Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Js sm bla mislim, da lansko leto, v Kranjski Gori na sankanju. z džipi te pripeljejo gor na vrh proge, se spustite dol. Tam spijete kakšno kuhano vino, čaj, potem pa še ena runda gor in dol.
Vsaj takrat je blo tko. Sj je kr ok, ampak drugo rundo je proga že precej zjebana in ne gre tok fajn dol.
Vsaj takrat je blo tko. Sj je kr ok, ampak drugo rundo je proga že precej zjebana in ne gre tok fajn dol.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
~NIA~ napisal/-a:pa kje nabaviš karte pa kako veš ker dan lahko prideš pa kam sploh?
a morš met svoje sanke, slučajno tud čelado?
Za ker teren se pa zanimaš? Pobrskaj mal na netu in podjetju piši e-pošto. Sigurno boš hitr zvedla.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
~NIA~ napisal/-a:pa kje nabaviš karte pa kako veš ker dan lahko prideš pa kam sploh?
Lahko pokličeš tja in se zmeniš za datum in uro, pa potem poravnaš stroške ali pa naročiš darilni bon (v tem primeru denar nakažeš na TRR, oni pa ti bone pošljejo na dom).
Sanke dobiš tam, imeti moraš samo svoje rokavice, kapo, šal, nepremočljiva oblačila,..
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
~NIA~ napisal/-a:lolika69 napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:pa kje nabaviš karte pa kako veš ker dan lahko prideš pa kam sploh?
Za ker teren se pa zanimaš? Pobrskaj mal na netu in podjetju piši e-pošto. Sigurno boš hitr zvedla.
za kranjsko goro alpa mangart
pohorje je predeleč
lej neki sm najdla: http://www.sednjek.si/index.php?id=6
Raziskuj v tej smeri
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
jaz sem bla tud v KG na nočnem sankanju-meni je blo ful zakon. mislim pa da je odvisno od količine snega. ker mi smo se samo enkrat dol spustili (blo fuuul snega) in smo se kr nekaj časa vozli. z vršiča po cesti, kr je bla cesta iak zaprta. res, meni je blo zakon
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov