Pomoje je edini v Lj kjer se ne počutiš starega, Cvetličarna...
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
summer_player napisal/-a:Pozdravljeni, v naslednjih dneh imam namen obiskat lj. in bi rad šel na nebotičnik na kak drink in me zanima od kdaj do kdaj je odprt?
summer_player napisal/-a:Pozdravljeni, v naslednjih dneh imam namen obiskat lj. in bi rad šel na nebotičnik na kak drink in me zanima od kdaj do kdaj je odprt?
za vse punce, ki rade poslušate rock glasbo in se nebi rade povsod počutle 'stare' preverjeno predlagam bar z imenom Scratch. Kot rečeno se vrti SAMO rock glasba (kar je danes že težko doživeti) in imajo razne dogodke (poslušanja albumov, tematske večere, koncerte). Ko pa vidiš njihov cenik ti pa kar solzica priteče na lice .
Majo tudi facebook stran: http://www.facebook.com/pages/Scratch-R ... 9357762389 Se vidimo tam, ker jaz sem že postala redna gostja.
Pred kratkim sem prebrala, da se je v Ljubljani odprl en nov lokal oz. diskoteka ali whatever. Na Kongresnem trgu....torej predvidevam da na lokaciji Bachusa.
Je kdo že bil? Kako je?
Diskotek in podobnega se ob rednem konzumiranju itak naveličaš že do nekje 25-tega leta. Vsaj jaz sem se jih. Zdaj zalutam približno enkrat na laeto, ko sem bil nazadnje v Topu in mariborskem Plus Minus ( nekaj takega, kot Top, bivša Samsara ), sem imel občutek, da so ženske stare v povprečju 20-23 let, tipi pa kakšno leto več. Povprečje dvigujejo taki padalci, kot sem jaz, ki zalutajo tu pa tam.