Nočno življenje v Ljubljani

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 13. Nov. 2008 14:13

ok na pomoč folk, kje je sub sub in kaka muzka je tam? never been there before :D

kaj pa v roxly-ja, a tja se sploh hod? našo družbo mika, ker smo slišali da ma skoči nekaj s tem... in pokaž men pa mojim kolegicam skočirja pa... :P :eek:

@purple
še vedno ne vem zakaj sem bedna študenterija...vem da nisem boga za jajca prijela, ampak trenutno mi je čist fajn v lajfu in res ne vem zakaj bi morala to skrivat... sicer pa če ne bi blo nas "postreščkov" pa res ne vem, kdo bi teb kavo skuhal in ti jo prinesel za mizo...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 13. Nov. 2008 14:28

Samo ste res smešne. Kakšne kritike čez KMŠ :roll: . Zaradi dveh, treh ki ženske ščipajo za rit nas potem vse vržete v en koš. Očitno velja nov stereotip-v KMŠ zahajajo nadležne študentske pijandure. Šmešno res. Še nikoli nisem kaj tazga nardil (zgodilo se je ravno obratno ampak se ne pritožujem :D ) pa tudi vedno ko sem pijan se ne vtikam v nobeno, ampak se s prjatli zabavamo po svoje. Sicer pa, če bi vse to blo res, potem dvomim, da bi tolko dobrih žensk zahajalo tja. Btw stavim, da tiste ženske zgledajo veliko lepše od vas, ki tu streljate kozle.

Kar pa se nočnega življenja tiče, probal že vse razen InBoxa (brez skrbi, bom tudi to) in mirno lahko rečem, da je Metelkova daleč najboljši plac v Ljubljani.Takoj za njim je K4, tudi Companeros je fajn (posebej klenarce so :respekt: ). Razni Bachusi, Ultre in podobno sranje pa ni šans da me vidijo (šminkeraj da ni večjega).

@MissBitch: če hočeš videt Skočirja pijanga, potem kar bejži pogledta v Roxly :lol: . Ne, sej je ql plac, muzika u živo (tak pristen stik med bendom in publiko, ke rodra praktično ni)
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 13. Nov. 2008 14:32

sj the big red mashine, tud jzt še nisem doživela v kmšju ničesar takega, da bi me odvrnilo od hodit tja... meni mi je prov fajn ko se mi žura...
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 13. Nov. 2008 14:39

MissBitch napisal/-a:kaj pa v roxly-ja, a tja se sploh hod? našo družbo mika, ker smo slišali da ma skoči nekaj s tem... in pokaž men pa mojim kolegicam skočirja pa... :P :eek:

Meni je kul. :cool: Tak na easy rock bar. Ja, baje je od Skočirja. Še posebno ste pa vabljene 26. tega meseca, ko ima moj kolega koncert. :lol:
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 13. Nov. 2008 14:39

Ja sej je določen čas fajn ga tm žurat.Sam me je pa med drugim motil tud to,dam sm mejhna in folk pač ga ful žurat tm in maha z rokami pa komolci in sm usaj ene 15krat dobila komolc direkt na glavo al pa klofuto.In to mene pol ful mine če me usake 10min en udar(pa čeprov po nesreč).Ob četrtkih vem d aje bla vedno pretirana gužva.Pa dy je biu čist sfalen,najprej do kakšne dveh ful huda muska pol pa poraz.Mogoče je zdj kej bolš,sam usen me na žalost ne spravš več tja.
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 13. Nov. 2008 14:43

*skokica* napisal/-a:
MissBitch napisal/-a:kaj pa v roxly-ja, a tja se sploh hod? našo družbo mika, ker smo slišali da ma skoči nekaj s tem... in pokaž men pa mojim kolegicam skočirja pa... :P :eek:

Meni je kul. :cool: Tak na easy rock bar. Ja, baje je od Skočirja. Še posebno ste pa vabljene 26. tega meseca, ko ima moj kolega koncert. :lol:

aha, pa je skočir tud kaj tam ali je samo njegov? :D

in tvoj kolega igra kaj in pri kom? :D
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 17. Nov. 2008 12:29

MissBitch napisal/-a:in tvoj kolega igra kaj in pri kom? :D

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =313076078

Ne bom več OT. :)
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 17. Nov. 2008 20:22

Bejbi s svojo ekipo hodi na tri stalne lokacije (po tem, ko so nam zaprli naš najljubši lokal :cry: in namesto njega odprli Oz2, s poraznimi DJ-i!). To so Metelkova (v večini primerov Gala Hala ter njeno Zeleno sonce in Hip Hop petki, Menza je pa samo za po pivo it ;)), štirka, ko je kaka huda hip hop fešta al pa zelo u izi bobn in bas, ter seveda SubSub :D ... če je kul koncert v Ortiču, potem me tudi Ortič vidi, a se mu zaradi previsokih cen pijače ter onesnaženega ozračja izogibam.

Na začetku študentskih let smo zašli tudi v KMŠ, ki je bil nekoč vse prej kot je danes. In ne, KMŠ mene ne vidi nikoli več, ker takega pajzla pa še ne. Raje 12ka kot pa KMŠ. Fuj! Posebno, ker sem alergična na ljudi, ki tja hodijo, ne prenesem tujega švica na sebi in oprostite, zakaj reperji ne smrdijo in se ne potijo tako konjsko kot folk v KMŠju, ki pa v večini primerov NI slišal za milo? Khm, lahko bi poleg garderobne številke za 0,50€ dobil zraven še mini milo. Pa, a vsi f*kfehtarji hodijo tja?

Da ne govorimo a raznih Asih in Ultri, aja pa sedaj zelo promovirani Inbox. Ojoj!

Ker nisem nikoli šla ven zato, da bi kaj ujagala in ker nikoli ne grem ven z namenom, da se nastavljam, izbiram kraje, kjer se vrti moja muzka in kjer je moj folk. In kjer diši. In reperji dišijo :hearts:
Zadnjič spremenil bejbika, dne 17. Nov. 2008 21:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 17. Nov. 2008 20:30

sam KMŠ je res prou tak kmetavzarski diskač... :? ful je čudn folk tm
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 17. Nov. 2008 22:11

Na Zelenem soncu v Gali hali je blo do zdej še zmeraj kul. Pa Ch0 mi je tudi fajni. Poleg tega je v subu vedno več zlo všečnih funky žurov.
Lack of afro here i come:)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Nov. 2008 22:26

bejbika napisal/-a:
Na začetku študentskih let smo zašli tudi v KMŠ, ki je bil nekoč vse prej kot je danes. In ne, KMŠ mene ne vidi nikoli več, ker takega pajzla pa še ne. Raje 12ka kot pa KMŠ. Fuj! Posebno, ker sem alergična na ljudi, ki tja hodijo, ne prenesem tujega švica na sebi in oprostite, zakaj reperji ne smrdijo in se ne potijo tako konjsko kot folk v KMŠju, ki pa v večini primerov NI slišal za milo? Khm, lahko bi poleg garderobne številke za 0,50€ dobil zraven še mini milo. Pa, a vsi f*kfehtarji hodijo tja?

Da ne govorimo a raznih Asih in Ultri, aja pa sedaj zelo promovirani Inbox. Ojoj!

Ker nisem nikoli šla ven zato, da bi kaj ujagala in ker nikoli ne grem ven z namenom, da se nastavljam, izbiram kraje, kjer se vrti moja muzka in kjer je moj folk. In kjer diši. In reperji dišijo :hearts:

:respekt: :flehan: boljš nebi mogla povedat!

in isto je povedala dobr kamis, s tem da h njenemu postu, kjer opisuje neobzirno obnaanje folka, mahanje n kriljenje z rokami usepousod, butanje, rinjenje in otalo, da spada v ta rang tud Franci na balanci.Tja pa ud ne grem nikad više, ker tm so itso nevzgojni ljudje, kot v KMŠju!
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 21. Nov. 2008 14:06

Zanimivo mi je, da v LJ KMŠ tako laufa.V MB-ju je tudi bil KMŠ, ponavadi na pol prazen, letos so ga zaprli.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Nov. 2008 14:33

Valeria napisal/-a:Zanimivo mi je, da v LJ KMŠ tako laufa.V MB-ju je tudi bil KMŠ, ponavadi na pol prazen, letos so ga zaprli.
Sam res. Tako pluvanje čez lokal (ok, resda tukaj samo za peščico ljudi), vendar je vedno tako natlačen, da se še obrnit ne morš. Ampak ne, ne da bi rekli "zdej pa dost, preveč vas je", neee, oni jih še mal natlačjo notr. :?
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 21. Nov. 2008 17:50

purple_rain napisal/-a:
Valeria napisal/-a:Zanimivo mi je, da v LJ KMŠ tako laufa.V MB-ju je tudi bil KMŠ, ponavadi na pol prazen, letos so ga zaprli.
Sam res. Tako pluvanje čez lokal (ok, resda tukaj samo za peščico ljudi), vendar je vedno tako natlačen, da se še obrnit ne morš. Ampak ne, ne da bi rekli "zdej pa dost, preveč vas je", neee, oni jih še mal natlačjo notr. :?

ja, ker večina študentov iz okoliških krajev živi in študira v LJ, pa hodijo v KMŠ ;)

sicer ne poznam lublančana, ki hodi tja. verjetno zato, ker ne poznam nobenih najstnikov, tiste, ki pa, pa ne hodijo tja.
Je pa lokal dost mejhn, tako da ga ni težko napolniti ;)
Tako kot Orto bar :lach:
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 21. Nov. 2008 17:57

No ja, Orto je večji kot KMŠ - slednji je ravno toliko velik kot tvoja soba, pa spravi zdaj noter ogromno folka, ki niso slišali ne za vodo ne za milo, kaj šele videli od daleč knjigo bontona.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov