Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 08. Dec. 2007 10:48

Dobila sem prvo letošnje novoletno darilo :) in sicer včeraj na službeni zabavi smo dobili obične stvari - rokovnike & stuff,
pa še eno malce bolj osebno malo pozornost, ful lepo, no.

Jst ne bom kaj dosti podarjala, mogoče kaj sestri,
nimamo te navade, da bi se s prijateljicami ali doma kaj posebej obdarovali.

S fantom sva si podarila par dni v toplicah, tako da ne bva ničesar drugega kupovala, pa nama je to čist OK.
Itak sva si pa prav pred kratkim čist slučajno neki kupila drug drugemu, pa ajd, recimo da je blo za nov let, hehe :D
Uporabniški avatar
kizzy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kizzy » 08. Dec. 2007 19:10

mene pa zanima kje se dajo kupit kaki hudi koledarji k niso lih slovenija...obstaja v lj kaka fajna papirnica k je dobro založena s tem?

po netu opažam ful frim ala poslovna darila, k majo ful lepe koledarje, sam kaj k morš jih kupt lih 100 :?

hvala za pomoč
Uporabniški avatar
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelcca » 08. Dec. 2007 21:56

Zadnič sm jih par opazla v paairnci Leonardo v Cityparku, sam niso bli lih poceni, so pa kr lušni :)
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 08. Dec. 2007 23:34

Jst morm najt snežno kroglo pa tablo k se s tistim flomastrom gor piše, pa briše. Pa nimam pojma kje :nixweiss: To bo za mami, ker si točno to želi. Za ostale pa še vedno ne vem, komu kaj kupit. Sebi bom očala in ipod nano :D
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 09. Dec. 2007 0:10

hihi tole slikco morm nalimat :D :evil:
Slika
Zadnjič spremenil jozica1, dne 09. Dec. 2007 23:54, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 09. Dec. 2007 9:59

nutella napisal/-a:Jst morm najt snežno kroglo pa tablo k se s tistim flomastrom gor piše, pa briše. Pa nimam pojma kje :nixweiss: To bo za mami, ker si točno to želi. Za ostale pa še vedno ne vem, komu kaj kupit. Sebi bom očala in ipod nano :D

Te table se dajo dobit v vseh bolje založenih papirnicah. Maš tut v btc-ju Office superstore (mi skoz tam nabavljamo) kjer jih majo 100%. Za snežne krogle pa ne vem... kšne trgovine z igračam in drobnarijo?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Dec. 2007 10:37

jst pa mojmu še nevem kaj bom kupla, ker itak vse že ima kar rabi in tud nobene posbne želje nima :? verjetno bom kr kakšne spešl boksarce, pa kšne štunfke lepe, ker mu jih očitno primanjkuje :D
Za mami sem najdla en ful lep svečnik za eterična olja in ker je ful nora na te zadeve, bo tole izvrstno darilce :) Za fotra pojma nimam, tud sanja se mi ne :?
jst sem se pa ponudla za kšn lep set šalčk za v mojo novo kuhnco ki prihaja, da bom mela iz česa kavico pit.Pa đezvico seveda, da jo bom lohk skuhala :D
sama si bom pa podarila, verjetno Ipod shuffle in ene superge.

Nutella, tele snežne krogle sem zadnjič zaslediča v intršparu na viču.pa na štantih ob ljubljanici.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 09. Dec. 2007 11:29

Migrena, Purple, hvala! Bom šla iskat!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBI21 » 09. Dec. 2007 11:30

zelo rada nakupujem darilca za vse moje domače, prijateljice, za vse ki mi nekaj pomenijo in ki jih želim razveseliti, sam je pa vsako leto ista dilema,kaj, kje in za koliko denarja komu kupiti. še večji probem so domači, kr dejansko že vse imajo in ničesar ne rabijo, potlej pa sploh ne vem kaj bi komu podarila. sej za frendice in frende že kaj kupiš kot nek spominek, tu mi ni neki problem.
sicer pa se držim pravila, da ni pomembno kakšno dragocenost nekomu podariš, glavno da je iz srca dano.

tud jst sm 100 krat bolj vesela ene čokoladke al pa kakšne malenkosti kot pa ne vem kakšno drago in po možnosti brezvezno darilo, ki ga niti uporabljala ne bom
_bubica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _bubica_ » 15. Dec. 2007 8:20

evo da vas še jaz malo zagnjavim... :oops:

Z zdajšnim fantom se poznava 3 mesece, skupaj sva malo več kot mesec ( veza je na daljavo tako da se bolj malo vidiva ) in bova skupaj praznovala božič. Ker ga še ne poznam tako dobro sem malo v skrbeh kaj mu kupit, da bi bil vesel in da ne bi bilo neko brezvezno darilo na katerem se bi samo prah nabiral.... Malo sem brskala po netu in sem našla tole : http://www.mojedarilo.com/dozivetja/ogled.html?product_id=14

Kaj menite? Ima katera/kateri boljši predlog?
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 15. Dec. 2007 10:31

^^ Men je ful lep pa originalen daril tko, da go for it :wink:

Mene pa zanima, če kera kej ve kje na gorenjskem tiskajo fotografije na majice?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 15. Dec. 2007 11:34

MIGRENA, ravno pred dnevi sm dobila domov reklamo od Pošte, da tiskajo fotke na šalčke in če se prav spomnim, je bil tud za majčke. :wink:
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cukrck » 15. Dec. 2007 14:24

Pa v DM-u tut. [url=http://asp02.photoprintit.de/microsite/10853/fotofun.php?detection=os:winxp;java:true;activexfalse;iu:false;&PHPSESSID=e8f448315a4e0efba0089e11fb512a1b]Klik[/url] :)
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 15. Dec. 2007 18:12

^^ Hvala punci :wink: se mi je zdel, da sm slišala, da to v DM-u delajo pa na pošti zgleda tut.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 16. Dec. 2007 12:25

cukrck napisal/-a:Pa v DM-u tut. [url=http://asp02.photoprintit.de/microsite/10853/fotofun.php?detection=os:winxp;java:true;activexfalse;iu:false;&PHPSESSID=e8f448315a4e0efba0089e11fb512a1b]Klik[/url] :)

sem gledal zdej na tej strani kolendar k daš svoje slike gor.in sem mislila da bi dala gor najine slike in bi to dragiju dala za novo leto.sam nism prepričana :? .kaj mislite bi blo to uredu darilo za fanta??
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov