tole temo bo treba malo osvežit...da dobimo kakšno idejo...
torej letos bom obdaroval takole:
sebi sem naročil sobni bicikl...takšn ooooooorng....bom gonil vsak dan, obljubim...
8-letni nečak bo dobil original Interjev dres (majico in hlače) na hrbtu št.10 ter njegovo ime nad številko...pa če mi še enkrat reče, da navija za Inter in Barcelono, se ga odpovem kot nečaka! Navija se samo za Inter in pika!

saj ko sem ženi povedal, koliko me je ta inter koštal, je znorela in mi očitala, da pa ona bo od moje sestre spet dobila kakšne gate za 5€!
nečakinja - 4 leta si je zaželela psa na daljinsko, so glih imeli v mercatorju na katalogu. očitno hello kitty ni več aktualen...
žena je prejšnji teden dobila nov laptop, ampak glede na to, da sem se zase in za nečaka izprsil, bom se še zanjo moral izprsiti...kajti ko sem ji povedal, da sem nabavil sobni bicikl, je bila prva reakcija: kaj boš pa meni kupil???

očitno je pozabila, da je prejšnji teden dobila nov laptop...

enosmerno karto za na luno ji bom kupil...
mama bo dobila sesalec za kamin.
svak bo dobil termo bidon za na bicikl pa kakšno bomboniero, une ledene kocke ima rad...
za sestro pa nimam pojma, moram orng premisliti....
fotru bom šel pa svečo prižgat, bom probal nekje najti eno najlepšo...
bratrancu bom en parfum kupil, sestrični, fantu ter hčerki pa...bom že kaj našel...
aja, razmišljam še, da bi sodelavcem in sebi kupil tiste flaške za vodo z imeni...

ampak žena tega ne bo vedela, ker ji spet ne bo prav...