Nočno življenje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz sem v času mojega bivanja v Lj, kar precej zahajala v Orto bar, Cvetličarno, Mačka, Skeleta (no, to je bolj plac za it na pir, ni nekega dogajanja), za kakšen dober party je bil fajn Inbox oz. bivši Fun Factory, skratka te destinacije v glavnem. Odkar me pa več ni tam, se je pa odprlo kar nekaj novih klubov - Cirkus, Lux klub, pa baje še neka podobna fensi varianta, ki se je zdaj ne spomnim.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Džeki napisal/-a:Ni nujno, da smo se, ker ne živim v LJ, samo občasno prihajam.
ja sej js tudi ne živim na metelkovi, samo občasno prihajam
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Kaj mogoče kdo ve, kaj se v Ljubljani dokaja s Skeletom? Vidim, da so odprli novega namesto Bachusa/Jonesa, a star je še?
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
V LJ me šokira obstoj lokala Franci na balanci. Take kmetavzerije sredi mesta v Mariboru ne vidiš, pri nas je taka scena ( Ribičija ) bogu za hrbtom, morš prav vedet, kam greš. Franci v soboto zvečer..Isuse..tolk enega čudnega folka na kupu videt je umetnost. Si misliš, to mora bit en ful plac, ko je tako duhovito ime..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Džeki napisal/-a:sredi mesta
to pa že ni sredi mesta, ekskjuzemua. vsaj če google resno misli. sicer pa ne vem kaj s epotikate tam okoli, meni v 8ih letih v ljubljani ni ratalo še do tam prit. če grež že všiško greš pač v KŠ in basta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov