rachka_ napisal/-a:evva, nihče me ni nahecal, sem vidla v partynapovednikih dogodke line-upe v prihodnosti, pa še en bivši je že 2x rolal tam, zato me je zanimalo

kje pa je ta 12ka? prvič slišim?
Jah no, men se je zdel, da te je nekdo nahecal, ker Sedma luknja je dobesedno luknja

, sem tam skor vsak dan pozimi (samo zato, ker se lahko kadi not!) in si reeeees ne predstavljam, da bi ble tm not kšne žurke, mislm sej niti prostora ni za to, to je lokal, ne klub al pa pub

. A pa si šla pol pogledat? Kr me res zanima, če je sploh blo kej folka. Drgač pa ja, 12-ka je balkan scena, to ni za vsazga

. Men pač sede

. Drgač pa Seyfullah morm rečt, da se ne strinjam lih s tabo, js sm v 12-ki dost super ljudi spoznala, pa čist normalno so pršli do mene, logično je pa itak, da se najde kšn debil k ti kr neki teži, teh maš povsod, sam tiste js po hitrem postopku skenslam, ampak nisem mela kej preveč problemov z nekimi debili tm, več kretenov sm srečala npr. v KMŠ-ju, ko so me enkrat sošolci nagovoril, da gremo tja--> enkrat in nikol več!!! Glede žensk v TOP-u pa, heheh jah, res je tko, sam js se s tem sploh ne obremenjujem, ker se tud sama zmer zrihtam u nulo za ven, tko da loh sam gledajo, pa govorijo kar čjo, js grem vn žurat, ne opravljat, zrihtam se pa zarad sebe, da se js dobr počutm, za druge me prov boli. Bachus je bil neki časa tud kul, ampak zadnje čase je čist prazno not, ne vem kaj je to. Oz2 (pod Kolosejem) je ful simpatičen plejs za žurat, čeprav je majhen, ampak so saaaamiii froci res. A je biu kdo v tem novem Million club-u v Kranju?