Nočno življenje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
McLarnovc napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:drugam nism še šla, k mi finančno ne bi zneslo (3 in več € za bachus in take kraje mi ni za dajat)..
Pol najboljš, da se vpišeš na kak tak faks, da ne boš mela cajta mislit na žuranje.....boš zagotovljeno pršparala keš...
In kaj je narobe če nekateri ne mislijo (ali pa ne morejo) dat visoke vstopnine za nek plac, kjer lahko da ni nič posebnega in se ima folk lahko nekje za manj € dosti boljše (ali celo zastonj - v študentu ali kje drugje). Tam ti je edina skrb primaknit nekaj € za pijačo, ki jo kupijo skupaj in to je to. Tako da ne vem zakaj ti tukaj vmeš mešaš fax, da pol ne bi mela časa mislit na žuranje. A je kej slabega, če folk hoče kej pršparat (eni pri vstopnini, drugi drugje, tretji nikjer in zadnji se mi smilijo, razen če majo keša res preveč in ga nekam pač vložijo).
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Tamala_mrha napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:drugam nism še šla, k mi finančno ne bi zneslo (3 in več € za bachus in take kraje mi ni za dajat)..
Pol najboljš, da se vpišeš na kak tak faks, da ne boš mela cajta mislit na žuranje.....boš zagotovljeno pršparala keš...
In kaj je narobe če nekateri ne mislijo (ali pa ne morejo) dat visoke vstopnine za nek plac, kjer lahko da ni nič posebnega in se ima folk lahko nekje za manj € dosti boljše (ali celo zastonj - v študentu ali kje drugje). Tam ti je edina skrb primaknit nekaj € za pijačo, ki jo kupijo skupaj in to je to. Tako da ne vem zakaj ti tukaj vmeš mešaš fax, da pol ne bi mela časa mislit na žuranje. A je kej slabega, če folk hoče kej pršparat (eni pri vstopnini, drugi drugje, tretji nikjer in zadnji se mi smilijo, razen če majo keša res preveč in ga nekam pač vložijo).
točno tko.. mi ni za dajat keš za tak kraj kejr vem da mogoče nbi tolko dogajalo ku kje drugje, kjer so vsi moji frendi & znanci (k tudi njim ni za dajat 3€ in več)
sploh pa sm mela (zdej ne več) navado hodit tudi po 3x na tedn vn in več ku 9€ na tedn, torej okoli € na mesec za ga samo žurat je pa malo huda vsota, vsaj za moje pojme
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ja za bakusa tut 50 centov ne dam za vstopnino. Na splošno mi je v ljubljani dokaj bedno žurat. Kkšna škisova tržnica ali pa kaj takega mi še paše, ostalo pa ne. KMŠ sm bila parkrat, pa sem bila skoraj ves čas zunaj na čiku, ker je notri tok smrdelo (negativna stran nekadilskega zakona - namesto dima se voha vse drugo ) , v emonski mi je blo brezveze, par let nazaj sem šla kdaj pa kdaj v funfactorya, tam mi je bilo kar všeč, v bakusu mi je bilo tudi brezveze in zeloo predrago vino
drugače pa ne hodimo v lj, ker nobeden noče biti trezen in vozit
Moram pa iti zdej v kratkem v 4ko na dnb.
drugače pa ne hodimo v lj, ker nobeden noče biti trezen in vozit
Moram pa iti zdej v kratkem v 4ko na dnb.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Po ta novem Cvetličarna Mediapark! Mi je hud plac, lahko se dobr pleše, ker maš dost prostora, pa še fajn folk se tam zadržuje!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
[vanessa] napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:drugam nism še šla, k mi finančno ne bi zneslo (3 in več € za bachus in take kraje mi ni za dajat)..
točno tko.. mi ni za dajat keš za tak kraj kejr vem da mogoče nbi tolko dogajalo ku kje drugje, kjer so vsi moji frendi & znanci (k tudi njim ni za dajat 3€ in več)
sploh pa sm mela (zdej ne več) navado hodit tudi po 3x na tedn vn in več ku 9€ na tedn, torej okoli € na mesec za ga samo žurat je pa malo huda vsota, vsaj za moje pojme
to je čisto odvisno od 'načina' žuranja. js dam raje 10€ za vstopnino, če vem da bo kak hud DJ, kot da bi se zastojn sardinila v KMŠju.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
floribunda napisal/-a:to je čisto odvisno od 'načina' žuranja. js dam raje 10€ za vstopnino, če vem da bo kak hud DJ, kot da bi se zastojn sardinila v KMŠju.
No, saj to je res in se splača kdaj plačat mal več, če vem, da se bom pol dobr mela (ker če je glasba super, se mam tudi jaz super). No, drgač pa KMŠ - not for me.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
floribunda napisal/-a:to je čisto odvisno od 'načina' žuranja. js dam raje 10€ za vstopnino, če vem da bo kak hud DJ, kot da bi se zastojn sardinila v KMŠju.
Meni tudi ni problema dat 10€ za vstopnino, če je kak fajn DJ pa to... Je pa res, da ne pijem hmal nič alkota, ker se mi zdi brezveze in pol za pijačo ne porabim hmal nič. In sploh mi je hard, ko nekateri pravjo, jooj kako je drago to žuranje - LooL mislm kaj imaš od tega, da se ga noro napiješ in se pol drugi dan sploh ne spomniš ali pa tisti dan dela slabo, poleg tega pa zapraviš ogromno denarja? Jst tega res ne razumem. Mislm, kaj res ni folk sposoben trezen žurat? Ker sama sem večinoma na vseh zabavah trezna in pol se mi folk čudi, kako sem lahk trezna in kako sem lahk srečna, da imam mejo pri pijači (če že pijem)... Mislim mene že muska čist potegne notr in mi da energijo (če mi jo primanjkuje), ne rabim nobenih substanc... Sploh pa je hard, ker hodim pač na partyje in sem trezna in pol mi marsikdo pribije - kako si lahk na partyju trezna pa zdržiš tolk? Mislm sej on bi lahk tud zdržal, če bi mu res bla všeč muska in bi bila zanj že dobra muska kot nekakšna "droga"... ne pa da hodi zato, ker hodijo drugi in pravjo, da je pač tisti DJ ql, čeprav lahk njemu ni, sam noče izpast neumno...
In še to je hard - da mi pol na koncu večina lahk niti ne verjame, da sem trezna - ker pač na žuru ne morš bit trezen... mislm
No to je sam moje skromno mnenje - ker te stvari me res razjezijo. Sej nimam nič proti tistim, ki pijejo samo pač...
- floribunda
- Cosmopsiho
ja glih poceni pa tudi ni....10€ za vstopnino in pol not še 3 pive spiješ (če si od polnoči do 6h na žuru, to res ni težko), al pa koka kole...pa je sfrlelo 20€ iz žepa.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Kika napisal/-a:Lilah napisal/-a:kje u lj so pa kaki bolj fensi lokali?
fancy al wannabe?
najbl fancy je verjetno as. pol maš u centru še ultro. zelo normalen folk je pa u cvetličarni
ultra fensi? As pa tud ni neki fensi.v prednovoletnem času sem clo v trenirki in smučarski bundi notr pršla brez problema.pa not tud ni biu sam nek fensi folk.
v ljubljani, fensi lokala ni.prej je biu še kukrtok global, ampak tud ta je na konc mal zašel.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
floribunda, sej ne pravim, da so partyji poceni - ceprav so bolj kot vcasih. Ampak jst hocem ti povedat, da men ni problema dat tolk za vstopnino, ker imam nekaj od zura, se fajn naplesem in sem kot nova pol. Pa tud notr porabim vecinoma sam za kako vodo. Sicr pa ne mislt, da zdj hodm vsak tedn na partyje pa to. Je pa tud res d npr ne kadim, ne shoppingiram velik in nekje je "treba" za svoje veselje porabit €. Jst jih pac raje za en fajn party kot pa neko napivanje in zuranje v barih, kjer mi ne ustreza muska.
Hocem to reci, da vecina, ki jih poznam se ga napije, drug dan so slabi in pol jih je se sram zrd tega kar so delali in pol se izjavijo, da so jih drugi napili
Hocem to reci, da vecina, ki jih poznam se ga napije, drug dan so slabi in pol jih je se sram zrd tega kar so delali in pol se izjavijo, da so jih drugi napili
- floribunda
- Cosmopsiho
sej vem, sej vem...js se samo malček jezim, nad tem, da se je vse podražalo, vključno z žuranjem. včasih sem šla s 3000sit ven, ga zažurala, pa še mi je ostalo, če sem mela 5000sit sem še častila:) danes pa 20€ porabiš še preden si ji zaslužil.
drugače grem pa raje 1krat na mesec ven, na muziko, ki mi je všeč, kot da bi vsak vikend po KMŠju posedala.
če ni muzike zame, raje doma ostanem.
drugače grem pa raje 1krat na mesec ven, na muziko, ki mi je všeč, kot da bi vsak vikend po KMŠju posedala.
če ni muzike zame, raje doma ostanem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov