Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 531 prispevkov
• Stran 3 od 36
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36
Naslednja
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
dumbo napisal/-a:Miško ima (in dobi za božička 10 dag sira in to narezanega, da nede shirala), tipkovnico pa tud ima, pa ne samo ene.
USB ključek?
Ja dobra ideja . Ti kar v nakup, sam da boš kupla onga z doti placa 512mb al kolk je že hihi
Qualis vita finish ita
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
letos bo lubi dobil: kaksno lepo denarnico za kartice, parfum in ce se premislim nad tem, mogoce eno uro ...
ma pa se rojstni dan teden pred bozicem in je ze v naprej dobil ice berg kapo in rokavice, dobi pa se eno hugo boss majcko
ma pa se rojstni dan teden pred bozicem in je ze v naprej dobil ice berg kapo in rokavice, dobi pa se eno hugo boss majcko
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
bunnyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
lally napisal/-a:al pa povsod po flatu al pa kjer hod dej ene namige, k ga vodjo do naslednga mesta in tam bo najdu darilo...
Ah ves..ni on za take stvari..ce bom ga prevec "mucila" s tem..ze vidim kak se bo vmes spravil k racunalniku sicer pa spet dobra ideja..sam ne za mojga
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
krfjolca napisal/-a:lally napisal/-a:bunnyka napisal/-a:Moj fant ma 6.12 rd, tko da mu morm kupit zdajle kr 2 darili..pa nimam idej za niti eno
na miklavza
wiii, jest mam tud na Miklavža!
Moj oči pa moj stric pa moja teta tut ... Jaaa mamo same Miklavže ...
Drugač ma pa zdjle 3. decembra rojstni dan še moja prjatlca in 5. decembra sestrična ... tko da se morem v petek nujno odpravit v šoping za prvimi darili ... Neki idej že mam, neki jih bom pa še sproti dobila, ko bom šetkala naokol ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
*Sparks* - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Moja sestrca ma tud 5. decembra rojstn dan..So jo parklni prnesl..
Uff jst mam pa to srečo da bom letos lohk božične nakupe nardila kar v Parizu.. Res hvala bogu da mi ni treba u City park rint pa u to grozno gužvo.. Če že to prežviš, si pa pol itak razočaran k je že vse pobran. Jst res ne vem, ampak a majo eni res že en mesec prej use kuplen???
Je bil pa drgač dons en zanimiv člank v Dnevniku o otvoritvi praznične nakupovalne sezone v Ameriki. Na ta dan (k so mu dal ime črni petek) majo blazne popuste, povprečen kupec zabije okoli 300 dolarjev (60 000 jurjev), vsi skupaj pa v enem dnevu zapravjo za skori 2-3 slovenske proračune.
Tok nori res še nismo, ampak vseen vztrajno sledimo!
Uff jst mam pa to srečo da bom letos lohk božične nakupe nardila kar v Parizu.. Res hvala bogu da mi ni treba u City park rint pa u to grozno gužvo.. Če že to prežviš, si pa pol itak razočaran k je že vse pobran. Jst res ne vem, ampak a majo eni res že en mesec prej use kuplen???
Je bil pa drgač dons en zanimiv člank v Dnevniku o otvoritvi praznične nakupovalne sezone v Ameriki. Na ta dan (k so mu dal ime črni petek) majo blazne popuste, povprečen kupec zabije okoli 300 dolarjev (60 000 jurjev), vsi skupaj pa v enem dnevu zapravjo za skori 2-3 slovenske proračune.
Tok nori res še nismo, ampak vseen vztrajno sledimo!
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst obdarujem svojo družinco pa najbljižje prjatlce(prjatle)
mami bo najbrž dobila kkšno knjigo,kipec al pa cd.....
oči bo najbrž dubu bon za Merkur
bratci/sestrce še ne vem,sam sestrca najbrž kkšna ličila,blokce,obeske za ključe,igračke
prjatlce pa najbrž kkšno kozmetiko(like always )
mami bo najbrž dobila kkšno knjigo,kipec al pa cd.....
oči bo najbrž dubu bon za Merkur
bratci/sestrce še ne vem,sam sestrca najbrž kkšna ličila,blokce,obeske za ključe,igračke
prjatlce pa najbrž kkšno kozmetiko(like always )
Let the good times roll.
Prvi neprebran prispevek • 531 prispevkov
• Stran 3 od 36
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 36
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov