Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Petra5 - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 4. 2005
- Kraj: štajerska
No pa še jaz
- od mojga lubija sem dobila morskega pršička (Gašparja)
- od tašče pa tasta: postelnino tako lepo
- od fantove sestre pa njenga fanta, avtoradijo z CD prdvajelnikom (že nabijamo muziko haha, se me sliši daleč a okroga )
- od mamice pa očka, kup brisač, ena taka vllllkaaa za savno
- od 1 brata pa njegove punce gromozansko šalco za kofe haha, pa 1 tono čokolade
- od 2 brata pa njegove punce šalco za pravi čaj pa kup čaja, pa čokoldao
- od sAdie pa ... - črne tangice (hvalaaa ful so dobre), pa šampon za lase ...
- od prijateljic.. šalčke, čaje, ful dobor kavo pa škatlco za kavo, markerje, šatuljo za nakit, čokolade, tuš gele, spužvo za tuširanje v obliki rožice ful luškano, čokolade
Hm mogoče je še kaj ampak trenutno nevem hihi...
sem mogla bit kar pridna letos da sem tolk dobla
- od mojga lubija sem dobila morskega pršička (Gašparja)
- od tašče pa tasta: postelnino tako lepo
- od fantove sestre pa njenga fanta, avtoradijo z CD prdvajelnikom (že nabijamo muziko haha, se me sliši daleč a okroga )
- od mamice pa očka, kup brisač, ena taka vllllkaaa za savno
- od 1 brata pa njegove punce gromozansko šalco za kofe haha, pa 1 tono čokolade
- od 2 brata pa njegove punce šalco za pravi čaj pa kup čaja, pa čokoldao
- od sAdie pa ... - črne tangice (hvalaaa ful so dobre), pa šampon za lase ...
- od prijateljic.. šalčke, čaje, ful dobor kavo pa škatlco za kavo, markerje, šatuljo za nakit, čokolade, tuš gele, spužvo za tuširanje v obliki rožice ful luškano, čokolade
Hm mogoče je še kaj ampak trenutno nevem hihi...
sem mogla bit kar pridna letos da sem tolk dobla
Qualis vita finish ita
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
mobilni telefon , zokncke na prste in co., srebrno verizico s slonckom in uhane, energijski kozarec (da bom se bolj veseJlo jodlala ), majcko iz zare, pizamo iz benettona, pas S'Oliver, toaletno torbico, sveckeee in posodice za svecke not dat, losjon od Naomi z blescicami, rokavicke, notes,kitajske kroglice , cokoladice, kozmetiko, plasticno ribico, od nekoga, ki mu je veliko pomenila iz otrostva....adeeejo, ce sem tolko dobla, da ne vem vec kaj
v glavnem, hvala "božiček" :* (ocitno sem pridn otrok )
v glavnem, hvala "božiček" :* (ocitno sem pridn otrok )
Zadnjič spremenil sAdie, dne 04. Jan. 2006 2:43, skupaj popravljeno 1 krat.
I love SISLEY& RW
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Jaz pa pižamco, šal in rokavičke iz benettona, memory card za telefon, energijski kozarec, zoknčke ter čokoladice, majčko iz zare, nekaj boxark, srebrn kitajski znak na obesku za okol vrata pa zapestnico, gel za tuširanje pa dosti sladkega... Pa lupčke...Še dopišem kaj, ko bo bolj normalna ura
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
js sm pa dobila en tak mini set z ličili, parfum, copatke v obliki roza kužka z eno najbl sweet kapico, dišeče palčke s podstavkom, svečnik, veliko svečko, kompletek: peno in lostke za v kad, gel za tuširanje, mrežica za umivat (vse ful dobr diši), nekej denarja, veliko sladkarij, aja pa črne gumice za lase, suho sadje
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
js pa sem dobla očala pa ta velko milko z lešniki! dobim pa še puloverček(sam še ni naštrikan_je zmankal dedku mrazu volne )! no to je pa tut vse! sem mela bl skromne želje letos
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
jemina napisal/-a:Jz sem že zdj zčela razmišljat, kaj naj kupim za novo leto
Js bom tut pocas in ne zato k bi mi blo dougcs u zivljenju ( ), ampak zato k ful rada kupujm darilcka za druge pa nima veze a za novo leto/rojstn dan/karkoli ze.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
SIEENA napisal/-a:kuhan vin.
No kuhan vinček je pa men tut edina pozitivna stvar v celi zimi in mrazu
O darilih bom razmišljala pa kake 2 tedna prej pa še to ne bodo za Božič, ker ga ne praznujemo ampak za novo leto.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov