Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Žuža sorry sam taka vprašanja so men mal mim no. Ne vem, jst recimo točno vem kaj ma moj fant rad, kaj bi imel in ne sprašujem nobenga kaj naj mu kupim. Kako naj mi vemo kaj ima rad tvoj fant? Sj možnosti maš nešteto, tud za malo denarja se da kupit res lepo darilo, al pa sama kej nardiš.
Sj ti lahko pomagamo z idejami, sam vseen...as I said.
Recimo: tople štumfke, šal, kapo, rokavice, šalčko, majčko, pulovr, parfum, torbo, itd. Lahk ti naštevam do ne vem kam. Kaj bi pa rada prbližno, za kok denarja?
Sj ti lahko pomagamo z idejami, sam vseen...as I said.
Recimo: tople štumfke, šal, kapo, rokavice, šalčko, majčko, pulovr, parfum, torbo, itd. Lahk ti naštevam do ne vem kam. Kaj bi pa rada prbližno, za kok denarja?
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ja dobr sj vem. Sama ga res najbol poznam sam hočm se spomnt neki unikatnga, posebnga..ne neki čist običajnga hehe. Sj zdj v tei urci sm se že spomnla neki k se mu bojo res zasvetle učke Zdy morm to sam še u realnost sprawt pa it u akcijo. Lep večer usem. Lp*
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest mam tut že končan seznam sam čakam, da bo izpit za mano pa, da se v shoping spravim.
* tamal bo dobil en tak pisarniški set (spenjač, luknjač, lepilo, sponkice itd.), ker si skoz od mene sposoja in bom enkrat sam še živčnga fasala pa kšno kapo zraven k jih ful rad nosi
* lubi bo dobil kapo pa šal za k novi bundi al pa kšno hudo volneno jopco
* mami... oh, ženske itak vem, da bo najbolj vesela česa od kozmetike, nakita al pa cunc tko, da to bom že sproti dobila navdih
* za moje 3 kokoške pa kej za posladkat pa en tak fletn kompletek tiste keramične svečke k ma zgorej še za dišeče olje... to zmer prov pride
* tamal bo dobil en tak pisarniški set (spenjač, luknjač, lepilo, sponkice itd.), ker si skoz od mene sposoja in bom enkrat sam še živčnga fasala pa kšno kapo zraven k jih ful rad nosi
* lubi bo dobil kapo pa šal za k novi bundi al pa kšno hudo volneno jopco
* mami... oh, ženske itak vem, da bo najbolj vesela česa od kozmetike, nakita al pa cunc tko, da to bom že sproti dobila navdih
* za moje 3 kokoške pa kej za posladkat pa en tak fletn kompletek tiste keramične svečke k ma zgorej še za dišeče olje... to zmer prov pride
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
*mami dobi kremo za roke pa cokolado pa se neki mejhnga za zraven.
*sestra dobi ene hude žabe
*prjatlca dobi tud žabe
*druga prjatlca dobi eno slikco k so tko notr tri slikce
*babica dobi kr kksno bonboniero k ji itaq ni nc vsec druzga
*sestra dobi ene hude žabe
*prjatlca dobi tud žabe
*druga prjatlca dobi eno slikco k so tko notr tri slikce
*babica dobi kr kksno bonboniero k ji itaq ni nc vsec druzga
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Uff, mene pa še to čaka, upam, da mi bo jutri res končno ratal. NNajhujš je to, ker še ne vem kaj sploh kupit. Upam da bom dobila vmes kakšno fletno idejco. Ne mislim zapravt celega premoženja, ampak itk so že malenkosti drage. Ampak sej, je lepo pol, ko vidš, da je folk vesel, ko kej dobi.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Ena simpl ideja je to, da ji neki iz srca napišeš; vse kar rabš je list papirja in pisalo. Dodaš še čokoladico, kakšno dišečo svečko in to je to. Zame popolno darilo. Sicer pa mal pobrski po forumu, je kar nekaj tem glede daril.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- lukchy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2006
- Kraj: kranj
hihi hvala, ja se bom potrudu pa kej lepega napisal, razmišljal sem ad bi ji kupil tko bonbonjere srčkov, in pol bi jih zložu po velikosti in na prvo napisal, začelo se je z majhnim, potem je raslo..., raslo..., postajalo vse cvečje in večje, in končalo se je v tvojem objemu
všeč, sem porabil 3 ure za tole idejo, vem aj mal hecno, hihi
všeč, sem porabil 3 ure za tole idejo, vem aj mal hecno, hihi
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
lukchy, mogoče kakšna malenkost iz L'occitane trgovince (na Bledu in v Lj jo imaš),
npr. kakšen balzamček za ustnce oz. vazelin, imajo ful dišeče in okusne ,
pa pomoje da ti tam še lepo aranžirajo kot darilce. Stanejo pa tam okrog 2k.
npr. kakšen balzamček za ustnce oz. vazelin, imajo ful dišeče in okusne ,
pa pomoje da ti tam še lepo aranžirajo kot darilce. Stanejo pa tam okrog 2k.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov