Noč čarovnic
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ne grem nikamor. Strah pred tem, da se me razkrinka in se skurm na grmadi, je pač prevelik.
Tut buče nism odrla nobene (čeprou bi z veselm mal svinjarije nardila), predusm zato, kr je nimam km dat (se bojim, da bi nš kuža ob odsotnosti nadzora naredu še večji masaker k moja ustvarjalna malenkost ).
Pa še vreme je zanč. Namest na metli bi mogla letet na dežniku. Blah.
Tut buče nism odrla nobene (čeprou bi z veselm mal svinjarije nardila), predusm zato, kr je nimam km dat (se bojim, da bi nš kuža ob odsotnosti nadzora naredu še večji masaker k moja ustvarjalna malenkost ).
Pa še vreme je zanč. Namest na metli bi mogla letet na dežniku. Blah.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
tudi js ne grem nikamor... sicer je čist bliz mene ena dost velika žurka (mnda edina tle okoli, da ni dress code-a, kar me še bolj privlači, ker se mi res ne da s klobukom pa lasuljo na glavi okol skakat, itak je pa nimam) in mogoče se še kasnej kej obrne, ampak trenutno se mi enostavno ne da
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
SasoP napisal/-a:Meni bi tudi bilo bolj všeč, če bi se več ljudi našemilo in otroci hodili okoli (če se to sploh še dogaja kje pri nas). .
Le zakaj? Pri nas imamo v ta namen pust, ki ga v Ameriki nimajo - zato pač takrat hodijo zamaskirani prosjačit po hišah
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
jst bi pa samo vsem čarovnicam, ki jih je zmerej več voščil za praznik
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
Ne rečem, žur kot žur je že ok, ampak neko šemljanje v čarovnice in te ameriške scene... ah dejte no. A ni že dost te Amerike, ker Amerika je že zdavnej odkrita in bi lohk kej bl pametnga pogruntal.
Nej se grejo oni svoj pust, mi pa svojga in to je to. Oni tut ne praznujejo takrat pusta, kot ga mi. Mal patriotizma lepo prosim
Nej se grejo oni svoj pust, mi pa svojga in to je to. Oni tut ne praznujejo takrat pusta, kot ga mi. Mal patriotizma lepo prosim
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
joj no, zakaj potem praznujem valentinovo (takrat pa mislim da inmaš nč proti, če ti fant or whoever kej prnese a ) in vse ostale bedarije?! pač, žurka kot žurka, samo da je dress code neka maska, naslednji mesec bo pa pač kaj js vem, božičkova kapa men je žurka samo še tolk bolj zanimiva, če ni čist navadna, takšna kot vsak teden, ampak ima neko temo. nevem kaj je to tok hudega, če so si včerajšnjega pač zmislili američani
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Tudi meni je to najbolj neumen praznik kar jih je lahko. Sploh pa ne maram nekih ameriških neumnosti, ki ljudi res samo poneumljajo.
Ga ne praznujem, ne hodim ven na ta dan in ne delam norcev iz buč.
Ga ne praznujem, ne hodim ven na ta dan in ne delam norcev iz buč.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Men so sicer izrezljane bučke kar všeč, sam ta amerikanizacija pa mi tud gre mal na živce. Sem bla pa zlo presenečena, ker sem zmeraj mislila da prihaja ta praznik prav iz Amerike ampak sm letos prebrala mal zgodovino tega praznika in ugotovila, da prihaja iz Irske in Škotske.
Yada, yada, yada...
-
lissa - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 5. 2008
- Kraj: Primorska
Mju napisal/-a:joj no, zakaj potem praznujem valentinovo (takrat pa mislim da inmaš nč proti, če ti fant or whoever kej prnese a ) in vse ostale bedarije?! pač, žurka kot žurka, samo da je dress code neka maska, naslednji mesec bo pa pač kaj js vem, božičkova kapa men je žurka samo še tolk bolj zanimiva, če ni čist navadna, takšna kot vsak teden, ampak ima neko temo. nevem kaj je to tok hudega, če so si včerajšnjega pač zmislili američani
Oba s fantom sva proti tem ameriškim praznikom in zato ljubezni ne izkazujeva ekstra na valentinovo, midva si to pokaževa vsak dan. Kadar je pa obletnica, pa to tudi ovekovečiva z darilci in tko kot je treba.
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
lissa napisal/-a:Ne rečem, žur kot žur je že ok, ampak neko šemljanje v čarovnice in te ameriške scene... ah dejte no. A ni že dost te Amerike, ker Amerika je že zdavnej odkrita in bi lohk kej bl pametnga pogruntal.
sj to ni ameriški "praznik", to je evropski.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Če že tok na veliko oglašujejo razne "halloween party-je", bi se lahko še tok potrudil in izrezal 2 buči, jih postauli pred vhod al pa not kej nakranclal, tko pa sploh ni nobenga občutka o kakršnemkoli "halloween-u". Sicer mi je brezveze to praznovat, ampak če so že tok pametni o teh zabavah, naj temu primerno še diskoteko / lokal zrihtajo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov