Naslov komada #2
Zanima me izvajalec komada, pesem je hrvaška, mislim da je naslov Ti, v videospotu pevec igra na klavir-mislim da je posnetek nekega koncerta, pesem je balada,ni pa to toni cetinski ki ma prav tako komad ti-ki je sicer bolj poskočeen, ampak bi pa lahko bil peveec podoben tonyu,vsaj njegovemu glasu...
-
- Cosmopsiho
Nek house/techno komad, k je bil pred kratkim fuul popularen(je bil skoz na mtvju hehe), en tip poje.. vedno začne z If i.. pam pam PAM PAM PAM papapa pam pam pam pam pam
videospot je tak, da je zima pa sneg in temen video, pa fantek en hod po snegu z medvedkom.. 

It was forever..but it didnt last long..
-
- Cosmopsiho
electra* napisal/-a:Zanima me izvajalec komada, pesem je hrvaška, mislim da je naslov Ti, v videospotu pevec igra na klavir-mislim da je posnetek nekega koncerta, pesem je balada,ni pa to toni cetinski ki ma prav tako komad ti-ki je sicer bolj poskočeen, ampak bi pa lahko bil peveec podoben tonyu,vsaj njegovemu glasu...
Mogoče je ta: Odjednom ti Massimo&Meritas
Mi je padlo na pamet, upam da je tapravi

A ve kdo kater komad je pr 4.40 min? Nikjer ne piše nč.
house remix
house remix
*Gaja* napisal/-a:A ve kdo kater komad je pr 4.40 min? Nikjer ne piše nč.
house remix
1. Daft Punk - Make Love (Da Fresh rmx)
2. The Prodigy - Omen (Dean Newton Remix)
3. Dj Mind - Sin Salida (David Tort Remix)
Pise pod Info, prej tega nisem opazil.
Gone
-
- Debatorica
Prih teh remixih pa nič ne piše... a ve kdo naslov tega komada pri 4:05??
-
- Debatorica
-
- Sramežljivka
meni se bo zmešalo, ker mi že dva dni gre po glavi en in isti komad, pa ne vem ne naslova ne izvajalca. je španski, poje pa ga moški.. je znan, po radiu je tudi že biu . prebrstala sem celi net in nikakor ne najdem 

Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
-
- Sramežljivka