Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
NUJNO!
Pred kratkim sem na TV 1000 gledala film Ratcatcher (Težko otroštvo) in me je ganila pesem ob koncu filma. Poguglala sem in našla, da je izvajalka Rachel Portman, na youtube-u je to ta pesem, a nikakor ne najdem naslova in bi ga želela vedet. Ve kdo kje še naj iščem? Dovolj bi bilo že, če bi kdo našel samo pesem na youtube-u, brez tega uvodnega dela iz filma.
Pred kratkim sem na TV 1000 gledala film Ratcatcher (Težko otroštvo) in me je ganila pesem ob koncu filma. Poguglala sem in našla, da je izvajalka Rachel Portman, na youtube-u je to ta pesem, a nikakor ne najdem naslova in bi ga želela vedet. Ve kdo kje še naj iščem? Dovolj bi bilo že, če bi kdo našel samo pesem na youtube-u, brez tega uvodnega dela iz filma.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ http://www.imdb.com/title/tt0171685/soundtrack
Ali pa vprašaj/pobrskaj na forumu tega filma (če prej ne zveš kje drugje).
Ali pa vprašaj/pobrskaj na forumu tega filma (če prej ne zveš kje drugje).
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
...naj ti tale pesem zdaj pove,da ne morem čakati,....
A ve katera naslov tega komada in izvajalca ?
A ve katera naslov tega komada in izvajalca ?
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Ok tole me že dlje časa zanima. Punčka, ki sem jo čuvala v Franciji je na šolski prireditvi pela neko znano staro francosko pesem pevke, ki ji ne vem imena. Pesem gre pa nekako takole:
.......(de) Montmartre, dabadabadam
Takrat sem videla to pesem na youtubu, tako da definitivno je znana, ampak je tega že dolgo in se res ne spominjam. Če ima kera boljše sposobnosti googlanja kot jaz bi res ful lepo prosila.
.......(de) Montmartre, dabadabadam
Takrat sem videla to pesem na youtubu, tako da definitivno je znana, ampak je tega že dolgo in se res ne spominjam. Če ima kera boljše sposobnosti googlanja kot jaz bi res ful lepo prosila.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
electra* napisal/-a:ve kdo katera pesem se vrti v intru telenovele ki je ob 17.00 na pop tv-ju, naslov je ISKRICE V OČEH (Si me miran tus ojos)?
Sicer ne gledam tega, sem pa poiskal. Upam, da je prava.
http://www.youtube.com/watch?v=Bv4ro2FGDdE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov