Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2006
Kraj: In My World

Neprebrana objavaNapisal/-a oleander » 12. Nov. 2007 22:27

mogoče en namig kaj kupt fantu...jst sm mu enkrt za rojstni dan dala delt sestavljanko slike ko sva skupi gor...in pride ful lepo vn...še posebi če jo mora sam zložt skupi :wink:
¤nina¤

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤nina¤ » 12. Nov. 2007 22:58

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 13. Nov. 2007 8:02

Uh jaz mam vedno ful idej, vsaj tko za ljudi ki so mi blizu. Ampak kaj k je keš zmer ovira..pa ful bi rada letos mami za novo leto in rojstni dan (k ga ma kmal po novem letu, pa se okrogla letnica je) podarila polet z balonom...sam to stane kr tm okrog 100 €..no ja mogoce mi pa rata :?

Za prijateljice smo se letos ze zmenile, da bomo pač si podarile kakšne malenkosti...drgač sm pa tud razmišljala da bi skuhala eno večerjo za vse oz. za ene par pa jih povabila pa bi blo to to...pa še skp bi lepo mal posedele pa počvekale...
Uporabniški avatar
tejči2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tejči2 » 13. Nov. 2007 8:07

Mogoče katero zanimajo koledarji - stenski, namizni,... Po želji, več vrsti,... Lahko dodate slikce,... Če katero zanima, naj mi pošlje ZS.
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 13. Nov. 2007 8:22

Oh mene ta obdarovanja vsakič z nova not potegnejo... enostavno ne morem, da nebi :P

Se pa mi obdarujemo samo za novo leto tko, da niti še nisem kej velik razmišljala kaj bo kdo dobil. Mam pa dokaj kratek seznam --> mami, brat, fant pa tri frendice s tem, da je s prjatlcam to bolj simbolično, tko res kaka malenkost.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
bella**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a bella** » 13. Nov. 2007 16:53

Mi se tudi obdarujemo samo za novo leto tako da o darilih še ne razmišljam.
Drgač sm pa fantu lani kupila bluetooth slušalko, predlani pa parfum pa ful sladkarij..
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 13. Nov. 2007 19:01

Tole so moje ideje, ki jih bom porazdelila čez praznike:
fant- šparovšek pujsek v ograji, žokec za mobi, pulover-velur, posteljina z motivom kitajske črke (za to še nism zihr)
sestrica: mobitel (ma rojstni dan 6.12), j.hlače ki jih že dolg hoče, medvedek metoyou (a neki tazga), uhančke,
mami: lep pulover
oči: mejhen sesalc za avto
sestra od fanta: uhančke
ostali: obseki za na smrekco..taka malenkost
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 13. Nov. 2007 19:04

pol mam pa jest pomoje edina tako družbo pa prjatlce, k se nikol ne obdarujemo :(
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Nov. 2007 19:47

Jaz bom obdarila samo svoji najboljši prijateljici, ker se vsako leto obdarimo. So pa zelo praktični raznorazni kuponi. :wink:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 13. Nov. 2007 19:59

Jaz bom tudi prijateljici eno malenkost...
Pa njegovim doma tudi kako malenkost...
Pa mojim seveda tudi....
Ampak to bofo samo malenskosti ker mi o darilo za mojega že kar fajn izparznil denarnico...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 13. Nov. 2007 21:20

Mojima dvema vedno kupm kšno malenkost in izdelam kšno posrečeno čestitko :D , fantu lih tko, učas sm še mačkecu kšno bedarijo kupla pa nastaula, tle se pa počas konča ... Kolegicam ne kupujm ničesar (razn izjemoma, če sm si u tistmu cajtu s kero mau bliži), unim ta bližjim pošlem home made čestitke, da bi se pa trudla z ljudmi, k zmorejo zgolj en zlajnan sms ob pounoči, pa ne ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 13. Nov. 2007 22:28

^ ja evo jest isto. domačim, pol se pa neha (priznam pa da sm tut jest mačkom kupvala darila :D )
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 15. Nov. 2007 14:08

....
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 15. Nov. 2007 14:13

Jaz bom tudi ze ta mesec kaj kupila, ker ce bom zadnje minute letala okoli kot kura brez glave in vse zapravila, potem bom se pa lahko samo pasla na travniku, ker bom totalno broke.

Za nekatere ze vem, kaj bom kupila, moram pa dobiti eno dobro idejo, kaj bom mojemu kupila, ker je njemu takoooo tezkooo kupit darilo, da je katastrofa. Upam, da bom dobila kaksno idejo od vas in jo ukradla. :)
You want me to be something I can never ever be.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 15. Nov. 2007 14:24

VPRAŠANJE: a je kera vidla kje snežne kroglce(z vodo notr, motivom in snežinkami ali bleščicami pa po možnosti steklene, ne plastične)? take lepe, ne en snežak not pa 3 snežinke!!!

jst jih zbiram, pa vem, da jih je okol novega leta zmeraj največ, ker drugače zbiram večinoma tiste iz raznih krajev po svetu.

če ma pa kera katero odveč pa bi mi jo oddala, pa naj mi javi...večno ji bom hvaležna :)

drgač pa za novo leto glih ne kupujem daril...bolj za božička...sm pa že začela...dragemu sm kupla eno kolekcijo pargfuma, toaletne vodice pa spreja...da se stroški mal razporedijo.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov