Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
lucky - če pa ji to nebo všeč, pol nvm kaj bi ji bilo. uff jaz bi bila navdušena
no pa še moja darila.
lubiju: tak lep in topel šalček + velko bonbonjero srčkov (milka)
sestri: še nism čist ziher, ampak po moje da bo kakšn okvirček za sliko ali šal
kolegicama: nebom napisala, ker bota potem vedli ( ha, ha g00fy_qa )
mami: bonbonjero + ... kva pa vem, zanjo je res težko, ker ma vsega polno
ati: še vedno nimam pojma
pa še eni kolegici: verjetno kakšne štumfke pisane + eno najno slikco (sam še nism čist ziher)
no pa še moja darila.
lubiju: tak lep in topel šalček + velko bonbonjero srčkov (milka)
sestri: še nism čist ziher, ampak po moje da bo kakšn okvirček za sliko ali šal
kolegicama: nebom napisala, ker bota potem vedli ( ha, ha g00fy_qa )
mami: bonbonjero + ... kva pa vem, zanjo je res težko, ker ma vsega polno
ati: še vedno nimam pojma
pa še eni kolegici: verjetno kakšne štumfke pisane + eno najno slikco (sam še nism čist ziher)
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
any_any - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2005
Ve katera kje bi se dalo v LJ kupit kaksne amulete pa take podobne stvari? Taka kaksna bolj "eksoticna" trgovina?
Letos bi rada kupila malo bolj drugacna darila, je pa res da nimam idej kaksnih, zato se mi zdi najlazje hodit po taki trgovinci in pole ze tam vidis kej bi vzel.
Letos bi rada kupila malo bolj drugacna darila, je pa res da nimam idej kaksnih, zato se mi zdi najlazje hodit po taki trgovinci in pole ze tam vidis kej bi vzel.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
any kakšna Sariko štacunca v Hali A (btc) bi znala to imet
Pa v City parku je ena trgovina tm v tistem "hodniku" kjer se pride do Celia recimo, majo nor tiste lovilce sanj itd.
Pa v City parku je ena trgovina tm v tistem "hodniku" kjer se pride do Celia recimo, majo nor tiste lovilce sanj itd.
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
pr men je pa letos tkole:
mami: dva božična prta za na mizo k že en mesc govori o tem, pa eno lušno broško če jo bom kje dobila pa karte za kino kar vela tud za očija
oči: mašinco za strižt
tašča: steklena kocka s 3d kozorogom (je to po horoskopu)
setrca: pojma nimam za njo bo najtežje 14 let stara prestara za igrače, za cune ma pa tud čist zgrešen okus, pomoje bo dobila šal , kapo pa rokavice
lubi: zanga mam pa preveč idej in zdej ne vem kaj nej, zanč sva vidla en gasilski avtoček (on jih zbira) in so se mu kr učke zasvetle sam je mal drag, pol si ful želi škatlco za evre http://www.tiskovine-naroci.si/sl/nasi_ ... duct_group
pol kkšn šparovček, boksarce,... ma ful je tega in zdej ne vem, pa uno evro denarnico pojma nimam kje nej jo dobim ker prek interneta me je strah da ne bom pravočasno dobila v sparu jih je pa zmankal a ma kkšna idejo kje se jih dobi??
mami: dva božična prta za na mizo k že en mesc govori o tem, pa eno lušno broško če jo bom kje dobila pa karte za kino kar vela tud za očija
oči: mašinco za strižt
tašča: steklena kocka s 3d kozorogom (je to po horoskopu)
setrca: pojma nimam za njo bo najtežje 14 let stara prestara za igrače, za cune ma pa tud čist zgrešen okus, pomoje bo dobila šal , kapo pa rokavice
lubi: zanga mam pa preveč idej in zdej ne vem kaj nej, zanč sva vidla en gasilski avtoček (on jih zbira) in so se mu kr učke zasvetle sam je mal drag, pol si ful želi škatlco za evre http://www.tiskovine-naroci.si/sl/nasi_ ... duct_group
pol kkšn šparovček, boksarce,... ma ful je tega in zdej ne vem, pa uno evro denarnico pojma nimam kje nej jo dobim ker prek interneta me je strah da ne bom pravočasno dobila v sparu jih je pa zmankal a ma kkšna idejo kje se jih dobi??
-
tiana1 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2006
sm vidla na internetu tako k je za kovance in za kartice pa bankovce mal si tle poglej: http://www.svetdaril.si/index.php?what= ... 3&ida=1091 sam je spet problem dobava ane
-
uršy napisal/-a:Jst sm pa dons mojmu lubčku za Božička kupila Palmersovo svileno pižamo Prou huda je.
Če ni skrivnost, lahko poveš koliko je stala?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
midva sva se pa dons odločila, da bova šla kar obadva lepo skupaj po najina božična darilca in sva šla mal po sitiparku,pa sva zanj našla en ruzak, ki ga je že neki časa hotu in sm mu ga kupila pa še drag ni bil, tako da sem si ga lahko privoščila
zame pa nisva nč najdla, ker sm bla čist nerazpoložena za vse skupaj in mi ni blo nič všeč to se je zgodil prvič v mojem življenju zame bova šla pa jutri al pa v četrtek
zame pa nisva nč najdla, ker sm bla čist nerazpoložena za vse skupaj in mi ni blo nič všeč to se je zgodil prvič v mojem življenju zame bova šla pa jutri al pa v četrtek
-
uršy velik ja, sam verjamem da bo najbl vesel k jo bo dobil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov