Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Pozna kdo komad čisto na začetku tega videa, ko ne piše za kateri komad gre (ker je verjetno mišljen kot uvod v video, ne pa tudi komad kot vsi drugi - latino hiti)?
http://www.youtube.com/watch?v=DjH3bsOeBiQ
http://www.youtube.com/watch?v=DjH3bsOeBiQ
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Pozna kdo komad, kjer v videospotu en tip sedi v pisarni na stolu in je napol v mavcu ali nekaj v tem smislu ... komad je indie/rock, je pa novejši. Sem ga mela pod favorite shranjenega na youtube-u, ko je bil leta 2010 ful popularen, a je zbrisan in ga več ne morem najt, ker se ne spomnim izvajalca, besedila in nič.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Včeraj sem po radiu v trgovini slišala komad z besedilom "Hey ho (mislim vsaj)", nekaj vmes nisem razumela in potem še "don`t break my heart". Poje ženska, je tak zanimiv komad, ki gre hitro v uho, vendar ko sem to vtipkala v google, mi je ven vrglo neke čisto druge komade (Hey Mickey recimo ) in Cherri Dennis - I love you, ki nista prava. Rabim pomoč
- krinoloina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2011
Živjo,
mene pa zanima, če kdo pozna komad, ki ga poje ena ženska in se mi zdi, da poje "How deep is your love, how deep is your love, how deep is your love". Sem prečesala ves Youtube s to frazo, ampak ne najde ustreznega... Se pa zadnje čase vrti po radiu.
Hvala za pomoč
mene pa zanima, če kdo pozna komad, ki ga poje ena ženska in se mi zdi, da poje "How deep is your love, how deep is your love, how deep is your love". Sem prečesala ves Youtube s to frazo, ampak ne najde ustreznega... Se pa zadnje čase vrti po radiu.
Hvala za pomoč
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ajde, bom probala srečo:
Slovenska pesem, poje nek tip z močnim naglasom, bolj tak ljudski stil pesmi, humoristična. Govori pa o tem, kako je hodu on vsako nedeljo k maš', pa da tam ni dosti molil temveč raje gledal 'čeče' kako klečijo in kakšna kolena imajo.. in pol da sta se z eno od teh čeč zaljubila in poročila in imela polno bajto mulcov in itd itd.. in pol na koncu spet o njih, kako klečijo in kažejo kolena pr maš'..
carska pesmica, sam po kljucnih besedah mi je ne najde..
Slovenska pesem, poje nek tip z močnim naglasom, bolj tak ljudski stil pesmi, humoristična. Govori pa o tem, kako je hodu on vsako nedeljo k maš', pa da tam ni dosti molil temveč raje gledal 'čeče' kako klečijo in kakšna kolena imajo.. in pol da sta se z eno od teh čeč zaljubila in poročila in imela polno bajto mulcov in itd itd.. in pol na koncu spet o njih, kako klečijo in kažejo kolena pr maš'..
carska pesmica, sam po kljucnih besedah mi je ne najde..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Danes sem slišala eno ful fajn pesem od RHCP, ampak mi je refren ušel. Je pa bolj poz. naravnana, ne čisto njihov stil pesem, res je šla v uho
Vse, kar sem od besedila spisala hitro ven je bilo : "...but you and your heart...you can't choose ...what you take..." Sem mislila, da jo bom hitro našla, ampak zaenkrat nimam sreče Se komu svita, za katero pesem se gre?
Vse, kar sem od besedila spisala hitro ven je bilo : "...but you and your heart...you can't choose ...what you take..." Sem mislila, da jo bom hitro našla, ampak zaenkrat nimam sreče Se komu svita, za katero pesem se gre?
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov