Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 18. Nov. 2006 15:03

Mi2 si bova za to Novo leto kupila kr pomivalni stroj :D
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 18. Nov. 2006 15:57

uff šele sredina novembra je pa že vse to okraševanje izložb in planiranja glede daril. Čez par let bomo že na morju pisali sezname, kaj komu kupiti za božično-novoletne praznike. :roll: čist bv.
hmm meni se niti sanja še ne, kaj bi komu kupila. Seveda bo vse odvisno od mojega razpoložljivega stanja na bančnem računu. :roll:
verjetn da bom mal več kupila lubiju pa trem best frendicam. Drugače pa mami in očetu s sestro kupiva skupaj, sestri pa verjetn kakšno malenkost. Nimam pojma in vem, da bom spet vse delala zadnje dni in bom spet živčna in raztresena in oh in sploh. :roll: Aja pa še to. Nikakor ne mislim kupiti 4 daril (miklavž, dedek mrat, božič in novo leto). Se mi zdi eno čisto dovolj in ga pač daš tam okoli božiča, da je nekje v sredin in pomen pač za vse praznike, ki so v tem mescu. vsaj pr men je tako. pa tudi sama dobim samo eno darilo in ne tisočih. Od staršev ponavadi kaj večjega, od frendic pa kakšno malenkost: dobro knjigo pa obvezne pisane štumfke pa modne dodatke ipd. to je prnas že nek standard. :oops:
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 18. Nov. 2006 16:11

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 30. Okt. 2010 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 19. Nov. 2006 15:24

girlie napisal/-a:Nekaterim Miklavž prinese tolk, kot men Dedek Mraz! :eek: :D Jst za Miklavža dobim kakšne sladkarije ali pa spodnje perilo, nogavičke, od Božička oz. Dedka Mraza pa potem dobim večje darilo. :)

pr nas je pa tko... kar je kupljeno prej, oz. vem za to pol rečemo za miklavža :) kar se pa ne ve pa to pa dedk mraz prnese. včasih en več, drug let pa drug.
Uporabniški avatar
tiana1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tiana1 » 19. Nov. 2006 20:23

pri nas je pa tko ane sestrca ma rojstn dan na miklavža tko da od tastarih dobi samo eno darilo js ji pa ponavad zmer ful kupm in to zmer dva, ker js mam pa pol r.d. na božični večer tko da že celo življenje dobivam samo eno darilo za vse skp al pa sploh ne in se ful potrudm da moja tamala tega ne doživi. najbol je pa tud k večji del familije in frendov pozab na moj rojstn dan ker so vsi obsedeni zarad božiča tko da ja prazniki so ZAKON
*loNely soul*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *loNely soul* » 19. Nov. 2006 22:27

jah pr nas je tko da me zdaj že kar vsi vprašajo kaj si želim pa ponavad kar sama kupim oz.mami kupi kar si želim oz.rabim pa pol njej dajo keš al kako majo to zmenjeno z starimi mamai in temi... mi je to ful fajn k pol vsaj dobim nekaj kar res rabim oz. si elim. tko da mam za miklavža že kar nekaj stvari nakupljenih, ta teden pa morva it z mami še za božička k mam že ogledano po trgovinah.
sicer pa miklavž ponavad prnese kej malga pa cel kup mandarin in sladkarij in suhega sadja. pa ponavadi kako spodnje perilo al pa štumfke. letos bo za spremembo prinesel škorenjce :D
božiček pa pol bolj obdaruje na veliko :lol:
pa tut tko mamo da miklavž prnese pri nas ap pri eni mami, božiček pa pri nas pa pri drugi mami, pri taprvi sam kko sladkarijo še, pa pri vseh ostalih v familiji.
že komej čakam veseli december :razz:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 19. Nov. 2006 23:08

o kriza a kr vse te strice (miklavza, dedek mraz in bozicek) praznujete? :eek: :D ja no, jaz sem samo za BOZICKA :D

ampak kaj bom pa letos kupovala pa...pojma niam Slika
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 19. Nov. 2006 23:54

Men pa prnese miklauž-ta ponavad kej manjšga, čeprou me učasih tut presenet pa prnese več kt si mislm, da bo. Pa dedek mraz, on mi pa prnese mau večji dariu :D Čeprou pr ns dedk mraz zadna leta hod že prej, kr za nou let nobenga od familije ni doma :D
Uporabniški avatar
Angel`
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Ljubljana-centr

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel` » 20. Nov. 2006 11:12

joj jz ljubim te zimske praznike :love: še posebi božička :xmas: k mi ful dnarja prnese no pa tut kšna malenkostna darila ... pa vedno mi vse tok čarobno deluje še posebi če je sneg!!! :snowman: :tannenbaum: pa smrekca pa darila spod :love:
Uporabniški avatar
JoLie`
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a JoLie` » 20. Nov. 2006 12:01

Jeeeei, komi čakam da grem po darila :D Mam že napol narjen seznam komu kej kupit pa narest :P Pa letos bomo doma kupil tud novo smrekco 2.10 m v višino, tko da bojo prazniki res pravi, pa še vsa darila spodi :tannenbaum:
Im worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 20. Nov. 2006 12:09

Pri nas še vedno vztrajamo na dedku Mrazu :wink: Tudi ko sem bila otrok, ni bilo nikoli daril za Miklavža in Božička, zdaj se mi zdi pa glupo po vetru obračat.

Darila si izmenjamo v najožji družini (starši, partner, otroci), med prijatelji nimamo te navade.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Angel`
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel` » 20. Nov. 2006 12:13

JoLie` napisal/-a:Jeeeei, komi čakam da grem po darila :D Mam že napol narjen seznam komu kej kupit pa narest :P Pa letos bomo doma kupil tud novo smrekco 2.10 m v višino, tko da bojo prazniki res pravi, pa še vsa darila spodi :tannenbaum:

a boš tut men kej kupla :troll; :lol:
Uporabniški avatar
JoLie`
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a JoLie` » 20. Nov. 2006 12:30

Angel` napisal/-a:
JoLie` napisal/-a:Jeeeei, komi čakam da grem po darila :D Mam že napol narjen seznam komu kej kupit pa narest :P Pa letos bomo doma kupil tud novo smrekco 2.10 m v višino, tko da bojo prazniki res pravi, pa še vsa darila spodi :tannenbaum:

ja itak, kaj pa mislš? :D tebe mam na seznamu celo na 1 mestu, ker sm takoj vedla kaj ti je všeč pa še nardila bom neki. Tud Klemen dobi neki hehe.
Kaj si pa še tko želiš? (pa ne napisat kkšno vodo al pa kej tazga :lol: )
Im worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Uporabniški avatar
Angel`
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel` » 20. Nov. 2006 13:08

JoLie` napisal/-a:
Angel` napisal/-a:

ja itak, kaj pa mislš? :D tebe mam na seznamu celo na 1 mestu, ker sm takoj vedla kaj ti je všeč pa še nardila bom neki. Tud Klemen dobi neki hehe.
Kaj si pa še tko želiš? (pa ne napisat kkšno vodo al pa kej tazga :lol: )

o fak pol bom mogla pa tut jz neki teb kupt!!! :lol:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 21. Nov. 2006 12:15

kr.ena napisal/-a:Pri nas še vedno vztrajamo na dedku Mrazu :wink: Tudi ko sem bila otrok, ni bilo nikoli daril za Miklavža in Božička, zdaj se mi zdi pa glupo po vetru obračat.

Darila si izmenjamo v najožji družini (starši, partner, otroci), med prijatelji nimamo te navade.

Pri nas je enako.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov