Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
lolitaa napisal/-a:cukrck napisal/-a:Pa v DM-u tut. [url=http://asp02.photoprintit.de/microsite/10853/fotofun.php?detection=os:winxp;java:true;activexfalse;iu:false;&PHPSESSID=e8f448315a4e0efba0089e11fb512a1b]Klik[/url]
sem gledal zdej na tej strani kolendar k daš svoje slike gor.in sem mislila da bi dala gor najine slike in bi to dragiju dala za novo leto.sam nism prepričana .kaj mislite bi blo to uredu darilo za fanta??
Jaa-to je full zakon darilo. Jaz bi tudi to dala delati. Samo..ni že malo prepozno, ali kako je s tem?
- diva79
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
Moj ja pa dobu seznam stvari ki bi jih rada imela...pol tega sem pobrala iz http://www.hocemto.si ker imajo res kul in uporabne zadevice...ta trgovina ni dobra zame...preveč keša tam puščam
Tole s kolendarjem je odlična ideja...sam res..a ni mal prepozno zdaj že?
Tole s kolendarjem je odlična ideja...sam res..a ni mal prepozno zdaj že?
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
^^Kuk časa se pa čaka?
Aja pa še zanima me, če ve kdo kje bi se dal sankat it, tko nekak čimbližje mariboru oz štajerski,koroški..na dolenskem itaq ni nč vrjetno...
Bi bla hvaležna kakršnkol link
Aja pa še zanima me, če ve kdo kje bi se dal sankat it, tko nekak čimbližje mariboru oz štajerski,koroški..na dolenskem itaq ni nč vrjetno...
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Damyanchyka napisal/-a:^^Kuk časa se pa čaka?
poglej če ti tale link kej pomaga-->http://www.sloveniaski.info/?option=com_sankanje
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kako naj zavijem dario za njegvo mamico?
Kupila sem ji tak talerček, ki ga ima lahko za kako dekoracijo ali svečke ali piškotke...sama ji bom spekla piškotke ampak sedaj imam problem kako naj zavijem?
Zanima me tudi kako se vam zdi darilo za njegovega očeta in sicer Napoleon brandy? Fant je rekel, da ga ima rad...ker on si lahko res vse privošči in sm rekla samo eno pozornost...ker nogavic res nebi kupovala...
Kupila sem ji tak talerček, ki ga ima lahko za kako dekoracijo ali svečke ali piškotke...sama ji bom spekla piškotke ampak sedaj imam problem kako naj zavijem?
Zanima me tudi kako se vam zdi darilo za njegovega očeta in sicer Napoleon brandy? Fant je rekel, da ga ima rad...ker on si lahko res vse privošči in sm rekla samo eno pozornost...ker nogavic res nebi kupovala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
Jaz pa ne maram teh praznikov. Joj so bedni Ob vseh iluzijah pa reklamah happy happy se mi zdi, da napake še bolj vn štrlijo. Groza, da niti ne omenjam... Darila??? Joj pa ne še ena stvar, ki je nočem... oz.ki je drugi nočejo..
No christmass spirit here
Drgač pa...ja piškoti.. zadnič je bilo nekaj po televiziji, da so ful zdaj IN ( kaka beseda) papirčki za zavijat - ta pergamentni papir, iz katerega zrežeš ven nekakšen vzorček , mogoč bi to šlo pr tvojih piškotih, če niso premajhni Zadeva je nekaj v smislu tistega, kar smo rezali kot otroci... verige iz papirja, pa čipke... Se spomnite ne
Jaja, atiji majo vedno radi žgano
No christmass spirit here
Drgač pa...ja piškoti.. zadnič je bilo nekaj po televiziji, da so ful zdaj IN ( kaka beseda) papirčki za zavijat - ta pergamentni papir, iz katerega zrežeš ven nekakšen vzorček , mogoč bi to šlo pr tvojih piškotih, če niso premajhni Zadeva je nekaj v smislu tistega, kar smo rezali kot otroci... verige iz papirja, pa čipke... Se spomnite ne
Jaja, atiji majo vedno radi žgano
-
Ronnie - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
Js mam tut eno vprašanje. Ima mogoče katera od vas idejo, kaj naj kupim parim prijateljicam? Poznamo se ubistvu od septembra, torej ne ravno najboljem, tako da ne vem natančno, kaj jim je všeč..
Kaj je najbolše kupit, da ne bom fajn zgrešila? Pa vsaki različno darilo al vsem enako? :)
Kaj je najbolše kupit, da ne bom fajn zgrešila? Pa vsaki različno darilo al vsem enako? :)
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
hmmm..za prijateljice, js bi vsem isto, npr. meni je enkrat sošolka s faxa podarila pisane nogaviške pa sladkarije. lahko kakšno zanimivo svečko lepo zaviješ, ali pa pojdi v mullerja ali neko podobno drogerijo in kupi kkšn kos tiste poceni kozmetike, npr. lak za nohte (tega punce nimamo nikoli dovol) od essence so prov pocen pa še ena znamka je, ali kakšne lip glosse. ma idej je veliko
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
kaj se vam zdi primerno kupiti družini od fanta?kakšno malenkost ali kaj konkretnega? tale čas mi je ušeč, vendar kaj ko vedno imam probleme s tem kupovanjem daril ko ne vem kaj kupit....
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Letos bom obdarovala najboljšo prijateljico, sestro, očeta in mamo. Mogoče bom še komu, ki mi veliko pomeni kupila kakšno majhno darilce.. Kaj bom kupila še ne vem, bom med vikendom nakupovala, po vsej verjetnosti bojo kakšni me to you medvedki, kakšen CD, sladkarije (merci, raffaello,..) in še kaj podobnega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov