Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz za Miklavža podarjam le kakšne sladkarije, npr. Kinder jajčke, sadje ... Nič velikega, ker čez manj kot 3 tedne itak sledi božič, pa mu takrat raje kupim kaj večjega. Pa niti mi ni do tega, da bi si za vsak najmanjši praznik kupovala nekaj, ker mi je bolj pomembno da si ljubezen izkazujeva z dejanji, ne pa z darili.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jst ponavad tud kj malga kupm - kšno šalčko pa mal sladkarij notr, mejbi kšnga mini pliškota... sam letos mi pa neka finance škripajo in za miklavža od mene n bodo najbrž nč dubil... mejbi pol z bužička ampak res sam malenkosti... drgač pa ponavad kupm kj atiju pa mami, tamalmu, pa frendicam
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
Js tudi že o darilih razmišljam.. za domače sigurno, mogoče pa še za kakšno kolegico al pa cimro..
Drugače, sem pa zdej na cosmotovi strani zasledila eno superfinofajn stvar
Upam, da mi bo ratalo cimre nahecat (če tud one razmišljajo o takšnih darilcih), da bolše kot da vsaka neki kupi, da damo denar na kup & same sebi podarimo eno dobro delo
Gre se pa za Darila s čarobno močjo KRILCA
Drugače, sem pa zdej na cosmotovi strani zasledila eno superfinofajn stvar
Upam, da mi bo ratalo cimre nahecat (če tud one razmišljajo o takšnih darilcih), da bolše kot da vsaka neki kupi, da damo denar na kup & same sebi podarimo eno dobro delo
Gre se pa za Darila s čarobno močjo KRILCA
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
norolescentka napisal/-a:pa zanima me, kašne ideje kej pate za moške za darila?za očete, taste, dedke.......knjigo, vino in copate sm že izčrpala
Nogavice, šal, denarnica... Ima še katera kak predlog? Bi meni tudi prav prišel.
-
^Tajca^ - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
Js pa planiram nrdit kšne lepe piškotke (a ktera ve kje bi se dalo dobit kšne lepe lesene/kovinske škatle?) zraven pa pride še kšn čajčk pa svečka bol kot ne simbolično bo letos
pa če ma ktera kšno idejo kaj kupit fantu in prijateljicam, ki imajo že vsega dost pa da neb blo čist vsakdanje?
pa če ma ktera kšno idejo kaj kupit fantu in prijateljicam, ki imajo že vsega dost pa da neb blo čist vsakdanje?
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
*hox* napisal/-a:Js bom pa fantu (in sebi seveda) najbrž kupila "darilni bon" za sankanje z Mangarta, ker sva se 1x menila da se bova šla pozimi sankat. Kaj mu bom dala pa zraven, pa še razmišljam.
jaaaaaaaaaaaa... to sem tudi js razmišljala
kaj majo tu bakle ob progi?
ker vem, da nekje jih imajo...
My dreams are my reality...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
^^ Uff, to pa ne bi vedla, bi bilo pa super če bi bile.
Mami eno Božično zvezdo al kaj je že tista roža pa kakšno bombonjero, očkotu pa vino pa ... Hvalabogu bo pri meni za to poskrbela moja mami.
sokolja napisal/-a:kaj bi blo pa primerno darilo za njegove starše? ( večna dilema )
Mami eno Božično zvezdo al kaj je že tista roža pa kakšno bombonjero, očkotu pa vino pa ... Hvalabogu bo pri meni za to poskrbela moja mami.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Jah sej konec koncev itak mora bit ena osvetljava ane, se verjetno ne voziš z baterijo na glavi. Se bom v kratkem pozanimala, pa ti lahko sporočim.
Ok, dodajam.. Piše da od opreme nudijo zelo dobre sanke in naglavne svetilke. Torej bo treba najdt kakšno drugo ponudbo z baklami al pa tole opcijo, ampak 1x čez dan. No, odvisno tudi od tega kok dobro svetijo svetilke.
Ok, dodajam.. Piše da od opreme nudijo zelo dobre sanke in naglavne svetilke. Torej bo treba najdt kakšno drugo ponudbo z baklami al pa tole opcijo, ampak 1x čez dan. No, odvisno tudi od tega kok dobro svetijo svetilke.
Zadnjič spremenil *hox*, dne 27. Nov. 2007 21:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Jooj spet so tuki prazniki(miklavž-božiček....).Splh ne vem kaj naj dam za darilo fantu.Za miklavža sem mu mislila dati uno igračo ko jo stiskaš ko si živčen.Sam ne vem kje jo prodajo .Za božička pa nimam blage veze.Kaj mi katera pomaga kaj naj mu dam-mi naj pove v zasebnih sporočilah.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov