Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
od brata sm dobila cd od Tošeta ( Igra bez granica ).. prvi origi. ki sm ga želela met po dooolgem času najboljse darilo do sedaj.. ful mi pomeni
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Letos sva midva porabila že vse finančne zmožnosti, tako da bodo letos darila res malenkostna.. In sicer sem teranov liker že naredila (mjami je dober), lubi je že prinesel male stekleničke, v nedeljo bova pa vse skupaj lepo okrasila in dala pod smrekco
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
uf, jst sm tud skor že use zrihtala.No, neki še nimam, ampak to jutr pride
lubiju: Daffy Duck rdeče spodnje hlače in deset parov štunfkov, katerih mu res primanjkuje. Še po eno svetilko za na nočo omarco mu bom šla, ker mu je stara pregorela, pa jo ful rabi.
mami: Njej grem jutr al pa v nedeljo kupt Lucky bamboo, ker že ma enga unga na štil, pa si že neki časa tud tega želi
fotru pojma nimam kaj naj kupm, ker on je totalno nezahteven Pomoje mu bom kšno zimsko kapco kupla, ker skos moje tastare nos, pa rokavice.Nevem še točno.
babici bom kupla pomoje en mejhn radio da bo musko poslušala, ker ima tastarga v bovcu.
njegovim staršev pa res pojma nimam.To prepuščam jutr njemu.
drgač s pa jst že dobila božička in sicer ful ful lep roza kopalni pplašč iz enga materiala podobnega plišu.Ma noro je mehek no, zraven so bli pa še copatki pa še en ful ful lep črn puloverček.To je pa mami božiček častiu.
lubiju: Daffy Duck rdeče spodnje hlače in deset parov štunfkov, katerih mu res primanjkuje. Še po eno svetilko za na nočo omarco mu bom šla, ker mu je stara pregorela, pa jo ful rabi.
mami: Njej grem jutr al pa v nedeljo kupt Lucky bamboo, ker že ma enga unga na štil, pa si že neki časa tud tega želi
fotru pojma nimam kaj naj kupm, ker on je totalno nezahteven Pomoje mu bom kšno zimsko kapco kupla, ker skos moje tastare nos, pa rokavice.Nevem še točno.
babici bom kupla pomoje en mejhn radio da bo musko poslušala, ker ima tastarga v bovcu.
njegovim staršev pa res pojma nimam.To prepuščam jutr njemu.
drgač s pa jst že dobila božička in sicer ful ful lep roza kopalni pplašč iz enga materiala podobnega plišu.Ma noro je mehek no, zraven so bli pa še copatki pa še en ful ful lep črn puloverček.To je pa mami božiček častiu.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Starši: čajnik (ker skos čaj pijejo, tastar čajnik je pa fortu uspelo zakurit ), en kup čajčkov iz Cha, pa nardila sem jima par magnetkov in aromatičnih mil
Fant: D&G light blue pour homme, polnilec za telefon za v avto in en hud modelček avtomobila (je nor na avte)
Bratca: boksarce, vsakmu v svojem stilu (en je bolj roker, tadrugi pa bolj plejer, haha)
Teta + boljša polovica: ene ful lušne svečke + magnetki + čaji iz Cha
Starši od fanta: par čajev, set za fondue pa kakšno dobro vino
Prijateljice: svečke, magnetki,...
Hmmm, to je več al manj to pomojem.
Se pa vedno potrudim in vsakemu naredim nekaj kar mu je všeč, recimo letos delam te magnetke in vsak dobi magnetke na temo ki ga zanima. Tko da mam tle od pasjih pa do zimskih, avtomobilskih in glasbenih motivov...Ni da ni.
Fant: D&G light blue pour homme, polnilec za telefon za v avto in en hud modelček avtomobila (je nor na avte)
Bratca: boksarce, vsakmu v svojem stilu (en je bolj roker, tadrugi pa bolj plejer, haha)
Teta + boljša polovica: ene ful lušne svečke + magnetki + čaji iz Cha
Starši od fanta: par čajev, set za fondue pa kakšno dobro vino
Prijateljice: svečke, magnetki,...
Hmmm, to je več al manj to pomojem.
Se pa vedno potrudim in vsakemu naredim nekaj kar mu je všeč, recimo letos delam te magnetke in vsak dobi magnetke na temo ki ga zanima. Tko da mam tle od pasjih pa do zimskih, avtomobilskih in glasbenih motivov...Ni da ni.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
moja letošnja darila so pa naslednja (kupovala draga, financiral jaz! )
foter: komplet rokavice, kapa, šal serđo takini oriđinal
mati: pižama
sestra: neka senčila iz sephore
svak: dvd bjelo dugme (odlično darilo za 4€! - seveda moj izbor!)
nečak: sladkarije in neke igrače
nečakinja (4 mesece): neke ropotuljice
tast: pižama
tašča: ponev in uhani
moja draga: odpeljal jo bom v trgovino s spodnjim perilom pa naj si kupi kar ji paše
ups, še za Mišinega brata bo treba kaj nabavit....
foter: komplet rokavice, kapa, šal serđo takini oriđinal
mati: pižama
sestra: neka senčila iz sephore
svak: dvd bjelo dugme (odlično darilo za 4€! - seveda moj izbor!)
nečak: sladkarije in neke igrače
nečakinja (4 mesece): neke ropotuljice
tast: pižama
tašča: ponev in uhani
moja draga: odpeljal jo bom v trgovino s spodnjim perilom pa naj si kupi kar ji paše
ups, še za Mišinega brata bo treba kaj nabavit....
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest mam tut že
* Lubi: jopca, ena mal tanjša majca pa kapa
* Brat: parfum od Just Cavalli - Him (k je ene par mescev nazaj razlagal kok mu je hud in, da si ga bo ob priložnosti spet kupil pa sm ga našla v Limoniju 60 ml za 38 €?!?)
* Mami: svilena srajčka, krema za obraz in čistilno mleko za obraz (k sm lih vidla, da ji je obojega zmanjkalo) pa dobi še eno zapestnico
* Prijateljica: hotke z napisom merry christmas pa bonbonjerco
* Brat: parfum od Just Cavalli - Him (k je ene par mescev nazaj razlagal kok mu je hud in, da si ga bo ob priložnosti spet kupil pa sm ga našla v Limoniju 60 ml za 38 €?!?)
* Mami: svilena srajčka, krema za obraz in čistilno mleko za obraz (k sm lih vidla, da ji je obojega zmanjkalo) pa dobi še eno zapestnico
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
MIGRENA napisal/-a:Jest mam tut že
ful dobra darila. ampak tudi draga. koliko daš ven za darila? če ni skrivnost
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Jaz ponavadi že 14 dni pred božičem rojim po bajti, da mrzim materialiste, da so prazniki lepi dnevi za pof*kane materialistične ljudi, da so vsi ljudje eni navadni butli, ki gledajo sam na svojo korist, da nimajo pojma, kaj je božič in pomen božiča, da mi gre vse skup na bruhanje,...
In ne, ne kupujem daril! Več bi mi pomenlo, da bi bla za božič cela familija pred božičnim drevcem, kot pa da dobiš blesavo darilo ali podariš blesavo darilo!!! Več mi pomeni topel nasmeh, pa ne sam za božič, vsak dan!
Vsi zapravljajo keša za piz*e matr*e daril, tisto kar je pa poceni, pa človeku največ pomeni, tistega pa nuben več ne zna podarit!
In ne, ne kupujem daril! Več bi mi pomenlo, da bi bla za božič cela familija pred božičnim drevcem, kot pa da dobiš blesavo darilo ali podariš blesavo darilo!!! Več mi pomeni topel nasmeh, pa ne sam za božič, vsak dan!
Vsi zapravljajo keša za piz*e matr*e daril, tisto kar je pa poceni, pa človeku največ pomeni, tistega pa nuben več ne zna podarit!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Ok no, ni treba pretiravat. Sej ni treba kupit celo trgovino, če pa kupiš neko malenkost je pa čist ql.
Midva sva letos kupila:
Moji mami: maskaro, pa steklenga snežakca za na smrekico
Očimu: pas pa bonbonjero
Brat: boksarce (HM)
Od lubija mami in ociju: Jegra pa bonbonijero
Njegovi sestri: nogavicke
Atiju: nogavicke pa eni knjigico z lepimi mislimi
Njegovi zeni: dišeče palčke
Polbratcu: majčko (NY)
Polsestrici: copatke
In sva dala na osebo okol 10€, za ene mal manj za druge malenkost več. In je za vsezga prislo okol 50€. Kupila sva pa stvari, ki veva, da jim bodo všeč al pa da jih rabijo.
Midva sva letos kupila:
Moji mami: maskaro, pa steklenga snežakca za na smrekico
Očimu: pas pa bonbonjero
Brat: boksarce (HM)
Od lubija mami in ociju: Jegra pa bonbonijero
Njegovi sestri: nogavicke
Atiju: nogavicke pa eni knjigico z lepimi mislimi
Njegovi zeni: dišeče palčke
Polbratcu: majčko (NY)
Polsestrici: copatke
In sva dala na osebo okol 10€, za ene mal manj za druge malenkost več. In je za vsezga prislo okol 50€. Kupila sva pa stvari, ki veva, da jim bodo všeč al pa da jih rabijo.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Končno imam tudi jaz vsa darila.
Letos sem se odločila za manjša, a vseeno všečna.
Za Lubija: Gel za tuširat (Adidas Spirit), roll-on (Adidas Spirit), 3 merci čokoladice in medvedek na srčku na katerem piše (I love You). Čakam pa še na en parfumček zanj, ampak ga ne bo pred Božičem.
Za mami: Dove gel za tuširat + sladkornica.
Za očeta: Palmolive peno za britje + Losion po britju (Nivea).
Za sestro in njenega fanta: Komplet dveh skodelic (modra in zelena z motivom) + en nagajiv obesek.
To je vse. Letos nisem pretiravala.
Upam, da bodo vsaj vsi zadovljni.
Sedaj še le čakam, da lahko darila razdelim.
Letos sem se odločila za manjša, a vseeno všečna.
Za Lubija: Gel za tuširat (Adidas Spirit), roll-on (Adidas Spirit), 3 merci čokoladice in medvedek na srčku na katerem piše (I love You). Čakam pa še na en parfumček zanj, ampak ga ne bo pred Božičem.
Za mami: Dove gel za tuširat + sladkornica.
Za očeta: Palmolive peno za britje + Losion po britju (Nivea).
Za sestro in njenega fanta: Komplet dveh skodelic (modra in zelena z motivom) + en nagajiv obesek.
To je vse. Letos nisem pretiravala.
Upam, da bodo vsaj vsi zadovljni.
Sedaj še le čakam, da lahko darila razdelim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov