Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 21. Nov. 2006 12:52

MIGRENA napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:Pri nas še vedno vztrajamo na dedku Mrazu :wink: Tudi ko sem bila otrok, ni bilo nikoli daril za Miklavža in Božička, zdaj se mi zdi pa glupo po vetru obračat.

Darila si izmenjamo v najožji družini (starši, partner, otroci), med prijatelji nimamo te navade.

Pri nas je enako.

Pri nas tudi.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a shiry » 21. Nov. 2006 13:38

girl007 napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:Pri nas še vedno vztrajamo na dedku Mrazu :wink: Tudi ko sem bila otrok, ni bilo nikoli daril za Miklavža in Božička, zdaj se mi zdi pa glupo po vetru obračat.

Darila si izmenjamo v najožji družini (starši, partner, otroci), med prijatelji nimamo te navade.

Pri nas je enako.

Pri nas tudi.

Pri nas tudi :D
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 21. Nov. 2006 14:13

pri nas pa nikoli dedka mraza ni blo..za miklavža si damo neke malenkosti-čokolada al pa kaj... božiček pa malo več prinese, :D ampak tud ne nekaj ful
Uporabniški avatar
Angel`
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Ljubljana-centr

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel` » 21. Nov. 2006 19:42

shiry napisal/-a:
girl007 napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:

Pri nas je enako.

Pri nas tudi.

Pri nas tudi :D

pr ns tut sam da namest dedka Mraza praznujemo Božička :xmas: !!!!
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 22. Nov. 2006 8:44

pr nas smo tut na dedka mraza naravnani... :D darila si zimenjamo u familji, pa med prjatli kar nanese ogromn enh daril pa celo premozenje :oops: :lol:
drugac pa zadnja leta tut duma dost sami delamo, da cenej skos pridemo pa se zdi se mi da so taka izvirna darila dost bl lustna kt pa kuplena
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 22. Nov. 2006 9:52

tiana1 napisal/-a:pri nas je pa tko ane sestrca ma rojstn dan na miklavža tko da od tastarih dobi samo eno darilo js ji pa ponavad zmer ful kupm in to zmer dva, ker js mam pa pol r.d. na božični večer tko da že celo življenje dobivam samo eno darilo za vse skp al pa sploh ne in se ful potrudm da moja tamala tega ne doživi. najbol je pa tud k večji del familije in frendov pozab na moj rojstn dan ker so vsi obsedeni zarad božiča tko da ja prazniki so ZAKON

Ooo, a res... Jaz imam tudi malce pred božičem rojstni dan (pa še god zraven), ampak se je moja mama vedno trudila, da je bilo vse čisto ločeno... Tako da vedno za vsak praznik posebej dobim cele kupe krasnih daril (ne bi bilo treba), ki si jih zadnja leta kar sama izberem oz. vsaj nakažem :D ... Tako vsaj res dobim tisto, kar potrebujem; v nasprotnem primeru bi se mi res zdelo škoda denarja & truda, ki bi šla v prazno... Joj, pa še tako lepo je potem vse zavito, vedno v nekem izbranem stilu (ga tudi sama ponavadi predlagam :biggthumpup: ... Heh, z mami pač lepo sodelujeva :wink: ), da se vse ujema...

Lani sem celo mizo rojstnodnevnih daril pustila za okras kar pol leta (čisto zares, hehe), pa božično okrasje tudi :alien: ... Vse je bilo takih barv kot moje stanovanje... In potem sem še sredi vročega poletja odpirala kakšna darilca & podoživljala vzdušje... Aja, par stvari pa še vedno čaka, da se jim posvetim :oops: ...

Sama pa za praznike obdarujem le najbližje, in sicer ponavadi kar sama ustvarjam... Itak so največ vredne tiste stvari, ki jih ni mogoče kupiti z denarjem :wink: ...

No, me je pa letos praznično vzdušje nekoliko zapustilo in bom praznike po mojem bolj kot ne ignorirala :? ...
Zadnjič spremenil cukr8, dne 05. Jan. 2007 1:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 22. Nov. 2006 11:26

Mi se doma obdarujemo za Miklavža in Božička...

Pa še to bom letod obdarovala samo staro mamo in mamico pa malega nečaka in najboljšo frendica pa njeno mamico in enega frenda oz. dva še zraven...

Treba šparat...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Nov. 2006 11:43

heeh, sm mislna da boš sam dva napisala :D

jst jih mam pa kr nekej...Najprej seveda PIKI, za kterga namenim največje darilce oziroma najbolj iz srca :) potem pa še njegova starša, pa njegov brat+njegova prikolica ( :D ), pa še moja ati pa mami doma...tko, da ja...spet bodo šli dinarčki...ampak ne tolk, ker mam že najdeno za malo denarja in ful lepo, pa še uporabno, za vsakega :)
sam men teli prazniki čist nč ne dišijo :? poleg tega, da mata obadva mojedva + jegov fotr v decembru rojstne dnee, morm še darila za miklavže, dedke mraze, božičke kupovat, pa še najina obletnica je na božič, potem mam pa še jst rojsnti dan :x groooza :twisted: ke naj dobim tooolk denarja :cry:
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 22. Nov. 2006 12:06

Kriza je ja...jst mam pol rojstni dan januarja in do februarja sem suha k popr...ampak sem se odločila da bom žez leto in mela 30.000sit pršparanih za tele praznike...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 22. Nov. 2006 13:17

kr ljubljanska ker je ne maram :D
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 22. Nov. 2006 15:47

Sam moje denarcke pust pr miru, k morm tut js darila kupt :wink:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 22. Nov. 2006 21:18

Bageera napisal/-a:
Pr nas tudi. :P Mi Božička sploh ne maramo. Oči mu reče Koka Kola Krismas Kričr :D Pa še Dedek mraz je velik lepši, moderen in fit s svojim plaščkom kot pa tardeča bunka :D

Božiček in dedek Mraz

(nisem nikjer našla teksta, prepisovat se mi ga pa ne da. Kliknite na ta komad ... :wink: )
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 22. Nov. 2006 21:59

A ni cela ... no, če se mi bo dalo, bom jutri napisala cel tekst, zdaj se mi ne da po cd v avto. Meni je ful smešno ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 22. Nov. 2006 22:38

Jst bom pa kupla ... najbrž nič? Ne vem, za to letanje po trgovinah se mi zdi škoda časa in vsega ... Folk totalno podivja, šoping centri so skoz nabiti do fula, namest da bi december (ki je meni osebno eden izmed najljubših mesecev, btw :hearts:) in sploh predpraznični čas preživeli s prijatelji, družino.
Mogoče bom dala komu kakšno simbolično (!) malenkost, recimo kkšne mini svečke, prjatlci bom kupla en vžigalnik, ker je skoz brez, da bi pa zapravla recimo 10 000, 20 000 ali celo 50 000 za darila?!? :eek: Materialne dobrine in zamerikanizirana družba niso ravno stvari, ki bi jih cenila. Smatram druge stvari za bolj pomembne, kot pa kupovanje daril.

Bom pa, tko da izkažem pozornost in ker vem, da nekaterim, meni zelo ljubim ljudem, ta čas obdarovanja veliko pomeni, peljala prijatelje ne vem še, mogoče na čajčka al pa kaj podobnega ... Z moje strani bo to to. :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 23. Nov. 2006 13:14

smotkA dobr si tole povedala, pr men bo isto :D s tem da lubi bo pa dobu nekaj pozornosti več :)
Za dežjem vedno posije sonce!!

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov