Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mogoče Manu Chao
to mi edino padlo na pamet.
Probaj napisati, sej bomo nekak dešifrirali

Probaj napisati, sej bomo nekak dešifrirali

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Rabim naslov komada, spomnem se samo kak zgleda spot: Ženske, črnke i think, plešejo v nekih vijolčnih kratkih hlačah, gatah, kopalkah... (ne spomnem se točno). Pa mislim, da majo one žoge za telovadbo poleg.
Pesem je bla 2009 ful bum, po vseh klubih nonstop. Ful se mi jo lušta poslušat pa se sploh ne morem spomnit, ne najdem sploh....
Pesem je bla 2009 ful bum, po vseh klubih nonstop. Ful se mi jo lušta poslušat pa se sploh ne morem spomnit, ne najdem sploh....

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
jaz sem seodločla da MOREM to pesem najt, ni važno kolko časa jo iščem. sem dala skoraj vse pesmi od marquessov skoz, verjetno to ni to. zdi se mi da pove nekaj takega : para ko meee.. (potem nekaj vmes) .. potem na koncu reče : ke tu.. in potem je taka lepa glasbena spremljava, onega španskega glasbila ki je podobno kitari. če se komu kaj svita al pa ma na kompu kaj podobnega, se priporočam
če ne pa hvala, ko(če) najdem, pišem kera je 

Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mogoče pa ni španski, ampak italjanski: Eros Ramazzotti Parla Con Me
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
dolce_chicco napisal/-a:OK, it`s me... againVe kdo naslov tega komada (sem anti valentines fan, ampak komad je lep
)?
Izvajalec: Bohdan Warchal: Slovak Chamber Orchestra
Album: Bach: Brandenburg Concertos [Disc 1]
Melodija: Bach: Brandenburg Concerto #1 in F, BWV 1046-4. Menuetto; Trio 1; Polacca; Trio 2

-
*gigita* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2009
renatka_ napisal/-a:Rabim naslov komada, spomnem se samo kak zgleda spot: Ženske, črnke i think, plešejo v nekih vijolčnih kratkih hlačah, gatah, kopalkah... (ne spomnem se točno). Pa mislim, da majo one žoge za telovadbo poleg.
A je slučajno ta http://www.youtube.com/watch?v=VpbImVaT ... re=channel ?
It's all about dancing...
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
..Evelyn.. napisal/-a:COME ON NO!Zdj sm ponovno komad slišala v X factor-6 sezona, prva epizoda..pa tud ne najdm soundtracka
Iščeš morda tole: http://www.youtube.com/watch?v=rTnthuw75c4
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
1000x hvala 

Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
MIS_MAS napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:COME ON NO!Zdj sm ponovno komad slišala v X factor-6 sezona, prva epizoda..pa tud ne najdm soundtracka
Iščeš morda tole: http://www.youtube.com/watch?v=rTnthuw75c4
Joj, žal ne.

It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov