Naslov komada #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Lily Allen - "LDN" je tak spot, kjer se ona šeta, okolica se pa neki spreminja.
Res je pa da ga ni vidt na YouTube-u
Res je pa da ga ni vidt na YouTube-u
-
mala-anchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
to je to ja hvala
sem ga tudi na YT našla: http://www.youtube.com/watch?v=W3o1md2oMi8
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^np, ga tud jz že neki časa nisem slišala, je pasalo.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
mala-anchy napisal/-a:to je to ja hvala
Se mi je prov zdelo, da je Lily Allen pa da ma rdečo oblekco No sm da si našla
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Ve kdo naslov in izvajalca te pesmi (iz Veronica decides to die)?
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Ok mene spet nekaj zanima! Pred dnevi sem na eni radijski postaji (mislim da je bil radio Študent) slišala en komad, bolj tak indie rock stil kolikor sem slišala (čist laično, ne vem če je ravno ta zvrst), pojeta moški in ženska prepleteno, tudi hkrati a vsak nekaj po svoje, vmes pa je del besedila aaaa (ja vem, bolj glupo ne bi mogla napisat, ampak to je edino česar se spomnim). Besedila ne vem nič, ker sem samo za kratek čas ujela komad, pa bolj nerazločno sta pela... Kakšna ideja kdo bi to lahko bil ali mogoče naslov komada?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Novo vprašanje - zeloooooo zapleteno.....
francoska pesem, bila je verjetno popularna v evropi, ker se mi zdi, da sem jo večkrat slišal na radiu v Sloveniji...bilo je nekje med 2003-2005+-2 leti recimo...stil glasbe je podoben Alizee (ampak ni alizee), tak speven, lahkoten pop. mislim, da je bil v refrenu zvok harmonike...
to je vse kar se spomnim... ne spomnim se niti če je pel moški ali ženska...kaj šele kakšno besedo.... aja, pa en poslovni partner je imel to pesem ko si poklical na fiksni telefon, ampak ta informacija je itak nekoristna...
francoska pesem, bila je verjetno popularna v evropi, ker se mi zdi, da sem jo večkrat slišal na radiu v Sloveniji...bilo je nekje med 2003-2005+-2 leti recimo...stil glasbe je podoben Alizee (ampak ni alizee), tak speven, lahkoten pop. mislim, da je bil v refrenu zvok harmonike...
to je vse kar se spomnim... ne spomnim se niti če je pel moški ali ženska...kaj šele kakšno besedo.... aja, pa en poslovni partner je imel to pesem ko si poklical na fiksni telefon, ampak ta informacija je itak nekoristna...
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
spet jaz.. ko sem bla v nakupovalnem centru se je vrtela neka skladba, predvidevam da malo novejša, poje jo ženska.. refren pa se vedno začne z : I don't know ... (potem tu nekaj vmes) .. potem spet: I don't know... (lalala) in sedaj mi gre cel čas po glavi.. se komu sanja?
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
-
mala-anchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2008
mogoče milow - You don't know? samo to ni ženska tako da verjetno ne bo to to
mene pa zanima katera je bila pesem ki jo je včeraj na slovenija ima talent pela tista punca ki je izpadla, pa je rekla tisti ženski iz žirije da ne zna peti =)
mene pa zanima katera je bila pesem ki jo je včeraj na slovenija ima talent pela tista punca ki je izpadla, pa je rekla tisti ženski iz žirije da ne zna peti =)
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
Jochie napisal/-a:Novo vprašanje - zeloooooo zapleteno.....
mogoče tole
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov