Nočno življenje v Mariboru
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
tentation` napisal/-a:mja, sam studio ma full dostikrat +21
Ma jaz sem not prišla tud ko sem še bla 17, zdaj pa tud ni problemov, čeprav naj bi včasih blo 21+, je pa res, da nisem dosti tam tako, da včasih mogoče res zakomplicirajo .. drugače pa se malo tam z varnostnikom pogovoriš pa je.. te spustijo Je pa res, da ni pa tolko mladine (tam celo pod 16) not kot je naprimer v kmš-ju al pa bog ne daj v planetu, ki je itak podn od podna za moje pojme
Kaj pa ta 'novi' rokaj na lentu.. pač stari kaj. Je že bil kdo.. ? Bi blo naj malo bolj rock scena
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Od zadnjega posta je minilo več kot leto dni, tako da lahko obnovimo vse skupaj. Kam hodite kaj ven žurat?
Men osebno se zdi, da se stanje iz leta v leto slabša. +/- mi je sicer super glede glasbe, ampak so odbijajoče cene pijač & folk, ki misli, da je boga za jajce primo. Super mi je tud v Fuegotu, kjer ni človeka, ki nebi plesal na polno (smešni so mi ljudje, ki mislijo, da prestapljanje iz ene noge na drugo predstavlja ples).
Za kak drink pred dejanskim žuranjem pa velikokrat zaidemo v Cantante v centru mesta, ki je že naša stalna točka. Pa še ti latino & reggeaton ritmi te spravijo v ravno pravo razpoloženje.
Men osebno se zdi, da se stanje iz leta v leto slabša. +/- mi je sicer super glede glasbe, ampak so odbijajoče cene pijač & folk, ki misli, da je boga za jajce primo. Super mi je tud v Fuegotu, kjer ni človeka, ki nebi plesal na polno (smešni so mi ljudje, ki mislijo, da prestapljanje iz ene noge na drugo predstavlja ples).
Za kak drink pred dejanskim žuranjem pa velikokrat zaidemo v Cantante v centru mesta, ki je že naša stalna točka. Pa še ti latino & reggeaton ritmi te spravijo v ravno pravo razpoloženje.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov