svečo v barvi ognja, ki na ful zanimiv način gori
mami: obesek za na smrekco, mogoče nogavice-še nimam
oči: isto obesek in če dobim strgalo za led z rokavico.
za božič je mal več ker mi za miklavža bl sladkarije.
neki sm že zavila, tko da sm škatle za čevle oblekla v rdeč ali zlat papir, pa mašnico, pol sm pa na netu najdla kkšne slikce, ki predstavljajo vsakega od njih, za fanta naprimer gasilca, za njegovo sestrico balerino, nardila kartico in noter vsakemu neki napisala.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
*SweetGirl* napisal/-a:Jaz sem ze vsem kupila in vsem nekaj takega kar vem, da si zelijo in bojo veseli tako da komaj cakam nasmeske na obrazih, ko jih bodo odprli
Jaz tudi, in si sploh ne predstavljam, da ne bi nic kupila svojim.
Zadnjič spremenil Josephina, dne 21. Dec. 2007 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
,,,
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 18. Mar. 2009 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
metuljčica* napisal/-a:no angel napisal/-a:če bi npr. mela fanta, pol bi mu že kej kupla, ampak drugmu pa nobenmu še nikdar nč nism. Niti od nobenga nč ne dobim, razn od staršev.
Niti staršem nič ne kupiš?
Ne. Sej sm rekla, da ne kupim nobenmu. Pač nimam te navade in že skoz je tak. Ti prazniki mi čist nč ne pomenjo in ful mi gre na živce vsa ta evforija.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
*SweetGirl* napisal/-a:Jaz pa tak
Fant: i pod nano 3.generacije
Mama: parfum + mleko za telo al nekaj takega Dior Pure posion
Oči: Konjak Courvoisier v.s.o.p, ki je njegov najljubsi.. in to najvecjega
Brat: dobi januarja mobitel, sem mu pa še vseeno Quicksilver peresnico
P 1: Me to you velik medvedek, ker je zadnjič rekla, da si ga je vedno tak želela, pa ga nikol od nobenga ne dobi
P 2: komplet spodnjega perila
P 3: eno tako lušno stojalo za sliko (tut je rekla, da si želi enkrat)
P 4,5,6: nekaj tipicnega Nizozemskega- cokle, vaflje haha pač malenkost (pa to v bistvu vse dobijo, tiste najboljse 3 pa še nekaj zraven^^)
No mogoce pa dobi kdo kako idejo...
O.o. ok sam za to mors pa met kesa
jaz raje sam kaksne malenkosti kupim. pac tistim k mi vec pomenijo, starsem, pa najboljsim frendicam, se mal bolj potrudim, drugace pa res ne podarjam nic posebnega, samo da je neka pozornost, da folk ve da si se nanje spomnil, kar pomeni, da ti ni vseeno zanje, pa da jim pokazes da jih mas rad
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
~NIA~ napisal/-a:^^jst tud ne kupim staršem. oni men ja, jst njim ne.. kr mami ma itak začetk decembra b-day pa takrat dobi od mene, fotr ma pa konc januarja..
pa tud idej nimam kaj rabta?!
darilo kupim samo fantu in prijateljici
Tud jst kupim samo fantu in kakšni kolegici. Pa ne zarad tega, ker ne bi hotla, ampak ker še nimam osebnih dohodkov. Doma to itak razumejo in smo tko domenjeni. Ko bom pa enkrat mela redno službo in to bom pa z veseljem jim kupla kakšno lepo pozornost.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Jz kupim samo fantu in eni prijateljici. Staršem ne kupujem, tko se nismo nikl navadli in tko bo tud ostal dokler ne bom imela dohodkov.
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
kakšna ideja d sama nardim darilo? kšna malenkost...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js in sestra vedno tud staršem kupavamo...darila so pa usako leto skor ista za tatu --> šampon za tuširanje al pa kej za britje...mami pa usako leto drgači...letos ji bomo eno majhno torbico kupli (d jo bo mela not u veliki torbi), d bo mela notr šminke in te reči...k zmeri je usa živčna če se ji kam mudi pa ne najde svoje naj maskare ...
kupujem pa tud sestri, in ona meni tud...ma take malenkosti, ku so nogavičke, kapca, šal in tako bol za oblečt...
fantu tud kupujem, ma je pa usako leto težje kupavt...in tud usako leto mam manj dnarja tko d še vedno zbiram ideje kej naj kupim
kupim pa tud 3 prijatelcam...kšne podstavke za svečke, eterična olja al kej tazga...malenkost no u glaunm...
kupujem pa tud sestri, in ona meni tud...ma take malenkosti, ku so nogavičke, kapca, šal in tako bol za oblečt...
fantu tud kupujem, ma je pa usako leto težje kupavt...in tud usako leto mam manj dnarja tko d še vedno zbiram ideje kej naj kupim
kupim pa tud 3 prijatelcam...kšne podstavke za svečke, eterična olja al kej tazga...malenkost no u glaunm...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov