Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Dec. 2007 13:42

lolitaa napisal/-a:
cukrck napisal/-a:Pa v DM-u tut. [url=http://asp02.photoprintit.de/microsite/10853/fotofun.php?detection=os:winxp;java:true;activexfalse;iu:false;&PHPSESSID=e8f448315a4e0efba0089e11fb512a1b]Klik[/url] :)

sem gledal zdej na tej strani kolendar k daš svoje slike gor.in sem mislila da bi dala gor najine slike in bi to dragiju dala za novo leto.sam nism prepričana :? .kaj mislite bi blo to uredu darilo za fanta??

Jaa-to je full zakon darilo. Jaz bi tudi to dala delati. Samo..ni že malo prepozno, ali kako je s tem?
diva79
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a diva79 » 16. Dec. 2007 14:03

Moj ja pa dobu seznam stvari ki bi jih rada imela...pol tega sem pobrala iz http://www.hocemto.si ker imajo res kul in uporabne zadevice...ta trgovina ni dobra zame...preveč keša tam puščam :(

Tole s kolendarjem je odlična ideja...sam res..a ni mal prepozno zdaj že?
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 16. Dec. 2007 16:27

zakaj prepozno??kolk časa pa čakaš da ti ga nardijo??
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 16. Dec. 2007 16:32

Ja ne vem,no :) Saj si niti nisem čist podrobno ogledala kako in kaj. To naročiš po netu in ti pošljejo domov, ali prevzameš tam, ali kako???
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 16. Dec. 2007 16:47

prevzameš v eni od trgovin DM po Sloveniji.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 17. Dec. 2007 16:12

^^Kuk časa se pa čaka?

Aja pa še zanima me, če ve kdo kje bi se dal sankat it, tko nekak čimbližje mariboru oz štajerski,koroški..na dolenskem itaq ni nč vrjetno...

Bi bla hvaležna kakršnkol link ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2006
Kraj: In My World

Neprebrana objavaNapisal/-a oleander » 17. Dec. 2007 17:20

Damyanchyka napisal/-a:^^Kuk časa se pa čaka?

čaka se 4 dni pr dmju
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 17. Dec. 2007 18:32

Damyanchyka napisal/-a:^^Kuk časa se pa čaka?

Aja pa še zanima me, če ve kdo kje bi se dal sankat it, tko nekak čimbližje mariboru oz štajerski,koroški..na dolenskem itaq ni nč vrjetno...

Bi bla hvaležna kakršnkol link ;)

poglej če ti tale link kej pomaga-->http://www.sloveniaski.info/?option=com_sankanje
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 17. Dec. 2007 20:46

Kako naj zavijem dario za njegvo mamico?
Kupila sem ji tak talerček, ki ga ima lahko za kako dekoracijo ali svečke ali piškotke...sama ji bom spekla piškotke ampak sedaj imam problem kako naj zavijem?

Zanima me tudi kako se vam zdi darilo za njegovega očeta in sicer Napoleon brandy? Fant je rekel, da ga ima rad...ker on si lahko res vse privošči in sm rekla samo eno pozornost...ker nogavic res nebi kupovala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 17. Dec. 2007 20:55

Jaz pa ne maram teh praznikov. Joj so bedni :? Ob vseh iluzijah pa reklamah happy happy se mi zdi, da napake še bolj vn štrlijo. Groza, da niti ne omenjam... Darila??? Joj pa ne še ena stvar, ki je nočem... oz.ki je drugi nočejo..
No christmass spirit here :x

Drgač pa...ja piškoti.. zadnič je bilo nekaj po televiziji, da so ful zdaj IN ( :roll: kaka beseda) papirčki za zavijat - ta pergamentni papir, iz katerega zrežeš ven nekakšen vzorček , mogoč bi to šlo pr tvojih piškotih, če niso premajhni :D Zadeva je nekaj v smislu tistega, kar smo rezali kot otroci... verige iz papirja, pa čipke... Se spomnite ne :cool:

Jaja, atiji majo vedno radi žgano :P
Uporabniški avatar
Ronnie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ronnie » 17. Dec. 2007 21:15

Js mam tut eno vprašanje. :D Ima mogoče katera od vas idejo, kaj naj kupim parim prijateljicam? Poznamo se ubistvu od septembra, torej ne ravno najboljem, tako da ne vem natančno, kaj jim je všeč..
Kaj je najbolše kupit, da ne bom fajn zgrešila? Pa vsaki različno darilo al vsem enako? :roll::)
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 18. Dec. 2007 9:20

hmmm..za prijateljice, js bi vsem isto, npr. meni je enkrat sošolka s faxa podarila pisane nogaviške pa sladkarije. lahko kakšno zanimivo svečko lepo zaviješ, ali pa pojdi v mullerja ali neko podobno drogerijo in kupi kkšn kos tiste poceni kozmetike, npr. lak za nohte (tega punce nimamo nikoli dovol) od essence so prov pocen pa še ena znamka je, ali kakšne lip glosse. ma idej je veliko
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 19. Dec. 2007 12:33

kaj se vam zdi primerno kupiti družini od fanta?kakšno malenkost ali kaj konkretnega? tale čas mi je ušeč, vendar kaj ko vedno imam probleme s tem kupovanjem daril ko ne vem kaj kupit.... :(
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 19. Dec. 2007 12:51

Js sem šla včeraj plačat darilni bon za sankanje, in upam da ga do jutri dobim. :razz: Sva se pa zmenila, da bova šla v soboto skupi mal po trgovinah in da bova izbrala darilo zanj in zame. :)

Za njegove starše bo pa moja mami poskrbela. :P
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a butterflychek » 19. Dec. 2007 13:03

Letos bom obdarovala najboljšo prijateljico, sestro, očeta in mamo. Mogoče bom še komu, ki mi veliko pomeni kupila kakšno majhno darilce.. Kaj bom kupila še ne vem, bom med vikendom nakupovala, po vsej verjetnosti bojo kakšni me to you medvedki, kakšen CD, sladkarije (merci, raffaello,..) in še kaj podobnega. :)

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov