Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Kakšne tople štumfe,rokavice..kako pijačo k jo ma rd..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
mash@ napisal/-a:ja bom upam da uspela dobit sama uporabna darila kar pa je dostikrat težko. Sploh za kakšne dedke in babice?! what, i don't know yet.
hm... jaz in moja mala sestrica sma enkrat novembra šle k dedku in sem mu rekla, da ju bom skupaj slikala (najmlajša vnukica ). seveda ni posumil zakaj gre. potem sem dala slike razvijat, eno v malo večjo velikost in temu primerno poiskala tudi okvir. našla sem zelo lepega, po ugodni ceni, pa še barve je bil enake kot njegova spalnica. zraven sem mu podarila še neke malenkosti, ampak se ne spomnim kaj. sedaj njuna slika krasi dedkovo nočno omarico. bil je res vesel.
enako bi se dalo narediti tudi skupinsko sliko cele familije. ziher se kakšna najde, ponavadi iz večjih praznovanj.
sem pa dobila idejo tudi za fanta. ampak ne bom pisala, mogoče prebere, potem pa ne bo presenečenje.
bolj me skrbi za njegove domače. po darilca za njih bova šla najbrž čez vikend. v trgovinah pa pričakujem grooooozno gužvo , ker bo verjetno veliko takih kot jaz - nakupovanje v zadnjem hipu.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Bulma napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Koncno sem tudi jaz dobila idejo, kaj bi kupila mojemu za bozic, ampak ne vem, ce to sploh obstaja...
Kaj bi pa naj to bilo? Maybe we can help
San ti ze poslala na ZS
You want me to be something I can never ever be.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
gregalina napisal/-a:Js pa že mam za vse darila, samo za svojega fanta še ne Nimam blage veze, ka mu kupt. Dans bom šla malo po Mb, pa če mi bo kaj padlo v oči, bom kupla.
Kaj tehnicnega... Moski majo to radi. Kaksno zabavno zadevo s USB prikljuckom ... kaksne copate, hladilnik, ventilator, grelnik za kavo, rokavice... itd.
You want me to be something I can never ever be.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js pa sploh nč ne kupujem za božička. Ker se mi res zdi brezveze, pa prav smešno mi je, kak so zdej vse trgovine polne in folk je čist zmešan. No če bi npr. mela fanta, pol bi mu že kej kupla, ampak drugmu pa nobenmu še nikdar nč nism. Niti od nobenga nč ne dobim, razn od staršev.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Končno grem tudi jaz jutri kupovat za Božička. Me je prav sram, da nisem še nič kupila. Ampak kaj, ko ni bilo časa. Še idej nimam sploh.
Je pa res, da sem za lubija naročila en parfumček. Samo ne vem, če ga bom pred Božičem že dobila domov. Ampak saj mu tako ne mislim le tega kupit, tako, da ni problema.
Je pa res, da sem za lubija naročila en parfumček. Samo ne vem, če ga bom pred Božičem že dobila domov. Ampak saj mu tako ne mislim le tega kupit, tako, da ni problema.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
oh ja.. zadnc sm bla z bratom v sportni trgovini pa je vidu eno kapo.. pa prav.."uuuuuu kiraa kapa, to moram kupit" .. in sm sla jst cez par dni vzet njemu na ny.. ful je biu vesel ko je vidu da sm mu kupila. pokazala sm mu jo da nebi sel slucajno isto sebi kupit
mama je danes vidla en prfum, ki ji je vsec. tko da ji bom kupila.
za oceta pa se nimam ideje
mama je danes vidla en prfum, ki ji je vsec. tko da ji bom kupila.
za oceta pa se nimam ideje
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Jaz sem ze vsem kupila in vsem nekaj takega kar vem, da si zelijo in bojo veseli tako da komaj cakam nasmeske na obrazih, ko jih bodo odprli
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov