Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz pa vem, da ima kolekcija Metoyou tudi te snežne krogle.
Kaj bo kdo dobil od mene, pa še ne vem. Omejitev bo kot ponavadi študentski žep , tako da bodo darila bolj kot ne simbolična, fant dobi pa malo več.
Obdarujem ponavadi domače (pod smreko ) in pa recimo 2-3 prijateljice.
Kaj bo kdo dobil od mene, pa še ne vem. Omejitev bo kot ponavadi študentski žep , tako da bodo darila bolj kot ne simbolična, fant dobi pa malo več.
-
@fna - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2007
Hm, o novoletnem obdarjevanju nič ne vem, ker še za to nisem slišala, za božič pa obdarim dve prijateljici, s katerima sem si najbolj blizu. V družini se nikoli nismo obdarovali med sabo, vedno je mama kupila darila za vse (oz. za naju s sestro oba z očetom) in mislim, da je tako najbolj prav, ker je za vsakega vedela, kaj hoče. Nesmiselno se mi zdi zapravljati denar za mamo in očeta, ker ne vem, kaj bi jima kupila, da bi bilo koristno in ne le še en spominek, na katerem se bo nabiral prah. Tak dogovor imamo že od nekdaj. Sestri za božič kupim, kaj si želi in ona meni, ker ima že svojo plačo ali pa greva skupaj po trgovinah in tako ne zapravljava denarja po nepotrebnem za stvari, ki bi jih kupile brez globljega pomena, pač pa zato, ker "se mora" nekaj kupiti.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Hm za eno prijateljico, ki se seli na svoje bi bla super ideja kej iz IKEE, ampak ne vem ce bom do novga leta še kej šla.
Za mami že mam ene slike sam morm še dva okvirja najdet...za sestro tud ze mam k sm ze poleti kupila na potovanju..pa za babico tud...
Za mami že mam ene slike sam morm še dva okvirja najdet...za sestro tud ze mam k sm ze poleti kupila na potovanju..pa za babico tud...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
metuljčica* napisal/-a:Jaz pa vem, da ima kolekcija Metoyou tudi te snežne krogle.
vem da majo, mam že 2 hvala vam za pomoč, če jih še kje odkrijete hitro napisat.....
pa zanima me, kašne ideje kej pate za moške za darila?za očete, taste, dedke.......knjigo, vino in copate sm že izčrpala
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
@fna - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 11. 2007
^^ Odvisno od tega, kaj ima kdo rad, kaj ga zanima oz. s čim se ukvarja v prostem času. Vem, da so enkrat prijatelji stricu kupili palice za golf, ker ga je rad igral. Dobra ideja je tudi npr. šahovnica (sploh kakšne steklene, ki pa so seveda temu primerno tudi dražje), seveda samo, če nekdo rad igra šah. Drugače pa so tako za moške kot za ženske praktični raznorazni kuponi (npr. za zdravilišče ipd.) ali pa kupon v vrednosti ___€ in vsak sam razpolaga z vrednostjo kupona.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz tudi že razmišljam o darilih, čeprav sem trenutno na pozitivni nuli. Tolažim se s tem, da bo decembra boljše ... Drugače pa bom kupila darilo za lubeka, nekaj malenkosti za moje in njegove domače (ponavadi kupimo kaj uporabnega, nekaj kar kdo potrebuje itd.), kakšno malenkost za prijateljice in cimre. Pa bom že s temi malenkostmi dobro izpraznila denarnico ... Eh, saj je vredno.
-
tejči2 - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
Mogoče pa se kateri zdi dobra ideja za darilo igra Spomin. Na izbiro ponujamo 12 parov (6€) ali 24 parov (10€). Slikce pa izbere same iz svoje lastne zbirke. Če katero zanima, naj mi pošlje email na mateja@pertis.si
Tukaj pa je slikca:
Tukaj pa je slikca:
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Za božič pošljem vizitke vsem, ki sem jih bol ali malo srečevala med letom.
Drugače pa darila kupim samo najbližnjim...in še to zraven dodam kaj unikatnega, nekaj kar sama izdelam, kot na primer:
*lepo zavite piškotke ali pecivo
*obeske za na jelko
*svečnike iz gibsa
pa še kaj bi se našlo
Drugače pa darila kupim samo najbližnjim...in še to zraven dodam kaj unikatnega, nekaj kar sama izdelam, kot na primer:
*lepo zavite piškotke ali pecivo
*obeske za na jelko
*svečnike iz gibsa
pa še kaj bi se našlo
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
kaj pa bi fantu podarile za miklavža al pa za božička?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov