Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dying_star - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2011
a ve kdo kera pesm je to al pa kdo poje, gre nekak tak: vila jeseni listi rumeni z nama pesem pojejo...mi razkrila je nebo... ful je že stara in je nikjer ne najdem
hvala
hvala
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kako je naslov pesmi, kjer notri poje "goodbye my lover", pa to ni naslov (ni od James Blunta), poje pa ženska.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja! Zakon si! Hitrejšega odgovora še nisem doživela, hvala!
"Replace the fear of unknown with curiosity"
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
eno čudno vprašanje pa vseeno....zadnjič sem slišala en komad ki se sicer relativno dosti pojavlja na radijskih postajah in mi je ful v ušesu ostal samo nikjer ga ne morm najdt ker edino kar se spomnm je to, da se en tip v refrenu dere: shack shack shack shack shack it....
in ni od Metro station ali karkoli kar se na youtube najde, pa je v bolj dance hip hop ritmu lol
jao....kakšn post..ja no, probat ni greh hehe
in ni od Metro station ali karkoli kar se na youtube najde, pa je v bolj dance hip hop ritmu lol
jao....kakšn post..ja no, probat ni greh hehe
Zivljenje je piskotek!
-
Lovely_Girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 12. 2010
Nyree napisal/-a:NOVO:
ve kdo naslov komada( okoli leta 2000 verjetno) od videospota v katere se izvajalec vozi okoli v avtu(mislim da modrem), in poje pesem, nato pa pokaže še druge ljudi ki to pesem poslušajo na radiu in si zraven predstavljajo kako izvajalec pesmi izgleda, npr: ena punca si predstavlja da so boy bend, starejša gospa da je fant, elegantno oblečen za klavirjem,...
hvala za odgovore!
Uncle kracker - Follow Me
http://www.youtube.com/watch?v=zQls53Piuj0
Hurt me with the truth, but never comfort me with a lie...
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
pred kratkim sem po radiu slišala neko pesem in je nenavadna, kar skoraj čez celo pesem dela nekaj v stilu rikitikitiki, tleska z jezikom in spušča nenavadne glasove, pa nekaj besedila, ki ga nisem razumela.. poje pa moški..
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kdo je izvajalec in kako je naslov komada čisto na začetku (izsek) pred tem komadom: Alone ?
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
^^ misliš tale komad? Je napisano čisto na začetku v videu
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^(*edit: prehitela )
lol, sej ne da piše v videu samem
lol, sej ne da piše v videu samem
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
sarchika09 napisal/-a:^^ misliš tale komad? Je napisano čisto na začetku v videu
Jp, ta ja! Hvala. Očitno sem spregledala.
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
torej, iščem eno pesem, ki je iz tam, okoli leta 2005, pa poje neka punčka, stara okoli 12, ki je ful podobna lindsay lohan ko je bla majhna. v spotu pa se dogaja to, da ji je najprej dolgčas, pol pa pridejo še neki prijatelji pa se zabavajo.. pa tudi u pesmi poje neki v zvezi s 'we are having fun' pa take..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov