Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
barbie_girl_85 napisal/-a:mala - hoče živo živalco, tko da najbrž bo kakšno zlato ribico al pa hrčka dobila
Vem, da to ni moja stvar, ampak bodi previdna-zl- ribica potrebuje res veliko prostora, da ne umre po nekaj mesecih. Hrček pa zna ugrizniti. Tako da ti priporočam, da si malo prebereš o obeh, preden kaj kupiš
The world is as you are.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^kot prostor misliš akvarij, ne? Ko sem bla ful mlajša sem mela 2 zlati ribici v bučki (zdaj vem, da bučka ni primerna za zlate ribice ampak takrat nisem vedela pa tud v trgovini nam noben ni nič rekel) ampak kljub temu sta mi živeli 3 leta, ena mislim da še celo mal dlje.
Drugače pa nimam pojma kaj bom nabavila za božička, je čas da začnem seznam delat ampak verjetno bodo bolj kake malenkosti ker sem bolj na tesnem z denarjem.
Drugače pa nimam pojma kaj bom nabavila za božička, je čas da začnem seznam delat ampak verjetno bodo bolj kake malenkosti ker sem bolj na tesnem z denarjem.
Yada, yada, yada...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ja živijo lahko tudi do 25 let in zrastejo do 30,40 cm-seveda v pravilnih, ustreznih pogojih-150,200 l akvarij, močna filtracija, ker so zlate ribice ene velike umazanke v tem smislu. Če že ribico, potem kakšne manjše, v enem večjem akvariju in je to to, navsezadnje bo pa skrb in odločitev tako ali tako na barbie.
The world is as you are.
- darilca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2012
Ker se spet bliža novoletni čas in bo tale tema spet zaživela, bi bila v iskanju daril primerna tale mini stran z idejami za darila, novoletna darila imenovana, aja pa glede zlatih ribic omenjenih zgoraj, kot so ze zapisali pred menoj rabijo zelo velik akvarij da so dobro pocutijo, za zacetnike je veliko boljsa Siamska bojna ribica ki bo veliko bolj vesela tudi v manjšem akvariju...
- domen_500
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2015
Živjo,
rabil bi vaš nasvet, pri nakupu darila za punco za božič. Podaril sem ji že veliko različnih daril, letos pa imam nekoliko blackout-a. Razmišljal sem o https://www.victoriassecret.com/sleepwe ... ueType=OLS , ker za doma ima eno tako in se mi zdi, kot da ji ena taka manjka, ko sva pri meni. Vendar pri tej rata problem, ker je dodatno še 30$ poštnine in toliko se mi plašč ne zdi vreden. Poleg tega plašča sem razmišljal o kakšni pižami , ki bi jo imela pri meni vendar nisem našel nobene "všečne" (vem da so ji všeč take mehke, tople pižame).
Zahvaljujem se za vse odgovore v naprej
rabil bi vaš nasvet, pri nakupu darila za punco za božič. Podaril sem ji že veliko različnih daril, letos pa imam nekoliko blackout-a. Razmišljal sem o https://www.victoriassecret.com/sleepwe ... ueType=OLS , ker za doma ima eno tako in se mi zdi, kot da ji ena taka manjka, ko sva pri meni. Vendar pri tej rata problem, ker je dodatno še 30$ poštnine in toliko se mi plašč ne zdi vreden. Poleg tega plašča sem razmišljal o kakšni pižami , ki bi jo imela pri meni vendar nisem našel nobene "všečne" (vem da so ji všeč take mehke, tople pižame).
Zahvaljujem se za vse odgovore v naprej
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Poglej si malo na strani od H&M, tam imajo dosti lušnih stvari npr. http://www.hm.com/si/product/06438?arti ... le=06438-K
pa kup pižamic itd.
pa kup pižamic itd.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov