Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
Tammy_De napisal/-a:Mene pa živcira, ker se ne morem spomniti katera pesm je bila včeraj na Slovenija ima talent, ko je bil un model, ki je igral na uno stvar, ko je imel po dve palčki v vsaki roki.
nisem ziher če je bla tota
http://www.youtube.com/watch?v=BxcgnNNAOy0
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
je ta Hvala! Zdaj se moram samo še spomnit od kje mi je znan, ker za tega modela prvič slišim
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
*nobody* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 5. 2007
- Kraj: Gorenjska
hey,
upam da poznate kej slovenske komade....
sicer vem zlo zlo mal od komada ampk poizkusimo srečo =P
na vajah za maturantski ples smo plesal angleški valček na en komad k poje ena ženska (glas je podoben Marti Zore, lahko da je tud ona )
pč je miren komad in nekje sred komada reče ' Ko pogledaš me v oči....'
komu kej znano?
LP
na vajah za maturantski ples smo plesal angleški valček na en komad k poje ena ženska (glas je podoben Marti Zore, lahko da je tud ona )
komu kej znano?
LP
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
*nobody* napisal/-a:hey,
komu kej znano?
LP
mi pa na slow fox ... angleško besedilo, ženski glas ...spomnim pa se samo how much I love you ... pregooglala vse na youtubu tut res res dolgo iskala pa nič našla ... ve kera maturantka?
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
sem kar tu notri ruknala tole, ker nea mislim nove teme zaradi tega odpirat kaj mi lahko prosim kdo razloži kaj je pomen tote pesmi, ker mi nikakor ne potegne. pa nikjer ni lyricsov...hvalaaa vaaam
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
- Nyree
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
NOVO:
ve kdo naslov komada( okoli leta 2000 verjetno) od videospota v katere se izvajalec vozi okoli v avtu(mislim da modrem), in poje pesem, nato pa pokaže še druge ljudi ki to pesem poslušajo na radiu in si zraven predstavljajo kako izvajalec pesmi izgleda, npr: ena punca si predstavlja da so boy bend, starejša gospa da je fant, elegantno oblečen za klavirjem,...
hvala za odgovore!
ve kdo naslov komada( okoli leta 2000 verjetno) od videospota v katere se izvajalec vozi okoli v avtu(mislim da modrem), in poje pesem, nato pa pokaže še druge ljudi ki to pesem poslušajo na radiu in si zraven predstavljajo kako izvajalec pesmi izgleda, npr: ena punca si predstavlja da so boy bend, starejša gospa da je fant, elegantno oblečen za klavirjem,...
hvala za odgovore!
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Ne morem se spomnit komada ki je zdaj bil pr talentih...pel jo je fant in med pesmijo je pokazalo Lucianne ko se ja naslonila na enga od žirantov....v pesmi je pa nekak somebody to lion...al nekak tako...a ve kera?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov