Nočno življenje v Ljubljani

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 21. Nov. 2008 17:59

Tamala` napisal/-a:No ja, Orto je večji kot KMŠ - slednji je ravno toliko velik kot tvoja soba, pa spravi zdaj noter ogromno folka, ki niso slišali ne za vodo ne za milo, kaj šele videli od daleč knjigo bontona.

ja ok, orto je v štuk ... ma klet, pa v pritličju čist preveč prostora, zgori je pa isti pajzl k KMŠ ...

hahaha, te ljudje so naša prihodnost, draga moja :D
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 21. Nov. 2008 18:04

bejbika napisal/-a:hahaha, te ljudje so naša prihodnost, draga moja :D

žalostno :/
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a veronika_ » 21. Nov. 2008 19:12

..
Zadnjič spremenil veronika_, dne 16. Sep. 2010 12:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 21. Nov. 2008 19:23

Tamala` napisal/-a:No ja, Orto je večji kot KMŠ - slednji je ravno toliko velik kot tvoja soba, pa spravi zdaj noter ogromno folka, ki niso slišali ne za vodo ne za milo, kaj šele videli od daleč knjigo bontona.

Se strinjam. Letos, ob prvem obisku KMŠ-ja, me je ob mojem preobčutljivem nosku (ki zavoha vsak vonj, žal tudi tisti neprijeten) prešinila samo ena misel: Tolko testosterona pa še ne!

Vsak fant tam misli, da te lahko s svojimi bednimi izjavami osvoji že v prvo, da mu bo punca že takoj dala... Ampak žal, nevem, če so kaj uspešni... ker punca, ki pade na tipa iz KMŠ-ja, mora bit res že obupana...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 21. Nov. 2008 20:55

kmš (poredko; s sošolci oz frendi... ponavadi je to "končna postaja", če ni nikamor drugam za jit... In meni se zdi da če si s svojo družbo, da zna bit čist vred... )

orto

k4 (mi ni preveč všeč...)
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 21. Nov. 2008 22:11

floribunda napisal/-a:
kul je sub. flor ni neki dosti manjši od tistega v 4ki. garderoba je zastojn, drink je sicer mal dražji. majo velik predprostor, poleti je fajn, ker je zunaj 'kadilnica', kjer majo mini foteljčke, mizice, taburejčke.
priporočam :wink:

Bomo sprobal =) Ampak ej vedno k rečemo da gremo v Suba, vedno nakonc pristanemo v štirki. K je bliži pa se nm nikol ne da do tivolija. :) Ja hudo d je zaston garderoba, to je men dostkrat največji problem. Kadilnca v štirki je pa men osebno huda, čeprov stojiš, k je hladno, pa se res u momentu shladiš pa skuliraš, pol greš pa spet not.:)
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 22. Nov. 2008 13:05

Evo jst sm bla dons v Holidays pubu in je blo čist hudo - ful dobra muzka, nobene mularije, mogoče mal gužve ampak če najdeš pravo pozicijo, je čist znosno. Tko da naslednjič grem spet tja.
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 22. Nov. 2008 19:27

Smreka napisal/-a:Evo jst sm bla dons v Holidays pubu in je blo čist hudo - ful dobra muzka, nobene mularije, mogoče mal gužve ampak če najdeš pravo pozicijo, je čist znosno. Tko da naslednjič grem spet tja.

waaaa, a to še dela???
mi smo tja hodili tko ene 6,7 let nazaj ... najs plejs, starejši folk (no, takrat so se mi zdel vsi ful stari, ker sem bila pač najstnica ;) )
dobra izbira Smreka ;)
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 22. Nov. 2008 19:42

bejbika napisal/-a:
Smreka napisal/-a:Evo jst sm bla dons v Holidays pubu in je blo čist hudo - ful dobra muzka, nobene mularije, mogoče mal gužve ampak če najdeš pravo pozicijo, je čist znosno. Tko da naslednjič grem spet tja.

waaaa, a to še dela???
mi smo tja hodili tko ene 6,7 let nazaj ... najs plejs, starejši folk (no, takrat so se mi zdel vsi ful stari, ker sem bila pač najstnica ;) )
dobra izbira Smreka ;)

Ma je ej, jaz sem bla tudi nazadnje fuuul let nazaj in včeraj mi je kapnilo, da bi šla lahko tja za foro pogledat, kaj je.
Pejd zraven naslednjič a ne :) Sej obljubim da bom najavila kakšen dan ali dva prej :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Nov. 2008 16:05

K-štirka pa Fun Factory :bia:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 24. Nov. 2008 10:57

Smreka napisal/-a:Ma je ej, jaz sem bla tudi nazadnje fuuul let nazaj in včeraj mi je kapnilo, da bi šla lahko tja za foro pogledat, kaj je.
Pejd zraven naslednjič a ne :) Sej obljubim da bom najavila kakšen dan ali dva prej :)

no, te držim za besedo ...

Tamala_mrha - sej Fun factoryja ni več ... Inbox mogoče? :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Nov. 2008 11:07

Ne vem, ker sem bila samo parkrat tam. Čisto možno da trenutni Inbox. :wink: :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 24. Nov. 2008 13:21

ja čez KMŠ majo vsi ful za povedat, sam je res vedno natlačeno (dosti krat niti ne spuščajo več folka notr)..
dokelr hodim tja rajš nbom kritizirala.. bi pa lahko manj smrdelo ja, s tem se pa strinjam, ma itak za to ni kriv KMŠ :D
in ja, nadležni tipi.. ne bi niti komentirala tega

hodim še v companeros sam mi teži k udari v mene tista savna in ne morem zdržat notr več ku 15min..

v emonski klei sm bla sam 1x in se mi ni zdelo neč posebnega..

drugam nism še šla, k mi finančno ne bi zneslo (3 in več € za bachus in take kraje mi ni za dajat)..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Nov. 2008 14:35

eh...včasih se splača dat 10€, če veš da bo dobra muzika.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 24. Nov. 2008 14:56

[vanessa] napisal/-a:drugam nism še šla, k mi finančno ne bi zneslo (3 in več € za bachus in take kraje mi ni za dajat)..

Pol najboljš, da se vpišeš na kak tak faks, da ne boš mela cajta mislit na žuranje.....boš zagotovljeno pršparala keš... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov