Nočno življenje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 175 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
v-e-s-n-a napisal/-a:NOVO:
Pred kratkim sem prebrala, da se je v Ljubljani odprl en nov lokal oz. diskoteka ali whatever. Na Kongresnem trgu....torej predvidevam da na lokaciji Bachusa.
Je kdo že bil? Kako je?
Japs, jaz, včeraj/danes, EF je imel spoznavni žur. (:
Imenuje se Mr. Jones, bilo je kar solidno. Bila sem enkrat v Bachusu (po maturantskem plesu) in sedaj prvič v Jonesu in moram reči, da mi je bilo tokrat dosti bolj všeč.
Cene ne vem kakšne so, ker so bile pijače itak v akciji. Sta bila pa včeraj odprta 2 bara in 2 floora. (:
-
Piiikica69 - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2011
- Kraj: Bovec
sama sem ravno zaključila študij ( in s tem tudi nočno življenje) po Ljubljani. Meni osebno je bilo dokaj razgibano, se pa ne bi branila še kakšnega novega diskača 

- spelaz1
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2011
Diego Menendes - GLASBENO FILMSKI nastop z vizualizacijo
Začetek: 31 Okt 2011 - 23:00
Prostor: koncertna dvorana
Tovarna Rog, Trubarjeva 72
Prost vstop
Diego Menendes vsestranski umetniški neodvisni "underground" filmski in glasbeni ustvarjalec je slovenski spletni fenomen.
Če bi radi videli, kje je meja med resničnostjo, lažjo, meja med domišljijo in meja med manipulacijo, pridite ko bo noč čarovnic 31.10 na Menendes Brother(s) ob 23.00.
Začetek: 31 Okt 2011 - 23:00
Prostor: koncertna dvorana
Tovarna Rog, Trubarjeva 72
Prost vstop
Diego Menendes vsestranski umetniški neodvisni "underground" filmski in glasbeni ustvarjalec je slovenski spletni fenomen.
Če bi radi videli, kje je meja med resničnostjo, lažjo, meja med domišljijo in meja med manipulacijo, pridite ko bo noč čarovnic 31.10 na Menendes Brother(s) ob 23.00.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ob sredah bojo zdej študentski dnevi v Cafe Open (Hrenova 19 na Prulah). To sredo žurka, naslednje pa raznorazne akcije kavic, sokov in sendvičev; okrogle mize, koncerti...
(a se to šteje zdej pod reklamo glede na to, da delam tam, al samo prijazen nasvet kam iti v Lj?
)
(a se to šteje zdej pod reklamo glede na to, da delam tam, al samo prijazen nasvet kam iti v Lj?

"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kaaj, why??? Kje bojo pa koncerti zdaj? Niso vsi glih primerni za kino šiška 

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
no no no.. kaksno folk dela
zaprli jo bodo res ampak kaj to pomeni? iskreno dvomim, da bodo zrusili zgradbo, se manj pa mislim, da bodo not naredli bowlingcenter.
verjetno se bo menjal samo lastnik... pomoje se bo hitro nasel kak navdusenec in izkoristil plac ter dober sloves

verjetno se bo menjal samo lastnik... pomoje se bo hitro nasel kak navdusenec in izkoristil plac ter dober sloves

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Džeki napisal/-a:V LJ mi je všeč:
Cvetličarna
Kino Šiška
Žmauc
Maček
Pr zelenem zajcu
Metelkova
Orto
pol smo se pa ziher že kje srečali. KŠ, ZZ in metelkova so stalne destinacije.
Prvi neprebran prispevek • 175 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov