Nočno življenje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Veron|ka napisal/-a:jst pa večinoma hodim večinoma v SubSuba, pol InBox seveda, 4ka .. kle se pa seznam zaključi.. učasih so me še spravli v KMŠ, ampak tam mi ni fajn plac, muzka itak sama komerciala pa še folk usi uliti ko kantebi rada pa zdej enkrat šla pogledat u TOPa, sam pravjo da je dost fancy scena.. ampak že zarad muzkice
Aneda.

Kar se pa tiče takozvanih fensi placev v Lj ... Saj meni tudi ne gre za to, da na ogled postavim svojo malenkost, ampak mogoče pa nam enim ni najbolj kul rog, metelkova ipd. plejsi za žurat (zaradi muske).

Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 19. Jan. 2012 11:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
a mi lahka kdo pove kaj sploh vrtijo za muske v 4ki, subsubu, na metelkovi pa v rogu? kr poslušam ful mixano musko... recimo mal starga rocka, indie rock, tud house, kšn pop (komercjala sam ne use), electro, sam ne uno tuc tuc lih.
kam nej se torej dam? pa mal mi je problem, kr moji kolegi skos ampak res skos grejo sam v ta pof* kmš k tud men ne diši niti mal in pol grem pač tja kaj pa nej druzga
ena kolegica bi kr skos v topa hodla tja ne morm, kr še nism 21 pa tud vez nimam^^ tadrugi dve pa sta bl za sedet po parkcu pa pit pijačo kupljeno u merkatorju
ful različni interesi ja....

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
na metelkovi maš svašta, ker je ene 5 različnih klubov, kjer je vsakič kej drugega. kake komerciale ne pričakuj razen ob redkih priložnostih.
http://www.metelkovamesto.org/
v 4ki je bolj ali manj samo elektronika v svoji miljonineni podobi, med tednom se najde tudi kaj bolj eksotičnega. komerciala se vrti samo ob roza nedeljah (pa še to je precej odvisno ot teme večera in dj-a)
ampak tudi z tuc-tucem ne šparajo (kaj pa je s tuc-tuc narobe?)
http://www.klubk4.org/program_tekoci.shtm
v rogu je zadeva precej alternativna in marsikomu zaradi tega nevšečna. ponavadi majo kake hude JAm sessione, ko lahko pričakuješ marsikaj.
http://tovarna.org/event
sub sub je prav takp precej elektronsko naravnan, ampak znajo presenetiti tudi s čim drugim in kakim koncertom.
drugače se pa nahaja zraven hale tivoli.
http://subsub.si/
http://www.metelkovamesto.org/
v 4ki je bolj ali manj samo elektronika v svoji miljonineni podobi, med tednom se najde tudi kaj bolj eksotičnega. komerciala se vrti samo ob roza nedeljah (pa še to je precej odvisno ot teme večera in dj-a)
ampak tudi z tuc-tucem ne šparajo (kaj pa je s tuc-tuc narobe?)
http://www.klubk4.org/program_tekoci.shtm
v rogu je zadeva precej alternativna in marsikomu zaradi tega nevšečna. ponavadi majo kake hude JAm sessione, ko lahko pričakuješ marsikaj.
http://tovarna.org/event
sub sub je prav takp precej elektronsko naravnan, ampak znajo presenetiti tudi s čim drugim in kakim koncertom.
drugače se pa nahaja zraven hale tivoli.
http://subsub.si/
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
nč ni s tuc tuc narobe, sam men ni ušeč that`s all. 

- Miss Evie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2009
Ne da se mi vsega nazaj brat. Kje vrtijo house pa to ,,in'' glasbo (iz MTV - pač to kar je zdaj na lestvicah)?
Na strani od InBoxa sem gledala dogodke za ta mesec... kaj to je vse kaj imajo ali je tam nonstop žur, samo da ni na spletni strani objavljeno? In tam je vedno vstopinina?
Na strani od InBoxa sem gledala dogodke za ta mesec... kaj to je vse kaj imajo ali je tam nonstop žur, samo da ni na spletni strani objavljeno? In tam je vedno vstopinina?
...Life’s a game but it’s not fair
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
I break the rules so I don’t care
So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain...
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
Miss Evie, to boš pomoje bolj v Ultri našla, sam se najde tud kak r'n'b in druge zvrsti, tako da moraš na njihovo spletno stran pogledat.. ali pa TOP baje
drugače neke take house music večere vem, da je Bachus mel ponavadi ob četrtkih.. drugače pa so tudi v KMŠju ob četrtkih house nights tam pa res komercialn house rolajo
drugače pa med tednom ma InBox malokrat kaj, to res zelo redko.. bolj petki in sobote!
Rog mi pa ni fajn zarad plejsa.. ker je vroče not ponavadi za pop*zdit pa še nazadnje k sm bla so se neki psi not sprehajali
pa sm daleč od tega, da sem za fancy sceno, ampak kr norim kadar je kje prevroče, ker pridem vn kot ovca
kaj pa tam pod Kolosejem, ko je nek klub.. je bla že kera tam in kako je?

Rog mi pa ni fajn zarad plejsa.. ker je vroče not ponavadi za pop*zdit pa še nazadnje k sm bla so se neki psi not sprehajali

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
- floribunda
- Cosmopsiho
Veron|ka napisal/-a:
Rog mi pa ni fajn zarad plejsa.. ker je vroče not ponavadi za pop*zdit pa še nazadnje k sm bla so se neki psi not sprehajalipa sm daleč od tega, da sem za fancy sceno, ampak kr norim kadar je kje prevroče, ker pridem vn kot ovca
ja če Rog je pa friendly do vseh oblik življenja

vroče pa je kr je pač rog. kjer majo še elektriko na generator

-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:mogoče pa nam enim ni lih kul rog, metelkova ipd. plejsi za žurat zarad muske.
S tem se pa kar strinjam, meni tudi ni za viset na placih kjer vrtijo glasbo, ki mi para ušesa. Ok, do določene mere že potrpim, se prilagajam, ampak nekje je pa potrebno potegnit mejo. (Čeprav je pri meni ravno obratno in mi ta štanc komercijala najeda do daske).
Ampak še bolj kot to, mi je pomemben feeling, vibe, mentaliteta folka, ki sem tam nahaja. In na Metelkovi je men kul ker je vse tak skuliran, vsi so prijazni, jaz nisem mela tam še nobene neprijazne izkušnje, medtem ko me je KMŠ od znotraj videl 2x in to je bilo povsem dovolj, da tja ne grem več. Prenatrpano, pa taka za šestnajstletnike scena se mi zdi tam. (Da o muziki ne izgubljamo besed.... fakin reggaeton

-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Najboljša stvar na Metelkovi so pa še vedno čista stranišča z wc papirjem!!
To tok rada poudarjam, ampak mi je res fascinantno, da še nikol (al se pa vsdaj ne spomnim) nisem naletela na umazan/poscan/posran/pobruhan wc, al pa da ne bi blo papirja
)
Ker je kao to plac za, ne vem, umazance, je pa ubistvu dost bol čisto od raznih 'fensi' klubov

Ker je kao to plac za, ne vem, umazance, je pa ubistvu dost bol čisto od raznih 'fensi' klubov

-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Res je, wc-ji dosti povejo o tem, kakšen folk zahaja tja.
Jaz sem sicer precej odprta za nove žur place, važno mi je samo to, da se tam zbira skuliran folk, ki se nima za 3m nad zemljo (v glavi, se razume), in če je družba prava, potem tudi glede muske potrpim (razen kakšnega metala pa reees ne bi dolgo prenašala). Edino za KMŠ to ne velja, ker me tam ni prepričalo popolnoma nič in zato me tudi ne vidijo več tam. 

Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 19. Jan. 2012 12:14, skupaj popravljeno 1 krat.
- floribunda
- Cosmopsiho
classy napisal/-a:Najboljša stvar na Metelkovi so pa še vedno čista stranišča z wc papirjem!!To tok rada poudarjam, ampak mi je res fascinantno, da še nikol (al se pa vsdaj ne spomnim) nisem naletela na umazan/poscan/posran/pobruhan wc, al pa da ne bi blo papirja
)
ane? meni je to tudi čisto fascinantno. čeprav se mi je že zgodilo, da ni blo papirja, ampak mi je kelner prijazno postregu s parimi rolcami:)
medtem ko sem v mediaparku, fun factoryu doživela take wc-je, da bi bli za na kako uno stran z ogabnimi gnjusnimi slikami.
v 4ki pa itak pol wc-jev sploh ne dela.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
Veron|ka napisal/-a:
jaz sem bla tam 2x ampak je to blo že ene par let nazaj, ko se je plac imenoval D'plejs.. zdaj se drugač (Jupiter?) pa je tak.. nič posebnega, ful je majhno.
mene pa zanima če je katera bla že v Sedmi luknji?

drugač pa glede placov, kjer se vrti house. POVSOD. oz na tistih bolj "obiskanih" fensi krajih no. povsod ga je.. čist preveč

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- HoneyBear
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2009
No sej ma vsak svoj okus, ampak men tud tale KMŠ splooh ne potegne :S Tok smrdi not po švicu pa še po čem.. Preveč folka not, tipi z odločno preveč testosterona, še muska je srednja žalost.
Pa klubi a la Ultra, Bakus itd mi tud ne potegnejo ze samo zarad folka.. Ko tja prides te res usaka skupinica punc u nulo pregleda kako zgledas.. Tipi usi neki ponosni " ko ima jaće " .. Bljah..
Drgač pa še vedno vodi k4 in Metelkova mesto. Zelo sprosceno
Pa klubi a la Ultra, Bakus itd mi tud ne potegnejo ze samo zarad folka.. Ko tja prides te res usaka skupinica punc u nulo pregleda kako zgledas.. Tipi usi neki ponosni " ko ima jaće " .. Bljah..

Drgač pa še vedno vodi k4 in Metelkova mesto. Zelo sprosceno

-
Yammamai - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2009
sej ne vem a mamo temo o hallowen-u in kje? no, bom kr tlele uprašala..
v soboto (ponekod že prej) so v lj v lokalih in diskotekah organizirani hallowen partiji in me zanima če folk dejansko pride našemljen tja in kako to zgleda.. kot za pusta da si karkol, al je tuki poudarek da si v neki "groznega" našemljen?
kr se s kolegico menimo da bi šle pa še nobena ni bla prou na noč čarovnic kje. za pusta smo že ble zuni sam zdej je mal drgač. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov