Novoletna darila / Xmas presents [Združeno]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Jaz še moram neke malenkosti kupit, drgač pa:
mami: malo zlato toaletno torbico not pa bon za kozmetičarko
ati: pižamo
brat: bon za Hervis
fant: igrico za playstation pa eno dobro majčko iz s oliver
nečakinji: polno malenkosti, igrače, sladkarije
jaz si bom pa umetne nohte privoščila
mami: malo zlato toaletno torbico not pa bon za kozmetičarko
ati: pižamo
brat: bon za Hervis
fant: igrico za playstation pa eno dobro majčko iz s oliver
nečakinji: polno malenkosti, igrače, sladkarije
jaz si bom pa umetne nohte privoščila
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jst mam pa težavo, ker sem brez zamisli za darila. In sicer nameravam za novo leto obdarit družbo s katero bom za nov let. Ns bo pa ene 5 parčkou in zej kaj kupt al narest ... čist eno mejhno malenkost, mjbe za punce pa fante kej drugač. Ma kdo kakšno fajn idejo?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
- *Belinda*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 11. 2005
Jaz sem pa sestrci kupla en ful lep izvezen šal in eno lepo spodnjo majčko, fantu zelo toplo odejo (je zmrzljiv:)) in Blue jeans parfum, za mami maser podplatov (una mini kad z vodno masažo), prjateljcam bom potalala dišeče svečke in Milke (vsaki njen naj okus), naj. prjatlci bon za masažo obraza in ramen, naj. frendu cd od Anastacie (nor je nanjo), cimram pa vsaki po eno šalčko za čaj.
Vsakmu torej nekaj, kar vem, da rabi in mu/bo všeč. Bo pa vse bolj special zavito, pa to (tu si dajem duška).
Aja, zase pa eno belo srajčko iz Mia butika.
Vsakmu torej nekaj, kar vem, da rabi in mu/bo všeč. Bo pa vse bolj special zavito, pa to (tu si dajem duška).
Aja, zase pa eno belo srajčko iz Mia butika.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
No, jst sem nekaj nakupila že prejšnji teden (parfumček in vikend paket za dva za mojega lubija in zame , dišeče svečke, uhančke, šale in rokavičke za prijateljice, za starše bon za masažo celega telesa, za sestrco in njenega bodočega moža pa razvajanje v enih topličkah takoj po poroki....)... No, nekaj malenkosti moram še kupit za tasta in taščo, babico in sodelavce.... Hm, verjetno jutri, ker danes ne bo časa...
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
Jz sm nabavla že vse, za sestrco parfumčk -> Valentinota , za mami ummm, no, to še nism , za očija ummm, še nism ne, to bomo neki skup, smo se že zmenile , za lubija pa no, škatlo legokock pa eno spodnjo majčko pa konc hude štunkfe
aaaaaa, ampak sm se spomnla da za taščo pa tasta še nimam... amm, no, kakšno malenkost al pa kej za, ja... hm, kakšen predlog? hvala že vnaprej vsem vam! ***
aaaaaa, ampak sm se spomnla da za taščo pa tasta še nimam... amm, no, kakšno malenkost al pa kej za, ja... hm, kakšen predlog? hvala že vnaprej vsem vam! ***
....non sholae sed vitae discimus....
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
-=beiba=- napisal/-a:Jz sm nabavla že vse, za sestrco parfumčk -> Valentinota , za mami ummm, no, to še nism , za očija ummm, še nism ne, to bomo neki skup, smo se že zmenile , za lubija pa no, škatlo legokock pa eno spodnjo majčko pa konc hude štunkfe
Kje pa si dobila smufke? Jst bi mu tud to kupila sam ne vem kje bi mel ksne luskane za tipe?
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest se sploh še nisem odpravla po nakupih ... sicer si jih pa itak ne damo za božič, ker ga ne praznujemo ampak poj za novo leto. Mam pa v planu za mami + tamalga, pa za moji dve best frendici kako malenkost
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Mene pa večji del shoppinga čaka danes, ampak že točno vem, kaj moram poiskati, tako da ne bo problemov. Zvečer pa bom sprostila še malo moje umetniške žilice in jih poskušala čimlepše oviti. Dobrodošle so vaše izvirne ideje.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst mam tut že vse ... hvala bogu, ker dans bo gužva za popi**** , sam sm pa res čist broke ... zdej pa res do razprodaj nč več ... ne smem niti tolarja zapravt ... (kok mi to ne bo ratal )
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
@ - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 11. 2004
Mene še čakajo danes zadnji nakupi... Že cel teden odlašam in k se enkrat že spravm vidm kej tazga k bi jst mela in pol spet sebe obdarujem, pa zmanjka dnarčka za ostale, pa ne da se mi več gužvat.... Eh ja, ampak dons morm it še par stvari kupit...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov