Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
GumSpirit - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
floribunda napisal/-a:LarchiiieVem da bo tole mal glupo kr sm kokoš pozabla in besedilo in melodijo te pesmi ki jo iščem napol tko, da če bo nemogoče najdt se opravičujm...
rabla bi naslov te pesmi, ki jo že iščem več tednov in je nikakor ne morm najdt.. vrti se na radiu stalno in če je šla katera v Terme Čatež tm jo majo vsak dan vsaj 10x med tistimi vajami. Je pa ena dance/techno pesm k je bla sigurn na kaki lestvici kr je res usepovsod sam je na nobeni lestvici ne najdm... en tip poje ampak zlo mal sam na sredini pesmi pa sliš se tko kt da bi bla pač trobenta ampak tko digitalno narjeno (haha) vem da tole ni glih opis ampak je res ful popularna pesm zdej polet in sem vedla use besedilo pa use pozabla sad(
Upam, da bo kera vedla..
PS ne mislm Stereo Love da ne bo katera tisto napisala biggrin
Yolanda Be Cool - We No Speak Americano
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
-
GumSpirit - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
A kdo ve za naslov komada, ki se vrti v reklami za Las Vegas (nanizanka), ampak mislim, da imajo 2 različne reklame in js sprašujem za tisto k reklama govori o Danny-ju in Mary k se bosta poročila, .. Komad je bolj žalosten, pa poje ga en tip. Sam besedila pa res nič ne vem, spomnem se sam, da nekej forever, pa I love you notr zapoje.
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
naslov komada k se vrti pri napovedniku filmov za sept. na tv3?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
nanyka - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2006
- Kraj: 18km iz mb
Mene pa zanima, če bi kdo vedel katera pesem je to:
uvodna melodija je dolga tam nekje 20-30 sekund, poje jo ženska, prvi dve besedi, ki ju zapoje pa sta ti si.... pesem je mirna.
Pesem je al slovenska al hrvaška, samo pojma nimam več kak in kje jo naj iščem
Hvala za pomoč
uvodna melodija je dolga tam nekje 20-30 sekund, poje jo ženska, prvi dve besedi, ki ju zapoje pa sta ti si.... pesem je mirna.
Pesem je al slovenska al hrvaška, samo pojma nimam več kak in kje jo naj iščem
Hvala za pomoč
Zadnjič spremenil nanyka, dne 24. Avg. 2010 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
When God Created Men, She Was Only Kiding!
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Mogoče ta: http://www.youtube.com/watch?v=oKkRBoKwD4k
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
išče se pesem, ki jo poje skupina, edini verz, ki ga znam je: uuuuuuu aaaaaaa, you are beautiful babe
je novejša, stil james blunt, pa vrti se na radio si! help please
je novejša, stil james blunt, pa vrti se na radio si! help please
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
NOVOOO
Ali kdo ve,kaj je za en komad,ki se vrti v zadnjem Shreku (forever aFTER) ko ujamejo Shreka in ga pripeljejo k Špicparklju in imajo čarovnice disko?
Mi sicer potegne na kakega Mozzarta ampak me res zanima kateri komad je to
Ali kdo ve,kaj je za en komad,ki se vrti v zadnjem Shreku (forever aFTER) ko ujamejo Shreka in ga pripeljejo k Špicparklju in imajo čarovnice disko?
Mi sicer potegne na kakega Mozzarta ampak me res zanima kateri komad je to
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
*clia* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: ljubljana
Ok. Ena mal težja...
Sem v ponedeljek zvečer slišala na radiu en španski komad v stilu Avanture (http://www.youtube.com/watch?v=DK6ZaRVRsXo) sam mal bol dance stil (poje moški). Pa še prov vem da more met en tak simpl (enobeseden) naslov, ker sm rekla da si bom sigurn zapomnla in si nism.
Bil je pa v nekem party programu okol 8h zvečer, sam niti nimam pojma na keri postaji (da bi mal pregledala), ker to moja tuš kabina igra in nima displaya.
Če se keri slučajno sanja o čem govorim... prosim.
Sem v ponedeljek zvečer slišala na radiu en španski komad v stilu Avanture (http://www.youtube.com/watch?v=DK6ZaRVRsXo) sam mal bol dance stil (poje moški). Pa še prov vem da more met en tak simpl (enobeseden) naslov, ker sm rekla da si bom sigurn zapomnla in si nism.
Bil je pa v nekem party programu okol 8h zvečer, sam niti nimam pojma na keri postaji (da bi mal pregledala), ker to moja tuš kabina igra in nima displaya.
Če se keri slučajno sanja o čem govorim... prosim.
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Zadnjič sem ravno poslušala radio,pa sem neko znano pesem slišala ampak nevem naslova ne izvajalca.
Refren gre pa nekako tak:
...ker ti kraljica si srca(al mogoče neba),kraljica srca..
Težka bo:)
Refren gre pa nekako tak:
...ker ti kraljica si srca(al mogoče neba),kraljica srca..
Težka bo:)
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js bi tud mal vaše pomoči rabla Ene parkrat sm ujela en komad na radiu Belvi, pa ga nikjer ne najdem...poje pa en tip v refrenu ojojoj non stop v stilu Jessy Matador - Allez ola ole.
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Ja ja ja..točn ta, končno ga mam Hvala, polepšala si mi dan:)
- L'Impératrice
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2009
- Kraj: Ljubljana
Kdo ve kateri komad se vrti v reklami za Renault Clio? (imate pa vsaj lepo hčerko)
Zadnjič spremenil L'Impératrice, dne 17. Okt. 2010 16:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov