Nočno življenje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
floribunda, to je čist res. Kdaj sem lahk šla žurat tud z 2000sit (1000 je bila vstopnina), častla sem še pijačo pa mi je lahk še ostalo (sva hodile s frendico same žurat)... Zdaj pa z manj kot 30€ ne grem ven, pa še tako se mi zdi, da imam premal. Sej pol itk mi še ostane, sam je čist čudn občutek, k imaš hmal prazno denarnico - sam 2 bankovca. Drgač pa glede pijače pa to se je podražilo od kar je €, to je res... Sam se mi pa zdi, da vstopnine za partyje so kar padle dol, k kdaj pod 20€ nis hmal dobu dobrega party, zdej ga pa dobiš
Je pa tud res, da ne štekam kako ga eni žurajo 2x na teden, napijejo se ga na mrtvo (kupijo pijačo + še v diskači)...od kje njim denar, če je pa recesija pa se folk pritožuje, da ni keša? Ne vem no, če gledaš tako - 30€ kot nič porabiš na žuru za pijačo, sploh če si u klapi - to je 60€ na teden in 250€ na mesec. In takih ni malo...
Je pa tud res, da ne štekam kako ga eni žurajo 2x na teden, napijejo se ga na mrtvo (kupijo pijačo + še v diskači)...od kje njim denar, če je pa recesija pa se folk pritožuje, da ni keša? Ne vem no, če gledaš tako - 30€ kot nič porabiš na žuru za pijačo, sploh če si u klapi - to je 60€ na teden in 250€ na mesec. In takih ni malo...
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
*purple* napisal/-a:ultra fensi? As pa tud ni neki fensi.v prednovoletnem času sem clo v trenirki in smučarski bundi notr pršla brez problema.pa not tud ni biu sam nek fensi folk.
v ljubljani, fensi lokala ni.prej je biu še kukrtok global, ampak tud ta je na konc mal zašel.
whatever... pač ne morš primerjat asa pa kšnga kmšja al pa emonske kjer je pač mlajši in mn upedenan folk- kar pa ne pomen da v asu ni nepošmekanih ljudi...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
angel_girl meni tudi ni jasno od kje folku tolko keša (in predvsem se sprašujem kko lahko sploh upajod ajat tolko samo za ga žurat)
tud js k sm pršla v LJ, sm bla skozi zunej in mi je šlo na dan tolko denarja (tudi po 30€ in več), da sm nehala nosit s sabo več ku 10€.. sam tudi 10€ na dan (3x na tedn) je too much
sicer js nism (še) občutla te finančne krize, sam vseeno mi ni za metat tko denar sam zto da bom na mrtvo pijana (in zravn še tistih nekaj sivih celic k mi še preostane, zgubila)
tud js k sm pršla v LJ, sm bla skozi zunej in mi je šlo na dan tolko denarja (tudi po 30€ in več), da sm nehala nosit s sabo več ku 10€.. sam tudi 10€ na dan (3x na tedn) je too much
sicer js nism (še) občutla te finančne krize, sam vseeno mi ni za metat tko denar sam zto da bom na mrtvo pijana (in zravn še tistih nekaj sivih celic k mi še preostane, zgubila)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Saj denar se v vsakem primeru zna hitro "zapravit", četudi se ga ne napiješ do kome. Jaz spijem v eni noči ko sem zunaj nekje od 5 do 8 pijač, pa zato še nisem pijana, zapravim pa vseeno veliko. Vedno pa se še najde kdo od kolegov, ki plača par rund (in ne, jaz jih ne vrtim okoli prsta oz. ne rabim "sponzorjev") in tudi kaj prišparam. Aja, pijem pa takšne pijače, da (ene kar hitro "primejo", druge malo manj). Ponavadi pijem campari z đusom, đus-vodke (to bolj poredko zadnje čase), martini sem pa tja ipd. pijače in se kar hitro nabere. To in toliko pijem pač zato, ker mi paše (ponavadi drugi, ki so z mano pijejo čisto nekaj drugega) in se zato ne nameravam odločit za nekaj cenejšega, če so že pri cenah in mi ne bo dobr za pit. Pač kakor komu paše ane... Pa ne s tole recesijo vsepovsod, ker se nekoga bolj finančno dotakne, da jo občuti, drugega manj. Še vedno zaradi recesije ne bomo vsi na slabšem kot smo bili.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Kika napisal/-a:*purple* napisal/-a:ultra fensi? As pa tud ni neki fensi.v prednovoletnem času sem clo v trenirki in smučarski bundi notr pršla brez problema.pa not tud ni biu sam nek fensi folk.
v ljubljani, fensi lokala ni.prej je biu še kukrtok global, ampak tud ta je na konc mal zašel.
whatever... pač ne morš primerjat asa pa kšnga kmšja al pa emonske kjer je pač mlajši in mn upedenan folk- kar pa ne pomen da v asu ni nepošmekanih ljudi...
ne res ne moreš, ampak zame to useeno niso fensi lokali.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
*purple* napisal/-a:Kika napisal/-a:*purple* napisal/-a:ultra fensi? As pa tud ni neki fensi.v prednovoletnem času sem clo v trenirki in smučarski bundi notr pršla brez problema.pa not tud ni biu sam nek fensi folk.
ne res ne moreš, ampak zame to useeno niso fensi lokali.
Ja no, za lj so... Kateri so pa potem po tvojem fensi lokali? Kot da je v lj glede te kategorije lokalov kaj dosti izbire... Hmm.
-
*purple* - Cosmopsiho
ja sej sm rekla da v ljubljani ni fensi lokalou.
zame je fensi lokal, ki ima fensi minimalističen ambient,ki spuča notr samo ibr fensi ljudi in dela med tem selekcijo,sploh po starosti obiskovalcev in dresscode-u,ki je primerno fensi,kjer se folk fensi obnaša....skratka, do zdej v ljubljani še nism srečala tazga nočnega lokala.
as je kao fensi za nekatere in se tud dela fensi,ko mu pred vrati stoji še gruča folka za notr, ko pa nima nobenga spusti pa notr usazga (prej omenjena gorska odprava cele naše skupine) in to zame tud ni fensi.
Tud Global ni biu fensi ampak je biu wonnabe fensi.
bakus pa sploh ne more bit fensi glede na use tiste šestnajstletnike notr.
to so pač navadni obični lokali.Pol maš pa še podne,kot so freanci na balanci, kmš in biuši hombre (pa še kšn verjetn).
zame je fensi lokal, ki ima fensi minimalističen ambient,ki spuča notr samo ibr fensi ljudi in dela med tem selekcijo,sploh po starosti obiskovalcev in dresscode-u,ki je primerno fensi,kjer se folk fensi obnaša....skratka, do zdej v ljubljani še nism srečala tazga nočnega lokala.
as je kao fensi za nekatere in se tud dela fensi,ko mu pred vrati stoji še gruča folka za notr, ko pa nima nobenga spusti pa notr usazga (prej omenjena gorska odprava cele naše skupine) in to zame tud ni fensi.
Tud Global ni biu fensi ampak je biu wonnabe fensi.
bakus pa sploh ne more bit fensi glede na use tiste šestnajstletnike notr.
to so pač navadni obični lokali.Pol maš pa še podne,kot so freanci na balanci, kmš in biuši hombre (pa še kšn verjetn).
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Pa thnx god da jih ni. Da bi zdaj folk na podlagi upoštevanja dresscode-a nosil svoje prazne glave 3m nad oblaki...
No, pač, logična posledica tega, da imaš dostop do nečesa, do česar nekateri nimajo dostopa, je, da se imaš za večvrednega.
No, pač, logična posledica tega, da imaš dostop do nečesa, do česar nekateri nimajo dostopa, je, da se imaš za večvrednega.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
*hox* napisal/-a:Kika napisal/-a:purple je pač zahtevna
Če se to nanaša na to, da je napisala, da v Lj nimamo fensi lokalou, se moram strinjat z njo. Res jih nimamo!
True. Sam glede Globala se ne bi ravno strinjala... Če smo že pri ambientu, je na nek način odstopal od ostalih lokalov, ki bi se naj prištevali med t. i. elito kar se tiče klubov oz. te scene. Zdaj pa je zatišje, ker niti tega več nimamo... O Bachusu pa je sploh škoda izgubljat besede, ker je to en čisto average lokal, poln srednješolcev (večinoma 15-letnikov in vse kar se suče okoli te cifre).
-
*purple* - Cosmopsiho
Tamala_mrha napisal/-a:*hox* napisal/-a:Kika napisal/-a:purple je pač zahtevna
Če se to nanaša na to, da je napisala, da v Lj nimamo fensi lokalou, se moram strinjat z njo. Res jih nimamo!
True. Sam glede Globala se ne bi ravno strinjala... Če smo že pri ambientu, je na nek način odstopal od ostalih lokalov, ki bi se naj prištevali med t. i. elito kar se tiče klubov oz. te scene. Zdaj pa je zatišje, ker niti tega več nimamo... O Bachusu pa je sploh škoda izgubljat besede, ker je to en čisto average lokal, poln srednješolcev (večinoma 15-letnikov in vse kar se suče okoli te cifre).
true
ne nism zahtevna, sam pač fensi lokal je eno, navadn lokal je drugo,beznica pa tretje
drgač pa ja,sej sm tud jst rekla da se je fensi lokalu najbolj približal global,sam global je biu wannabe fensi navzven, ko si pa notr pršu je pela pa čist ena druga pesem.
positive vibration...se čist strinjam.Taki lokali so brezveze.Drugač pa po drugi strani so pa kul, da grejo usi tisti iz treh metrou nad oblaki tja, pa je pol drugje mir.
- iziris
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
js v ljubljani nimam kam it.. nemorem plesat po nečem kar se popa in so povsod razbiti kozarci al pa se folk daje v tistih skrivnih kotičikh na pol dol.. in to ni zgolj kmš ampak tud orto in tud ultra in tud vse pajzli tle okol.. ni mi težko dat 60 evrov za vstopnino (to je bilo največ kar sem dala, sam se šteje kot novo leto plus šampanjec).. če vem, da bom lahko žurla ob dobrih dj-ih in dovolj prostora da se naplešem in diham ob enem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov