Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 19. Dec. 2005 11:05

Ja sej sm že prej rekla, da je mogoče mal problem to, ker se poznata šele en mesec, tko da ... ampak vseeno no, če veš da ji je Gibonni the one, pol ne boš zgrešu ... :D Sam po treh tednih kupovad dvd predvalajnik, ta je pa tut huda ja ... no ja sam finančno in tko ... ne vem ... sam se odloči ... jst je ne poznam :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Dec. 2005 11:11

Angel girl napisal/-a:nikol kupvala tok "velizga" darila če bi bla s fantom komaj 3 tedne...

vprasanje, kaj je veliko darilo...bivse dekle (ki je bila studentka), je za bozicka ter za r.d. vedno dobila 200-300eur + darilo v vrednosti 5.000-10.000 sit... :D

ne vem, za vaju je verjetno 30.000sit vecji denar kot zame, ki imam redno placo...
nic, denar je za to, da se trosi! :D :D :D
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 19. Dec. 2005 11:18

No ja to je že res ... denar je za to, da se torši! Ampak nikol ne veš kaj se lahko zgodi jutri, tko da jst bi mal razmisnla glede takih daril pa tut tega ne veš kako bo ona vzela tako materialno darilo, mislim kako bo gledala na tok "drago" darilo. To zna bit včasih tut zlo neprijetno ... ne vem no ... tko kot sm že prej rekla, ne poznam nje, ne poznam tebe, tko da se boš mogu odločit sam :wink:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 19. Dec. 2005 11:21

sem malo razmislil....bom raje kupil samo od gibonnija box, ostali denar bom pa raje investiral v bencin, pa se bova kaksenkrat vec videla! :D
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 19. Dec. 2005 11:22

mal ot ampak vsejen... nism še nč kupovala in mi je tista ideja z likerji kr kul... krfjolca, saša26, može kak recept? :D

Hvaala:)
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 19. Dec. 2005 11:23

Jochie napisal/-a:sem malo razmislil....bom raje kupil samo od gibonnija box, ostali denar bom pa raje investiral v bencin, pa se bova kaksenkrat vec videla! :D

Evo vidiš, pa bo vrjetno tut bolj vesela :wink: Aja pa drgač da bom mal OT (k polcajka tko hoče :twisted: :D ) res maš simpatično deklico :wink: Sam neki mi pa vseeno ni šlo u glavo, sam o tem pa ne bom tuki ... k se zdej ne smemo kregat :D
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 19. Dec. 2005 15:28

jas mam zase že darilo zavito :D hahaha
ostala je še treba zavit, pa ene par jih je treba še najprej kupit :oops:
as if.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 19. Dec. 2005 15:32

eno mal butasto vprašanja... a se vam zdi sobno kolo ok darilo za starše??
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 4. 2005
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objavaNapisal/-a Smejkica » 19. Dec. 2005 15:37

micamaca napisal/-a:eno mal butasto vprašanja... a se vam zdi sobno kolo ok darilo za starše??

Uf, če maš dinarčke pa da veš, da bi jima bilo to všeč. Pač da ne bo pol kolo sam nek v kotu. Zame je to dobra ideja, je saj koristno, in ne neka šara.
:)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 19. Dec. 2005 15:50

Smejkica napisal/-a:
micamaca napisal/-a:eno mal butasto vprašanja... a se vam zdi sobno kolo ok darilo za starše??

Uf, če maš dinarčke pa da veš, da bi jima bilo to všeč. Pač da ne bo pol kolo sam nek v kotu. Zame je to dobra ideja, je saj koristno, in ne neka šara.

ma ja sej... pa tud tkoaltko že vse majo, zato bi jim rada dala neki k še nimajo in bo koristno... ker mama je res pred kakšnim mescem omenjala da bi si šla kupt sobno kolo...

sem pa mal skeptična ker je to tako nekonvencionalno darilo, k ga mal težko nosš okol :?
The secret of success is consistency of purpose.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 19. Dec. 2005 16:39

jz dobim pa bronxove skorncke... no jih ze mam, sam je mami rekla da mi jih ne da, in da grejo pod smrekco :D
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 19. Dec. 2005 16:57

Jochie napisal/-a:sem malo razmislil....bom raje kupil samo od gibonnija box, ostali denar bom pa raje investiral v bencin, pa se bova kaksenkrat vec videla! :D

bolje
da ne bo mislila a jo hočeš kupit z darilom
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 19. Dec. 2005 17:59

Mene so pa doma dons na foro vrgl ... tko da so mi kupl dariu pa res tko ful big škatla pa jz usa vesela, pa odprem pa sesauc not ... pa tko usi u smeh pa kao da boš lahko vs let sesala po stanovanju ... :lol:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 19. Dec. 2005 18:28

Jeei, jz bom tut zdej počas začela darilca iskat.. :) Najprej bojo hlače za bordat zame (lubi zrihtu mal popusta), pol grem pa še za ostale gledat.. Za lubija mam že ful idej (sej ne, da je mel lihkar rojstn dan, pa da sm že tm par idej strošla.. sam če poslušaš, najdeš vsak dan neki novga, kar bi blo zanj :) ).. Pol za eno prjatlco vem, da dobi pobarvanko pa barvice, pa zraven obrazložilo zakaj to.. ;D (vse izvira iz tega, kar smo počeli to poletje)... Joj komi čakaam.. :) Za drugo prjatlco bo zihr neki, kar bi tut jz fuul mela (ker mava dost podoben okus za vse stvari in vse kar dobi je tut meni ful všeč, sam gre pač k njej), sam ne vem še kaj.. Baje ji šalček manjka.. :) Dostim je to nakupovanje zoprno, sam jz mam se mi zdi kr naštudirane vseskp, pa vem kaj bi komu pasal met, tko da grem z veseljem po darilca, pa razmišljam kok se bojo vsi smejčkal, ko jih bodo odprli.. :D Edin za mami pa očija ne vem, kaj nej jima dam... Ampak, bo že kej v glavo kapnlo.. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 19. Dec. 2005 19:59

uf jaz pa se nic niam.ne daril ne idej :oops:

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov