Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
kr kle nadaljujem iz ene na novo odprte teme.
no u glavnm pr nas doma za nov let pa to ne kupujemo daril, k smo bl tradicionalni in je pri nas za to namenjen miklavž. za nov let in božič kupovanje daril pa je ameriška fora.
je pa pri nas problem to, k so vsi novoletni okraski tolk lepi in mormo zmer neki kupt, pa čeprov mamo tega že ful, tko da pri nas edin pr tem dost zapravmo
no u glavnm pr nas doma za nov let pa to ne kupujemo daril, k smo bl tradicionalni in je pri nas za to namenjen miklavž. za nov let in božič kupovanje daril pa je ameriška fora.
je pa pri nas problem to, k so vsi novoletni okraski tolk lepi in mormo zmer neki kupt, pa čeprov mamo tega že ful, tko da pri nas edin pr tem dost zapravmo
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Se strinjam wannabe..za miklavža nej bi se dobil tko sladkarije, kšn suh sadje pa take stavri.
Itak je pa pri vseh družinah različno, kolkr se pač zmenjo, mi gre pa na živce to k folk za vse tri "može" preveč kupuje, ful preveč igrač majo otroc, ful ful preveč keša zapravjo..ni pa več unga čara..
Itak je pa pri vseh družinah različno, kolkr se pač zmenjo, mi gre pa na živce to k folk za vse tri "može" preveč kupuje, ful preveč igrač majo otroc, ful ful preveč keša zapravjo..ni pa več unga čara..
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
¤MajC¤ napisal/-a:jaz še pojma nimam kaj bom kupla, sicer mam jaz zraven še 5 rd ljudi, ki so mi res blizu, plus najina obletnica, tako da je poskrbljeno da bom brez dnarja
evo, sm na istem....
14 ma moja mami rojstni dan, 22 ma moj fotr, 23 ma njegov fotr, 25 mava midva obletnico, božič, novo leto, miklavž....matr jst bom bankrotirala decembra
da je sreča popolna, mam pa še jst rojstni dan 3 januarja, tko da nebo nič ostalo
drgač pa miklavž je tud pri nas bolj malenkosten...sladkarije al pa kšno malenkost izmenjamo ostalo je pa bolj konkretno
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Haloooo! A se je vsem čist zmešal?? Jst sm šele novemmbersko plačo dobila. Kje je šele decemberska, s katero bom kupvala ta darila... Dejte se mal umirit. Še Ljubljana ni okrancana, pa že s tem zmer prehtevajo!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
*purple bitch* napisal/-a:božič že povsod prodajajo
ne govor Ne, sej tist zgoraj je blo bolj v hecu, ampak men je res to totalna bedarija, sred novembra neki okol božiča in daril planirat
Sej še to ne vem, kolk plače bo naslednji mesec, če bo kej božičnce dal šefe... In kje naj pol tuhtam na darila
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
Tud pr nas miklavž prnese sladkarije. Za Božič me je pa že kr strah kok dnarja bo šlo. Nič še ne razmišljam kaj bom komu kupla,vem samo da imam dolg spisek,kermu morm sploh kej kupit,in da bo v mojo denarnico ena fejst lačna miška pršla.
Sam je pa lep občutek,ko nekoga razveseliš,pa naj bo to neka malenkost. Božič je moj najljubši praznik.
Sam je pa lep občutek,ko nekoga razveseliš,pa naj bo to neka malenkost. Božič je moj najljubši praznik.
- Sae
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
k sm bla mala, smo meli v bistvu samo miklavža, da je prinesel darila. in morm rečt, da mi je blo to super. dobil smo pa mandarine pa piškotke in sm res cenila ta praznik. se še zj spomnem, k sm iskala mandarine pa tko naprej
sam je glupo k enkrat prideš v šolo pa vidš, ka vse drugi dobijo in na katere praznike in poj tega kar dobiš ne ceniš več tolk. no, sam mam na miklavža še zj lepe spomine pa mislm, da je to boljše kot pa večja darila. ker pri darilih je poj problem, k se otroc sam daril veselijo, ne pa tega, da so lahk takrat s celo družino.
drgač smo pa zj 2 leti mel običaj, da mamo tud božička in to tak, da vsak vsakemu darilo kupimo. poj pa še sestrin rd dva dni prej, pa sm mela prazno denarnico. mislm, da bomo letos to ukinil:)))
sam je glupo k enkrat prideš v šolo pa vidš, ka vse drugi dobijo in na katere praznike in poj tega kar dobiš ne ceniš več tolk. no, sam mam na miklavža še zj lepe spomine pa mislm, da je to boljše kot pa večja darila. ker pri darilih je poj problem, k se otroc sam daril veselijo, ne pa tega, da so lahk takrat s celo družino.
drgač smo pa zj 2 leti mel običaj, da mamo tud božička in to tak, da vsak vsakemu darilo kupimo. poj pa še sestrin rd dva dni prej, pa sm mela prazno denarnico. mislm, da bomo letos to ukinil:)))
"A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort" - Herm Albrite
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Včaraj so že lučke postavljal pri McDonald'su na Čopovi.
Nekaterim Miklavž prinese tolk, kot men Dedek Mraz! Jst za Miklavža dobim kakšne sladkarije ali pa spodnje perilo, nogavičke, od Božička oz. Dedka Mraza pa potem dobim večje darilo.
Nekaterim Miklavž prinese tolk, kot men Dedek Mraz! Jst za Miklavža dobim kakšne sladkarije ali pa spodnje perilo, nogavičke, od Božička oz. Dedka Mraza pa potem dobim večje darilo.
Let the good times roll.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov