Nočno življenje v Ljubljani
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
kamis napisal/-a:Kar je tiče 12ke je tud dost starejših ljudi notr,pa vrtijo tud staro balkan musko.Sam u soboto ne smeš tja ker je tko nagužvan da do skreta rabš eno uro...
Ja to sem tudi jaz slišala, tako da je pomoje še vedno boljši žur plac kot kakšen KMŠ ali Ultra (ko vrtijo balkan musko tam), drugače mi je slednji klub fajn. Bom pa vseeno kdaj šla v 12ko, ker sem malce prečekirala profil na fb in se mi ne zdi tipična zaseda najstnikov not, ki utrujajo vsaki, ki gre mimo. Toliko, da vidim če kaj zamujam oz. da mal zamenjam lokacijo in populacijo. Poročam če mi bo kul.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
jp. TOP je kul plac. ampak je za moje pojme varnostnikov čisto preveč (ok. varnost in red,že lepo in prav, ampak tej ti pa pod prste gledajo ko si roku umivaš, ko prideš z WCja).
plac je kul, tako da upam, da se bo gor zgodil še kak, za TOP neobičajen žur.
plac je kul, tako da upam, da se bo gor zgodil še kak, za TOP neobičajen žur.
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jah, v topa hodijo itak že skos sumljivi ljudje in tam mora bit varnost poostrena
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
mycosmogirl napisal/-a:Jah, v topa hodijo itak že skos sumljivi ljudje in tam mora bit varnost poostrena
Bahaha, tale je za v izjavo tedna....
Drugač pa... nazadnje obiskala Exen... mi je blo kr všeč (vsaj muska), edin plac je mal majhen, ampak se je dal zdržat.
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Za znoret se in naplesat : 4-ka
Za napit: 12-ka, en pub,
Za sprostit se: kofi
Za napit: 12-ka, en pub,
Za sprostit se: kofi
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
marypa napisal/-a:če pa v kmšju ne najdeš tipa za sex... Mislim tam je pa res naval.
Naval ja, ampak kvaliteta pa podn
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Metelkova & K4 ... Ne vem sploh, kaj dopisat tu zraven.
Kdaj pa kdaj pade kak orto četrtek, taka nevtralna izbira, če že ne grem ven striktno z mojo družbo. Sem v Orta včasih ful več hodila, zdej mi je mal beden, vsak vikend ziher ne bi mogla več tam viset. Predvsem cene so preveč navite, muska mi je začela it mal na živce (vsako soboto skoraj isto), varnostniki mi tud niso kej preveč simpatični. Je pa ambient strašansko kul, sploh bar. Ma, še vseen imam rada ta Orto.
V mojem dometu so potlej še Rog, Kino Šiška, Sub in Cvetličarna. Tule se potem zaključi in praga kakega drugega kluba skorajda ne prestopim, morda le v izrednih razmerah, enkrat na leto. Pa še to raje ne.
Kdaj pa kdaj pade kak orto četrtek, taka nevtralna izbira, če že ne grem ven striktno z mojo družbo. Sem v Orta včasih ful več hodila, zdej mi je mal beden, vsak vikend ziher ne bi mogla več tam viset. Predvsem cene so preveč navite, muska mi je začela it mal na živce (vsako soboto skoraj isto), varnostniki mi tud niso kej preveč simpatični. Je pa ambient strašansko kul, sploh bar. Ma, še vseen imam rada ta Orto.
V mojem dometu so potlej še Rog, Kino Šiška, Sub in Cvetličarna. Tule se potem zaključi in praga kakega drugega kluba skorajda ne prestopim, morda le v izrednih razmerah, enkrat na leto. Pa še to raje ne.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
rabi kdo karto za freemasonse danes v inboxu?
cena po dogovoru
cena po dogovoru
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
-
Fancy Nancy - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 2. 2010
Štirka je pri meni na prvem mestu, občasno tudi Inbox ali Exen (tja me ponavadi družba zvleče). Če ne nič od tega, pa kakšen fajn lokal kjer se da tudi normalno pogovarjati.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Hello!
Se da komu napisat, kaj mi priporoča danes zvečer v Ljubljani?
Glede na moj okus, prosim, ki izključuje razne srpske in highclass nastavljaške klube
Če je kje kak koncert ali kaj posebej zanimivega, napište. Maybe se vidimo
Se da komu napisat, kaj mi priporoča danes zvečer v Ljubljani?
Glede na moj okus, prosim, ki izključuje razne srpske in highclass nastavljaške klube
Če je kje kak koncert ali kaj posebej zanimivega, napište. Maybe se vidimo
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
na metelkovi se zmeraj nekaj najde
če ne drugega je prijeten plac za it na pivo in malo poklepetat
v 4ki je pa trajna
ki je tudi čisto zabaven event.
osebno ti toplo priporočam, da se vsaj za par urc odpelješ do kina šiška, kjer ma zivadinovic svoje 56urno predavanje al kolk že. to se ti definitivno splača it pogledat/ poslušat.
tu se moj repertoar počasi konča
aja! še v rogu lahko kako poceni pivo spiješ in prisluhneš jam sessionu. navadno so kar dobri.
če ne drugega je prijeten plac za it na pivo in malo poklepetat
v 4ki je pa trajna
ki je tudi čisto zabaven event.
osebno ti toplo priporočam, da se vsaj za par urc odpelješ do kina šiška, kjer ma zivadinovic svoje 56urno predavanje al kolk že. to se ti definitivno splača it pogledat/ poslušat.
tu se moj repertoar počasi konča
aja! še v rogu lahko kako poceni pivo spiješ in prisluhneš jam sessionu. navadno so kar dobri.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov