Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Tigi napisal/-a:Ja am najprej bi te prosila, da ne pišeš tako ker se človek kar namatra k tko piše...
Jaz sem premišjevala, da bi njegovi mamic plačala pač v kozmetičnem salonu kako nego obraza...ali pa kaj za razvajat...
A je preveč? Je bolje da to za rojstni dan?
Sem pa rekla, da bom nekaj spekla...
raj masazo al pa poslikavo nohtkov
ah, jaz se nea vem kaj bi...edino za mačkona vem
I love SISLEY& RW
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja masažo sem tudi imela v mislih...
V Ljubljani veste kje bi bila kaka fajna a še vseeno ugodna masaža?
Ja jaz imam samo dva darila...
Ostalo je treba še počakat na štipendijo in preživnino
V Ljubljani veste kje bi bila kaka fajna a še vseeno ugodna masaža?
Ja jaz imam samo dva darila...
Ostalo je treba še počakat na štipendijo in preživnino
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
nočem promovirat, sam stric ma najbolj pocen masažo v lj. Tuina klasična kitajska masaža, men je ušeč - še posebi se spomnem, ko sem bila otrok, pa je usako nedeljo pršu do nas, pa sm se mu vedno uvalila da me je zmasiru Masiru je tut pavarotija, k je pršu v lj...
če hočeš ti pošljem njegovo cifro na ZS...
če hočeš ti pošljem njegovo cifro na ZS...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
_*lunca*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 9. 2007
masaža je fajn če ji daš...sam ne kako navadno...pač tako ku jo delajo v kozmetičnih salonih ampak kako bolj posebno...kako tajsko masašo...pa pol je v redu čokoladna masaža.. pač neki bolj posebnega
jz bom dala svoj indijiski šal...oz. tti, ko so zdej moderni, ku si ga želi ...pa še kako svečko zraven
jz bom dala svoj indijiski šal...oz. tti, ko so zdej moderni, ku si ga želi ...pa še kako svečko zraven
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
...mamici bom vrjetn dala kako masažo,kr do zdej sm ji dala manikuro pa parfume, al pa čevle ,kr najbolj jo razveseliš če si čevle zbere, sam jih ma preveč, tk da letos bo kopel(dianina al pa kej),kak jacuzzi al pa masaža...
...očim bo dobu kak bon,pa ene take šmeksi vrečke za pse...
...za step brotherja bom kupla pa etui za leče..
....za druge pa še ne vem
...očim bo dobu kak bon,pa ene take šmeksi vrečke za pse...
...za step brotherja bom kupla pa etui za leče..
....za druge pa še ne vem
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst za svojga že vem, kaj mu bo božiček prnesu
Sam nimam pa pojma, kaj bi kupla fantovi sestri+njenem fantu, pa fantovemu bratu+njegovi punci Maste kakšne ideje???Hvala :bussi:
Aia pa to mislim kakšna bolj simbolična darila k nisem glih miljonarka
Sam nimam pa pojma, kaj bi kupla fantovi sestri+njenem fantu, pa fantovemu bratu+njegovi punci Maste kakšne ideje???Hvala :bussi:
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Joj, mi pa hvala Bogu nimamo take navade, da si ful neki kupujemo, vse kolegice pa to. Mojmu sm kupla bon za Hervis, kolegici šal (sam z eno si kupmo novoletna darila, z drugimi si sam za rd), mami sm slučajno puli kupla (menjava ene moje majce, ki je bla prenagel nakup) . Drugače pa bom njegovim staršem nesla za novo leto ku ponavadi: kku kafe in vino al kej .
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
ŽuŽa napisal/-a:Jst za svojga že vem, kaj mu bo božiček prnesu
Men so kot "simbolična" darila všeč kake bonbonjere (sploh v tem času k maš za povrh še take zanimive embalaže), štunfki, al pa kaka lepa svečka in tut če od 10 folka dobim mi bo kul
Pa v čokoladnici (verjetno v cityu) prodajajo ful lepo zapakirano (in verjetno tut božanskega okusa) vročo čokolado, sm vidla v enem časopisu reklamo.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
[quote="MIGRENA] Men so kot "simbolična" darila všeč kake bonbonjere (sploh v tem času k maš za povrh še take zanimive embalaže), štunfki, al pa kaka lepa svečka in tut če od 10 folka dobim mi bo kul
Pa v čokoladnici (verjetno v cityu) prodajajo ful lepo zapakirano (in verjetno tut božanskega okusa) vročo čokolado, sm vidla v enem časopisu reklamo.[/quote]
Jaaaaa Migrenči tale čokolada zmaga. Res je čist najboljša, full dober okus pa gosta je Majo pa tle tud lušno pakirano čokoladno mešanco za čokoladni fondi, se mi zdi da je tud to lahk lušna pozornost za kak parček.
Pa v čokoladnici (verjetno v cityu) prodajajo ful lepo zapakirano (in verjetno tut božanskega okusa) vročo čokolado, sm vidla v enem časopisu reklamo.[/quote]
Jaaaaa Migrenči tale čokolada zmaga. Res je čist najboljša, full dober okus pa gosta je Majo pa tle tud lušno pakirano čokoladno mešanco za čokoladni fondi, se mi zdi da je tud to lahk lušna pozornost za kak parček.
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
js ponavadi ko grem z mojimi v trgovino mal gledam kaj
si ogledujejo in kaj jim je vsec..
pol jim to tudi kupim.. tko je najboljse..
ker sm sigurna da bodo zadovoljni
si ogledujejo in kaj jim je vsec..
pol jim to tudi kupim.. tko je najboljse..
ker sm sigurna da bodo zadovoljni
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov