Nočno življenje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Hjao, zdaj si me spomnila ja... meni gre to takooo na živce, ko, kamorkoli stopiš, naletiš na nekaj lepljivega (ali od pijače ali čigumi ) in se ti tisto sranje na čevlje prime. Zato me nekateri lokali več ne vidijo. Ali pa (v kakšnih bolj neciviliziranih lokalih oz. diskačih) ko se vsak kmet zaleti vate in te po možnosti še malo polije s pijačo (tudi treznim se to dogaja, mislim a moški nosijo pete, da bi izgubljali ravnotežje ali kaj?)... Takšne stvari me zelo motijo.
-
Nutella` - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2007
iziris napisal/-a:js v ljubljani nimam kam it.. nemorem plesat po nečem kar se popa in so povsod razbiti kozarci al pa se folk daje v tistih skrivnih kotičikh na pol dol.. in to ni zgolj kmš ampak tud orto in tud ultra in tud vse pajzli tle okol.. ni mi težko dat 60 evrov za vstopnino (to je bilo največ kar sem dala, sam se šteje kot novo leto plus šampanjec).. če vem, da bom lahko žurla ob dobrih dj-ih in dovolj prostora da se naplešem in diham ob enem
Evo se čist strinjam! Jaz v Lj sicer sam študiram, ampak to je cel tedn in valda med tednom se gre največ žurat, doma za vikende pa ne hodim, kr se mi ne da pa tud izbire nimamo neke, poleg tega je težko zbrat staro družbo al vsaj nekoga z domačih krajev, kr so se vsi nekam zgubil. No, kar hočem povedat, je to, da je Lj moj "žur plac" oz. si ga pač nekje poiščemo tud med vikendi ko ostanem, valda, sam ni neke dobre izbire al pa sam jaz še ne vem za kakšne druge variante... Do zdaj smo hodili sam v kmš, kr je pač družba bolj za to, ampak meni razen dokaj dobre muske ni v tem diskaču (?) neč pametnga! Zuni čakaš da prideš not kot žival oz. pač drugorazredni folk, k temu prispeva tud to, da tja zahaja kr nekaj neumnga folka k pol potiska v gužvi, varnostnikom se itak strga takrat, pa tud ni mi lih za gledat lizarjenja al pa še kej več na vsakmu faking vogalu! pa alo no nevem pač taka beznca mi deluje ta kmš neglede na to da tja zahaja ful študentou kar je kul sam večina tam jih je itak mal tako tako pijani u nulo v glavnem.
kakšen top bi rada vidla še od znotrej, sam je baje 21 let starostna meja al neki in verjetno tud skos vstopnina al kako? in verjetno tud dost visoka... kje so pa kakšni kul lokali ala companeros sam mal lepši in manj natrpani? kje in kteri kul diskači so po ljubljani?
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Sj nimaš več kam it,kamorkol sm šla se najdejo une p*čke vse polne sebe k te takoj k stopš nevem v diskač prskenirajo kako zgledaš....Pa vsi uni razbiti kozarci,pa tipi k se dokazujejo kdo je močnejši in lepši in ti težijo in težijo in težijo...Jst osebno sm zgubila sploh željo po žuranju,zarad takih in drugačnih osebkov,nikjer ni več takega žura,da bi se res sprostil in si dal duška...Najboljše žurke so eetaq privat žurke nekje v koči al pa pri komu doma,k je folk tam k jih poznaš in so normalni!
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
4ka, metelkova, rog in sub sub so še vedno the best places to be. pa tudi edino kar hodim, ker vse ostale kičarije ne prenašam.
v prenovljenem kinu šiška se baje marsikaj dogaja, čeprav meni še ni ratalo prit do tam.
v prenovljenem kinu šiška se baje marsikaj dogaja, čeprav meni še ni ratalo prit do tam.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
v Lj me je deležna občasno, pa še to zadnje čase vse bolj poredko, Metelkova. Al pa VPK Mediapark, če je kak dober koncert (ki vključuje družabno popivanje na parkplacu). Men so placi v Lj za kao žurat res poden od podna, kakšen ščiš a la KMŠ al pa Bakus se lahka tud kr pogrezne.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
punkie_ napisal/-a:me hodimo v ultro, ker je vstopnina za ženske zastonj, je kr dobr zrihtana, klimatizirana, folk dokaj normalen
Jap, Ultra je kr kul.
- floribunda
- Cosmopsiho
Tearjerker napisal/-a:v Lj me je deležna občasno, pa še to zadnje čase vse bolj poredko, Metelkova. Al pa VPK Mediapark, če je kak dober koncert (ki vključuje družabno popivanje na parkplacu). Men so placi v Lj za kao žurat res poden od podna, kakšen ščiš a la KMŠ al pa Bakus se lahka tud kr pogrezne.
v rogu je tudi kul. folk je totalno najboljs skuliran, pa dosti enih različnih stvari se dogaja. vsak dan je neki.
samo ni pa primeren za kake češpljice v petkah. pa tudi bele cote po mojem niso za v roga.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
floribunda napisal/-a:samo ni pa primeren za kake češpljice v petkah. pa tudi bele cote po mojem niso za v roga.
O lih za mene potlej
Aja, pozabla sem še omenit da tu in tam me pot zanese tudi v Fabrko, če sem že lih kje v tistem predelu Lj.
- floribunda
- Cosmopsiho
hehe. js mam vse ljubljanske 'kure free' place naštudirane
se ne počutim fajn v klubih kjer vsi samo čekirajo kdo bo koga. js grem plesat, ne pa svojo malenkost na ogled postavljat.
se ne počutim fajn v klubih kjer vsi samo čekirajo kdo bo koga. js grem plesat, ne pa svojo malenkost na ogled postavljat.
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
jst pa večinoma hodim večinoma v SubSuba, pol InBox seveda, 4ka .. kle se pa seznam zaključi.. učasih so me še spravli v KMŠ, ampak tam mi ni fajn plac, muzka itak sama komerciala pa še folk usi uliti ko kante bi rada pa zdej enkrat šla pogledat u TOPa, sam pravjo da je dost fancy scena.. ampak že zarad muzkice
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
K4 je v centru na Kersnikovi (tam nek je tud ŠOU), SubSub pa sem poguglala pa piše, da je na Celovški...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov